Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Teemu Körkkö: ”Mökki täyteen ja sota käyntiin”

Rauman Lukon viuhkaan tarttunut Teemu Körkkö pohtii keskiviikkoista Turku-Pesis-ottelua ja sanoo, että pelissä tapahtuu koko ajan hyviäkin asioita. Luotto omaan syteemiin vie takaisin voittojen tielle.


Pelinjohtajavaihdoksen kokenut Lukko pelasi juhannustauon jälkeen kaksi täysin erilaista ottelua Pesä Ysejä vastaan, mistä Lappeenrantaan matkasi viisi sarjapistettä. Jälkimmäiseen otteluun Lukko sai tilkittyä Lappeenrannassa vuotaneen ulkokentän ja paremmalla onnistumisella kotiutustilanteissa ottelu olisi ollut voitettavissa.

Nyt parin päivän tauon jälkeen Otanlahteen saapuu tuttu vastustaja sata kilometriä Raumalta etelämpää. Turku-Pesiksen ja Lukon välillä oli kauden alla runsaasti pelaajaliikennettä ja tämä luo mainion asetelman tunteikkaalle illalle.

- Keskiviikkona on todella tärkeä kamppailu meille. Tilanne on varmasti kaikille selvä, eli nyt pitää pystyä voittamaan pelejä, Lukon pelinjohtaja Teemu Körkkö sanoo päättäväisesti.

- Meidän ongelmat eivät tule varmaan tällä hetkellä yllätyksenä kenellekään. Pelaajia pitää pystyä lyömään kotiin. Aina on tarvittu suunnan näyttäjiä ja nyt vain pitää uskaltaa onnistua, Körkkö jatkaa.

 

Luotto omaan tekemiseen ja sota käyntiin

 

Turku-Pesis saa vastaansa keskiviikon taistossa taatusti latautuneen kotijoukkueen. Körkkö antaa tunnustusta myös omilleen, vaikka tilanne onkin tällä kaudella uusi.

- Meillä tapahtuu pelin sisällä kuitenkin koko ajan hyviäkin asioita, joten ei ole syytä painaa päätä pensaikkoon, vaan täytyy uskoa omaan systeemiin.

- Turku-Pesis on tähän paikkaan kaikesta huolimatta mieluisa vastus. Toinen paikallispelivastutajista sytyttää aina. Joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia, joten mökki täyteen ja sota käyntiin. Loistava ilta tulee! Körkkö lupaa.

- Lukko on huomenna valmis yhteen kauden tärkeimmistä peleistä, viuhkamies päättää.

Matti Airola, Fera ry

LUE MYÖS:
Otteluennakossa Lukon Johanna Käkösen ja Turun Emmi Maikolan ajatuksia. Klikkaa tästä!

Rauman Lukko vs. Turku-Pesis Otanlahdessa keskiviikkona 3.7. klo 18:00!

© Fera 2020

Wanhan Rauman Kellari
Raumaster
Mr Jones
Sata-Seri oy
Rauman Lukko
Hyvinvoinnin Walimo
Keula
Euroports
RaumHair
KollanPojat
Topteam
FresCo
Kivikylän
Rauman kaupunki
Rauman Satama
Karhu
Kuntomax
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Konttorimix Oy
Pyörä Nurmi
Satasairaala
Suomen Sairaalatukku
Lyttylän Liikenne
Timantti Nieminen
Olvi
Friski
RTK-palvelu
Lähitapiola
Noname
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
Posiva
Rauman Tehopakkaus
TVO
Kotipizza Wanha Rauma
OP Länsi-Suomi
Gutz
Ravintola Kapteenin Huone
Tallbo Ravintolat