Valmennustiimi laajenee

Feran superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajan rooliin nousee seuran B- ja C-tytöt Suomen mestaruuksiin valmentanut Riku Rosendahl. Valmennusryhmään myös kaksi uutta nimeä. Lukkarivalmentajaksi liittyy kaksinkertainen Vuoden lukkari, Jenna Kammi-Rahnasto. Mentaalivalmentajana aloittaa jääkiekon olympiamitalisti, Tuomas Grönman. Rosendahlin, Kammi-Rahnaston ja Grönmanin sopimukset ovat yksivuotisia.

Edelliset kaksi kautta Feran B-tyttöjen kakkospelinjohtajana toiminut Riku Rosendalh siirtyy samaan tehtävään superpesisjoukkueeseen. Pitkän linja feralainen, oli jo menneenä kesänä osa superpesisjoukkueen valmennusryhmää lajivalmentajan roolissa.

Kauteen 2019 oman pelaajauransa päättänyt Jenna Kammi-Rahnasto palaa Feraan, tällä kertaa lukkarivalmentajana. Kammi-Rahnaston kymmenvuotinen superpesisura alkoi kaudella 2010 Feran pelipaidassa, Raumalla hän pelasi kahteen otteeseen yhteensä viisi kautta. Uraan mahtui myös kolme Suomen mestaruutta, kuusi Itä-Länsi -ottelua, kaksi Vuoden lukkari valintaa ja SM-pronssi Raumalla. Uusi rooli Ferassa kattaa myös B- ja C-ikäisten lukkarivalmennuksen.

– Ilonan (Hakoniemi) kanssa olemme päässeet treenaamaan yhdessä jo aikaisemmin. Jos totta puhutaan, niin näen Ilonassa tosi ison potentiaalin, Kammi-Rahnasto pohtii.

– Lähdetään lukkarivalmennuksessa purkamaan eri tilanteita osiin ja miettimään niihin ratkaisuja.

Entinen Rauman Lukon puolustaja, NHL-pelaaja ja olympiamitalisti Tuomas Grönman tunnetaan nykyään urheilupsygologina. Tammikuusta alkaen hän toimii myös Feran superpesisjoukkueen mentaalivalmentajana. Grönman aloittaa ryhmävalmennuksella, mutta on pelaajien käytettävissä myös yksilötapaamisiin.

– Henkinen valmennus on työkalujen antamista ja itseluottamuksen kehittämistä. Itsetuntemus on taas pohjana itseluottamukselle, Grönman pohtii.

– Hyvän itseluottamuksen omaava urheilija suorittaa tasaisemmin ja hänelle tulee vähemmän notkahduksia.

© Fera 2024

Cafe Sali
Marva Media
Rauman Energia
Suomen Sairaalatukku
Hovi Sales
Jalonen Yhtiöt
RaumHair
Alfa Laval
Toolsell
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman kaupunki
Raumaster
Karhu
Training House
RTK-palvelu
FresCo
Noname
Free.fi
Sata-Seri oy
Radio Ramona
Gutz
Rauman Sammutin
Kaiku HR
Hirvimies Oy
OP Länsi-Suomi
Kuntomax
Kongsberg
Rauman Juku Oy
TVO
Velec Oy
Wanhan Rauman Kellari
Kivikylän
Nipromec
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
Hotelli Vanha Rauma
Rantatalo
Posiva
Pyörä Nurmi
Ermail Oy
Lääkärikeskus Minerva
UPM
Miittinki
K3Oy
Rauman Satama
Oras
Rauman Tehopakkaus
Keula
Taloushallinto Pihlajamäki Oy
Rauman Lukko
Hook Rauma