Seuraava kotiottelu

30.07.2021

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

01.08.2021

17:00
Fera
Siilinjarven_Pesis

kotiottelu

11.08.2021

18:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

13.08.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

kotiottelu

15.08.2021

17:00
Fera
Manse_PP_Tampere

kotiottelu

21.08.2021

15:00
Fera
Joensuun_Maila

Superpesiskausi käyntiin 1. kesäkuuta – pudotuspelit pelataan paras viidestä -ottelusarjoina

Jaa sisältö:

Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen sarjakauden 2021 aloittamisesta Superpesiksessä. Sekä miesten että naisten Superpesis käynnistyvät kesäkuun alusta. Kauden huipentavat paras viidestä -järjestelmällä pelattavat pudotuspelit ja Suomen mestaruuden ratkaisut 26. syyskuuta mennessä.

Superpesiksen muokatut otteluohjelmat julkaistaan perjantaina 7.5.2021 kello 13. Kesäkuun alun osalta tasataan yleisörajoitusten aiheuttamaa mahdollista riskiä niin, että kotipelit jakaantuvat tasaisesti seurojen kesken ja pelitahti on heinä-elokuuta rauhallisempi. Lisäksi ohjelmassa huomioidaan elokuulle siirtyneet Itä-Länsi-ottelut Porissa 6.–7.8.

– Kiitos seuroille vuoropuhelusta, jota olemme käyneet pitkin kevättä. Olemme saaneet keskusteluissa selkeän käsityksen kaikkien mielipiteistä ja yksittäisistä tarpeista, jonka pohjalta oli mahdollista muodostaa kokonaisuuden kannalta toimiva ratkaisu. Kauden alku siirrettiin kesäkuulle, koska luotamme yleisörajoitusten lieventymiseen kesäkuun alussa. Pesisväki osoitti jo viime kesänä osaamisensa vastuullisena tapahtumien järjestäjänä, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta alleviivaa.

Kun sarjakausi päästään aloittamaan aiemmin kuin viime vuonna, aikataulu antaa mahdollisuuden pelata pudotuspelien ottelusarjat paras viidestä -järjestelmällä.

– Tahti tulee olemaan erittäin tiukka, naisten ja miesten pudotuspelejä riittää lähes jokaiseen iltaan ja se varmasti sytyttää yleisön kentillä ja Ruudun ääressä. Suomen mestaruuksia juhlitaan viimeistään 26. syyskuuta, Pitkäranta kertoo.

Mikäli viranomaispäätökset sitä edellyttävät, Pesäpalloliitto pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia sarjakauden aloittamiseen ja otteluiden siirtämiseen.

Lisätietoa: Petri Pitkäranta, toiminnanjohtaja, Pesäpalloliitto, 044 780 0600

© Fera 2021

Olvi
Keula
Alfa Laval
Ravintola Kapteenin Huone
Velec Oy
K3Oy
RTK-palvelu
Rauman Tehopakkaus
Kuntomax
Rauman Lukko
Oras
Kivikylän
Timantti Nieminen
TVO
Noname
Rauman kaupunki
Gutz
Posiva
Karhu
RaumHair
Lyttylän Liikenne
Ermail Oy
Raumaster
KollanPojat
Kaiku HR
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Rauman Pihapojat
Topteam
Kongsberg
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Euroports
Cafe Sali
Rauman Satama
FresCo
Jalonen Yhtiöt
Wanhan Rauman Kellari
Lähitapiola
Rauman Sammutin
Sata-Seri oy
Mr Jones
OP Länsi-Suomi
Pyörä Nurmi
Rauman Juku Oy