Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Sunnuntaina Otanlahdessa revanssin paikka

Valintakierroksella pelataan kaksi keskinäistä ottelua saman vastustajan kanssa. Lukon kohdalla vastustaja on lappeenrantalainen Pesä Ysit, joka kuittasi ensimmäisestä ottelusta voiton kotikentällään. Sunnuntaina taisto siirtyy Raumalle kuumottavaan Otanlahteen, jossa ottelu alkaa kello 17:00.


- Hävitty peli aina harmittaa, mutta kyllä sitä nopeasti siirrettiin katseet jo tulevaan. Sunnuntaina pelataan jälleen ja edellisestä sisuuntuneina lähdetään Pesä Ysejä kaatamaan, Iida Möttönen summaa joukkueen fiiliksiä.

Joukkueet ovat kohdanneet Otanlahdessa jo kertaalleen tällä kaudella. Tuolloin todellisessa soturikelissä pelatussa ottelussa Pesä Ysit masentuivat kaatosateesta ja katsomosta tulevasta paineesta niin, että pisteet jäivät Raumalle.

Avainasemassa lopputuloksen kannalta saattaa olla Pesä Ysien nopean kärjen kuriin saaminen sekä vastaavasti Lukon vaihtopelin ja etenkin kotiutusten onnistuminen.

- Vastustajan etenijät tulee saada alusta lähtien kiinni, sillä se kummasti vaikeuttaa kovalyöntisten pelaajien tekemistä, kun kentällä ei ole etenijöitä, Möttönen pohtii.

Lappeenrannassa nähtiin yksi mahdollinen lääke Lukon kotiutuksiin, sillä debyytin naisten Superpesikseen teki seuran oma kasvatti Janika Lipsula. Komeaa kumuraa lyövä B-tyttöjen lyöntitilaston selkeää kärkisijaa pitävä Lipsula aloitti vahvasti lyöden kolme juoksua.

Lipsula näytti esimerkillään, että ratkaisuiden ei tarvitse aina olla suuria ja komeita. Monesti kotiutustilanteissa riittää kun merkki on päällä ja pallo lyödään väliin. Joukkue saanee itseluottamusta myös nuoren tulokkaan rauhallisesta esiintymisestä joukkueen parissa, joten sunnuntaina Pesä Ysit joutuu tekemään täyden iltapuhteen mikäli mielivät viedä pisteet mukaansa.

Varmaa on ainakin se, että Rauman Lukko saa täyden tuen yleisöltään kotikentällä. Sunnuntainen ottelu Otanlahden painekattilassa alkaa kello 17:00, tervetuloa kannustamaan Lukko voittoon!

Matti Airola, Fera ry

Rauman Lukko vs. Pesä Ysit (LPR), Otanlahdessa 30.6. klo 17:00

© Fera 2020

Lyttylän Liikenne
Rauman Tehopakkaus
Karhu
Pyörä Nurmi
Noname
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
Timantti Nieminen
Kotipizza Wanha Rauma
Tallbo Ravintolat
Euroports
FresCo
Hyvinvoinnin Walimo
Keula
Posiva
Konttorimix Oy
Olvi
TVO
Suomen Sairaalatukku
OP Länsi-Suomi
Mr Jones
RTK-palvelu
Kuntomax
Wanhan Rauman Kellari
Ravintola Kapteenin Huone
Friski
Kivikylän
Gutz
Rauman kaupunki
Lähitapiola
Raumaster
Rauman Lukko
Jalonen Yhtiöt
Topteam
Rauman Pihapojat
Alfa Laval
KollanPojat
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Satama
RaumHair
Sata-Seri oy