Seuraava kotiottelu

02.06.2021

18:00
Fera
Manse_PP_Tampere

kotiottelu

11.06.2021

18:00
Fera
Mynamaen_Vesa

Superpesiskausi käyntiin 1. kesäkuuta – pudotuspelit pelataan paras viidestä -ottelusarjoina

Jaa sisältö:

Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen sarjakauden 2021 aloittamisesta Superpesiksessä. Sekä miesten että naisten Superpesis käynnistyvät kesäkuun alusta. Kauden huipentavat paras viidestä -järjestelmällä pelattavat pudotuspelit ja Suomen mestaruuden ratkaisut 26. syyskuuta mennessä.

Superpesiksen muokatut otteluohjelmat julkaistaan perjantaina 7.5.2021 kello 13. Kesäkuun alun osalta tasataan yleisörajoitusten aiheuttamaa mahdollista riskiä niin, että kotipelit jakaantuvat tasaisesti seurojen kesken ja pelitahti on heinä-elokuuta rauhallisempi. Lisäksi ohjelmassa huomioidaan elokuulle siirtyneet Itä-Länsi-ottelut Porissa 6.–7.8.

– Kiitos seuroille vuoropuhelusta, jota olemme käyneet pitkin kevättä. Olemme saaneet keskusteluissa selkeän käsityksen kaikkien mielipiteistä ja yksittäisistä tarpeista, jonka pohjalta oli mahdollista muodostaa kokonaisuuden kannalta toimiva ratkaisu. Kauden alku siirrettiin kesäkuulle, koska luotamme yleisörajoitusten lieventymiseen kesäkuun alussa. Pesisväki osoitti jo viime kesänä osaamisensa vastuullisena tapahtumien järjestäjänä, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta alleviivaa.

Kun sarjakausi päästään aloittamaan aiemmin kuin viime vuonna, aikataulu antaa mahdollisuuden pelata pudotuspelien ottelusarjat paras viidestä -järjestelmällä.

– Tahti tulee olemaan erittäin tiukka, naisten ja miesten pudotuspelejä riittää lähes jokaiseen iltaan ja se varmasti sytyttää yleisön kentillä ja Ruudun ääressä. Suomen mestaruuksia juhlitaan viimeistään 26. syyskuuta, Pitkäranta kertoo.

Mikäli viranomaispäätökset sitä edellyttävät, Pesäpalloliitto pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia sarjakauden aloittamiseen ja otteluiden siirtämiseen.

Lisätietoa: Petri Pitkäranta, toiminnanjohtaja, Pesäpalloliitto, 044 780 0600

© Fera 2021

Suomen Sairaalatukku
Kivikylän
Rauman kaupunki
Gutz
Posiva
Oras
Olvi
Ravintola Kapteenin Huone
Karhu
Sata-Seri oy
KollanPojat
FresCo
Alfa Laval
RTK-palvelu
Rauman Satama
Noname
Raumaster
Mr Jones
TVO
Rauman Juku Oy
Konttorimix Oy
RaumHair
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Kaiku HR
Timantti Nieminen
K3Oy
Topteam
Velec Oy
Rauman Tehopakkaus
Lyttylän Liikenne
Kongsberg
Lääkärikeskus Minerva
OP Länsi-Suomi
Keula
Kuntomax
Rauman Sammutin
Wanhan Rauman Kellari
Cafe Sali
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Lähitapiola
Hotelli Vanha Rauma
Satasairaala
Ermail Oy
Pyörä Nurmi