Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.11.2020

Valmennustiimi laajenee

Jaa sisältö:

Feran superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajan rooliin nousee seuran B- ja C-tytöt Suomen mestaruuksiin valmentanut Riku Rosendahl. Valmennusryhmään myös kaksi uutta nimeä. Lukkarivalmentajaksi liittyy kaksinkertainen Vuoden lukkari, Jenna Kammi-Rahnasto. Mentaalivalmentajana aloittaa jääkiekon olympiamitalisti, Tuomas Grönman. Rosendahlin, Kammi-Rahnaston ja Grönmanin sopimukset ovat yksivuotisia.

Edelliset kaksi kautta Feran B-tyttöjen kakkospelinjohtajana toiminut Riku Rosendalh siirtyy samaan tehtävään superpesisjoukkueeseen. Pitkän linja feralainen, oli jo menneenä kesänä osa superpesisjoukkueen valmennusryhmää lajivalmentajan roolissa.

Kauteen 2019 oman pelaajauransa päättänyt Jenna Kammi-Rahnasto palaa Feraan, tällä kertaa lukkarivalmentajana. Kammi-Rahnaston kymmenvuotinen superpesisura alkoi kaudella 2010 Feran pelipaidassa, Raumalla hän pelasi kahteen otteeseen yhteensä viisi kautta. Uraan mahtui myös kolme Suomen mestaruutta, kuusi Itä-Länsi -ottelua, kaksi Vuoden lukkari valintaa ja SM-pronssi Raumalla. Uusi rooli Ferassa kattaa myös B- ja C-ikäisten lukkarivalmennuksen.

– Ilonan (Hakoniemi) kanssa olemme päässeet treenaamaan yhdessä jo aikaisemmin. Jos totta puhutaan, niin näen Ilonassa tosi ison potentiaalin, Kammi-Rahnasto pohtii.

– Lähdetään lukkarivalmennuksessa purkamaan eri tilanteita osiin ja miettimään niihin ratkaisuja.

Entinen Rauman Lukon puolustaja, NHL-pelaaja ja olympiamitalisti Tuomas Grönman tunnetaan nykyään urheilupsygologina. Tammikuusta alkaen hän toimii myös Feran superpesisjoukkueen mentaalivalmentajana. Grönman aloittaa ryhmävalmennuksella, mutta on pelaajien käytettävissä myös yksilötapaamisiin.

– Henkinen valmennus on työkalujen antamista ja itseluottamuksen kehittämistä. Itsetuntemus on taas pohjana itseluottamukselle, Grönman pohtii.

– Hyvän itseluottamuksen omaava urheilija suorittaa tasaisemmin ja hänelle tulee vähemmän notkahduksia.

© Fera 2020

Kotipizza Wanha Rauma
Friski
Rauman Sammutin
Rauman Pihapojat
Posiva
RTK-palvelu
Kuntomax
Rauman Tehopakkaus
Hotelli Vanha Rauma
Topteam
Wanhan Rauman Kellari
Jalonen Yhtiöt
Euroports
Kivikylän
FresCo
OP Länsi-Suomi
Rauman kaupunki
Raumaster
Sata-Seri oy
Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
Mr Jones
Lyttylän Liikenne
TVO
Keula
Satasairaala
Noname
RaumHair
Alfa Laval
Ravintola Kapteenin Huone
KollanPojat
Pyörä Nurmi
Karhu
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Lukko
Timantti Nieminen
Suomen Sairaalatukku
Rauman Satama
Gutz
Konttorimix Oy
Rauman Juku Oy
Olvi