Seuraava kotiottelu

14.05.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Valmennustiimi laajenee

Jaa sisältö:

Feran superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajan rooliin nousee seuran B- ja C-tytöt Suomen mestaruuksiin valmentanut Riku Rosendahl. Valmennusryhmään myös kaksi uutta nimeä. Lukkarivalmentajaksi liittyy kaksinkertainen Vuoden lukkari, Jenna Kammi-Rahnasto. Mentaalivalmentajana aloittaa jääkiekon olympiamitalisti, Tuomas Grönman. Rosendahlin, Kammi-Rahnaston ja Grönmanin sopimukset ovat yksivuotisia.

Edelliset kaksi kautta Feran B-tyttöjen kakkospelinjohtajana toiminut Riku Rosendalh siirtyy samaan tehtävään superpesisjoukkueeseen. Pitkän linja feralainen, oli jo menneenä kesänä osa superpesisjoukkueen valmennusryhmää lajivalmentajan roolissa.

Kauteen 2019 oman pelaajauransa päättänyt Jenna Kammi-Rahnasto palaa Feraan, tällä kertaa lukkarivalmentajana. Kammi-Rahnaston kymmenvuotinen superpesisura alkoi kaudella 2010 Feran pelipaidassa, Raumalla hän pelasi kahteen otteeseen yhteensä viisi kautta. Uraan mahtui myös kolme Suomen mestaruutta, kuusi Itä-Länsi -ottelua, kaksi Vuoden lukkari valintaa ja SM-pronssi Raumalla. Uusi rooli Ferassa kattaa myös B- ja C-ikäisten lukkarivalmennuksen.

– Ilonan (Hakoniemi) kanssa olemme päässeet treenaamaan yhdessä jo aikaisemmin. Jos totta puhutaan, niin näen Ilonassa tosi ison potentiaalin, Kammi-Rahnasto pohtii.

– Lähdetään lukkarivalmennuksessa purkamaan eri tilanteita osiin ja miettimään niihin ratkaisuja.

Entinen Rauman Lukon puolustaja, NHL-pelaaja ja olympiamitalisti Tuomas Grönman tunnetaan nykyään urheilupsygologina. Tammikuusta alkaen hän toimii myös Feran superpesisjoukkueen mentaalivalmentajana. Grönman aloittaa ryhmävalmennuksella, mutta on pelaajien käytettävissä myös yksilötapaamisiin.

– Henkinen valmennus on työkalujen antamista ja itseluottamuksen kehittämistä. Itsetuntemus on taas pohjana itseluottamukselle, Grönman pohtii.

– Hyvän itseluottamuksen omaava urheilija suorittaa tasaisemmin ja hänelle tulee vähemmän notkahduksia.

© Fera 2021

Gutz
Rauman kaupunki
Kongsberg
KollanPojat
Rauman Pihapojat
Karhu
Topteam
FresCo
Alfa Laval
Satasairaala
Rauman Tehopakkaus
Lähitapiola
Posiva
Wanhan Rauman Kellari
OP Länsi-Suomi
RaumHair
TVO
Lääkärikeskus Minerva
Kivikylän
K3Oy
Noname
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku
Cafe Sali
Mr Jones
Rauman Lukko
Olvi
Pyörä Nurmi
Euroports
RTK-palvelu
Hotelli Vanha Rauma
Lyttylän Liikenne
Rauman Juku Oy
Timantti Nieminen
Konttorimix Oy
Rauman Satama
Velec Oy
Jalonen Yhtiöt
Keula
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman Sammutin
Kuntomax
Raumaster