Seuraava kotiottelu

15.08.2018

17:30
Fera
Manse_PP_Tampere

”Tätä ei jäädä surkuttelemaan” – Kirittäret selvään voittoon runkosarjan päätöskierroksella

Jaa sisältö:

Feran lopullinen runkosarjasijoitus oli kuudes ja se tietää sitä, että pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Manse PP.

Keskiviikon ottelun vierasjoukkue ei jättänyt juurikaan jossittelun varaa joukkueiden paremmuudesta: Jyväskylä otti puhtaan kolmen pisteen voiton juoksuin 0–6 ja 1–7. Kolmostilanteita Kirittäret loi huimat 26 kappaletta, kun Feran vastaava lukema oli yhdeksän.

– Ei tätä iltaa jäädä kauaa surkuttelemaan. Äkkiä unohdetaan tämä tappio ja aletaan keskittymään sunnuntain otteluun, Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala totesi tyynesti ottelun jälkeen.

Jyväskylä piti ohjaksia tiukasti hyppysissään koko pelin ajan, vaikka Feran ulkokenttä pääsikin paikoitellen kiusaamaan Kirittärien ykköskastin vaihtajia. Emäntien ainoasta juoksusta vastasi Tinja Töyrylä ja Kati Tanhua. Mailan varressa onnistui Feralta parhaiten kakkosena pelannut Niina Nukarinen, joka merkautti tehotilastoihinsa koko ottelun parhaan kärkilyöntiprosentin: 86%.

Nähtiinpä pelissä myös kunnarikin, sillä vieraiden 15-vuotias kolmospolttaja Venla Karttunen pääsi yllättämään Feran kopparikaksikon toisella jaksolla ja löi pallon aivan takarajan tuntumasta läpi. 

Keskiviikon päätöskierroksella Seinäjoki voitti supervuoroparissa Kempeleen ja kahden pisteen voitto siivittikin Maila-Jussit sarjataulukossa ohi Feran. Näin ollen raumalaisten pudotuspeliurakka alkaa sunnuntaina Tampereella ja kotona pelataan seuraavan kerran ensi keskiviikkona.

Palkitut: 

Fera: Niina Nukarinen I, Vilma Mäkelä II
Jyväskylä: Marjukka Urpelainen I, Mari Mantsinen II

© Fera 2018

Sata-Seri oy
Raumaster
Suomen Sairaalatukku
OP Länsi-Suomi
KollanPojat
Remonttirauma
Kontion Kahvilat
Rauman Offsetpaino
Pyörä Nurmi
Velec Oy
Lähitapiola
Euroports
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Lukko
Timantti Nieminen
Friski
Marjatila Laaksonen
Fazer
Karhu
Alfa Laval
RTK-palvelu
Marva Media
Rauman kaupunki
Topteam
Jalonen Yhtiöt
S-keula
Lyttylän Liikenne
Rauman Pihapojat
Kahvila-ravintola Torni
Hollming
Rolls Royce
Hovi Sale
Wanhan Rauman Kellari
Noname
Posiva
Rauman Satama
Lääkärikeskus Minerva
TVO