Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2020

Sunnuntaina kaksi ottelua ja tiistaina kauden toinen paikallinen – Feran B-tytöillä kova tahti runkosarjan alkuun

Feran B-tytöt aloittivat torstaina kautensa tyttöjen Superpesiksessä todellisella paikallisottelulla, kun seuran molemmat joukkueet kohtasivat keskinäisessä taistossa. Sunnuntaina B2-joukkue matkasi eteläiseen Suomeen kahden ottelun merkeissä ja tiistaina pelataan jälleen Raumalla.


TSU Vihdin Pallo – Fera B2, 2-0 (2-0, 5-0). Tilastoihin tästä.
TSU Roihu, Helsinki – Fera B2 2-1s (2-6, 2-1, 1-0). Tilastoihin tästä.

Tiistaina 7.5. klo 18:00 Fera B2 – Fera B1, Otanlahti. Tervetuloa!


Tiistaina hyvän haasteen B-tyttöjen sarjassa ykkösjoukkueelle heittänyt B2 jatkoi hyviä otteita sunnuntaina pelaten kaksi ottelua samana päivänä. Päivän saldona oli tappio Vihdissä ja toisesta ottelusta jaksovoitto vaikealta Roihuvuoren kentältä Helsingistä, sekä todella hyvää ulkopeliä kummassakin ottelussa.

- Vihdissä pelatussa pelissä oli hyviä elementtejä, varsinkin pitävä ulkopeli. Räpylämme kesti etenkin kotiutuspaikoissa. Sisäpelissä jäi pientä hiomista omien suoritusten loppuun saattamisessa, pelinjohtaja Mika Takalahti kertasi sunnuntain avausottelua.

- Vastustaja karkasi johtoon molemmilla jaksoilla hyvillä välilyönneillä ja kun itse ei saada pelissä lyötyä yhtään juoksua, niin siinä se ero tulee. Kolmostilanteet meni kuitenkin kotijoukkueelle vain yhden erolla 15-14, Takalahti jatkoi.

Joukkue jatkoi Vihdistä kohti maamme pääkaupunkia ja siellä Roihuvuoren pesiskenttää. Tiedossa oli pieni ateriointi oululaisten NHL-apujen halveksiman ABC-ketjun ravintolassa ja matka jatkui haastamaan Roihua.

- Oltiin sen verran sisuuntuneita, että haluttiin pelata vielä parempi peli. Roihu aloitti vahvasti lyömällä kaksi juoksua, mutta meidän tytöt eivät hätkähtäneet vaan takoivat heti tasoittavalla neljä juoksua.

- Silloin apina putosi selästä kertaheitolla, kun juoksuja tulikin heti monta peräkkäin, Takalahti kertoi vapauttaneesta avausjaksosta.

Feran B2-joukkue jatkoi erinomaisen tiivistä ulkopeliä, jonka kautta ansaittu johto pysyi jakson loppuun asti. Toisella jaksolla joukkueen otteissa oli hyvää yritystä, mutta kotijoukkue Roihu nappasi tiukan jaksovoiton juoksuin 2-1. Supervuoroparissa Roihu onnistui kertaalleen ja Fera ei saanut hyvästä tilanteiden rakentelusta huolimatta tällä kertaa pelaajaa kotiin ennen palloa.

Sunnuntain tuplapelistä jäi käteen hyvä yhteishenki ja hieno jaksovoitto, joka toi kauden avauspisteen. Kesä saapuu vauhdilla ja kausi jatkuu jo tiistaina kotikentällä Otanlahdessa.

- Viimeistään tämä päivä hitsasi joukkueen yhtenäiseksi ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti seuraavia koitoksia. Tämä joukkue lähtee tiistaina jo kauden neljänteen otteluun, josta tytöt koittavat saalistaa lisäpisteitä paikallisvastustajan kustannuksella! Takalahti kehui.

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

Noname
Karhu
Keula
Rauman kaupunki
Topteam
Posiva
Timantti Nieminen
FresCo
Konttorimix Oy
Gutz
Satasairaala
Lyttylän Liikenne
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Lukko
KollanPojat
Rauman Pihapojat
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Satama
RTK-palvelu
Pyörä Nurmi
OP Länsi-Suomi
Wanhan Rauman Kellari
Lähitapiola
Kuntomax
Suomen Sairaalatukku
Olvi
Ravintola Kapteenin Huone
Euroports
Rauman Tehopakkaus
TVO
Jalonen Yhtiöt
Lääkärikeskus Minerva
Tallbo Ravintolat
Raumaster
Friski
Sata-Seri oy
Mr Jones
Kotipizza Wanha Rauma
RaumHair
Kivikylän
Alfa Laval