Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

”Tätä ei jäädä surkuttelemaan” – Kirittäret selvään voittoon runkosarjan päätöskierroksella

Jaa sisältö:

Feran lopullinen runkosarjasijoitus oli kuudes ja se tietää sitä, että pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Manse PP.

Keskiviikon ottelun vierasjoukkue ei jättänyt juurikaan jossittelun varaa joukkueiden paremmuudesta: Jyväskylä otti puhtaan kolmen pisteen voiton juoksuin 0–6 ja 1–7. Kolmostilanteita Kirittäret loi huimat 26 kappaletta, kun Feran vastaava lukema oli yhdeksän.

– Ei tätä iltaa jäädä kauaa surkuttelemaan. Äkkiä unohdetaan tämä tappio ja aletaan keskittymään sunnuntain otteluun, Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala totesi tyynesti ottelun jälkeen.

Jyväskylä piti ohjaksia tiukasti hyppysissään koko pelin ajan, vaikka Feran ulkokenttä pääsikin paikoitellen kiusaamaan Kirittärien ykköskastin vaihtajia. Emäntien ainoasta juoksusta vastasi Tinja Töyrylä ja Kati Tanhua. Mailan varressa onnistui Feralta parhaiten kakkosena pelannut Niina Nukarinen, joka merkautti tehotilastoihinsa koko ottelun parhaan kärkilyöntiprosentin: 86%.

Nähtiinpä pelissä myös kunnarikin, sillä vieraiden 15-vuotias kolmospolttaja Venla Karttunen pääsi yllättämään Feran kopparikaksikon toisella jaksolla ja löi pallon aivan takarajan tuntumasta läpi. 

Keskiviikon päätöskierroksella Seinäjoki voitti supervuoroparissa Kempeleen ja kahden pisteen voitto siivittikin Maila-Jussit sarjataulukossa ohi Feran. Näin ollen raumalaisten pudotuspeliurakka alkaa sunnuntaina Tampereella ja kotona pelataan seuraavan kerran ensi keskiviikkona.

Palkitut: 

Fera: Niina Nukarinen I, Vilma Mäkelä II
Jyväskylä: Marjukka Urpelainen I, Mari Mantsinen II

© Fera 2018

Noname
Lääkärikeskus Minerva
Sata-Seri oy
Timantti Nieminen
Rauman Satama
Alfa Laval
Posiva
Topteam
Marjatila Laaksonen
Marva Media
KollanPojat
Karhu
Hollming
Lyttylän Liikenne
OP Länsi-Suomi
Remonttirauma
Wanhan Rauman Kellari
Suomen Sairaalatukku
Raumaster
Velec Oy
Rauman Tehopakkaus
Kahvila-ravintola Torni
Rauman Lukko
Hovi Sale
Pyörä Nurmi
Fazer
Friski
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
TVO
Rauman kaupunki
Kivikylän
Rauman Offsetpaino
RTK-palvelu
S-keula
Kontion Kahvilat
Jalonen Yhtiöt
Lähitapiola
Rauman Pihapojat
Euroports
Rolls Royce