Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

22.9.2020

Tue Feraa helposti, vaivattomasti ja veloituksetta!

Sinulla on kaksi tapaa jolla voit tukea paikallista pesäpalloseuraa helposti ja ennen kaikkea ilman, että menetät itse mitään. Käytä muutama minuutti ja tutustu Veikkauksen ja S-ryhmän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Fera kiittää!


 

Veikkauksen verkkokumppanuus

 

Feran etusivuilla on linkki, jonka viesti on seuraava: ”Pelaa aina tämän linkin kautta, niin tuet seuraasi”. Mikäli lyöt vetoa, lottoat tai vaikka raaputat arpoja Veikkauksen nettisivuilla, niin tuet Feraa klikkaamalla itsesi etusivun linkin kautta veikkaamaan!

Veikkauksen verkkokumppaneille maksetaan pieni osuus jokaisesta käytetystä eurosta ja se on nimenomaan Veikkauksen osuudesta pois – ei veikkaajan!

Erillistä rekisteröitymistä tämä ei vaadi. Vaatimuksena on ainoastaan se, että muistat joka kerta kiertää Veikkauksen sivuille Feran etusivun linkin kautta. Mikäli et ole vielä Veikkauksen asiakas mutta haluaisit rekisteröityä, niin siirry samaisen linkin kautta Veikkauksen sivuille ja avaa tili Veikkauksen ohjeiden mukaisesti.

 

S-ryhmän Kannustajat

 

Paikallinen S-ryhmän Osuuskauppa Keula tarjoaa mahdollisuuden tukea Feraa ilman, että menetät itse mitään. Rekisteröitymällä Feran Kannustajaksi S-ryhmän sivuilla maksetaan Feralle pieni osuus jokaisesta S-ryhmän liikkeissä tekemistäsi ostoista, minkä yhteydessä käytät S-etukorttia. Bonuksestasi tämä osuus ei ole pois, vaan S-ryhmä maksaa erikseen palkkion omasta osuudestaan Feralle.

Rekisteröityminen Kannustajaksi täytyy tehdä kerran kalenterivuodessa, joten nyt muutaman minuutin rekisteröintiin käyttämällä tuki ohjautuu automaattisesti Feralle.

Klikkaa tästä, lataa PDF-tiedosto ja lue lisää S-ryhmän Kannustajaksi liittymisestä!

© Fera 2020

RTK-palvelu
Jalonen Yhtiöt
Sata-Seri oy
RaumHair
Tallbo Ravintolat
Raumaster
Lääkärikeskus Minerva
Karhu
Alfa Laval
Keula
Hotelli Vanha Rauma
Wanhan Rauman Kellari
Pyörä Nurmi
Rauman Tehopakkaus
Konttorimix Oy
Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
TVO
Kivikylän
Rauman Pihapojat
Kotipizza Wanha Rauma
Kuntomax
Lyttylän Liikenne
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman kaupunki
KollanPojat
Euroports
Friski
Lähitapiola
FresCo
Rauman Satama
Satasairaala
Topteam
Noname
Timantti Nieminen
Hyvinvoinnin Walimo
Mr Jones
Olvi
Suomen Sairaalatukku
Gutz
Posiva