Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

Seuratyölle laadun leima – Ferasta Tähtiseura!

Jaa sisältö:

Fera on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.

Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään.

– Tämä on valtavan hieno kunnianosoitus seuramme ensiluokkaiselle juniorityölle. Feran arvoihin kuuluvat muun muassa terve elämä, positiivisuus ja toisten arvostaminen – Tähtimerkki peilaa kaikkia seuramme toiminnan kulmakiviä, Feran puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen kommentoi.

Fera on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

– Urheiluseurojen yhteisöllisyys on suuri voimavara suomalaiselle urheilumenestykselle. Tähtiseura-ohjelmalla haluamme vahvistaa yhteistyötä seurojen välillä ja edistää osaltamme hyvinvointia yhä useamman suomalaisen arjessa. Osana Tähtikuviota jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan aina huippu-urheilijaksi asti entistä suuremman taustatuen avulla. Onnittelemme Feraa Tähtimerkistä, kertoo ohjelman tavoitteista Olympiakomitean Lisää liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

– Pienessä maassa aktiivisesti yhdessä toimiminen on paras mahdollinen tapa luoda yhteisöllisyyttä, kehittyä ja saavuttaa menestystä. Tähtiseura-yhteisöön liittymällä seura saa apua ja työkaluja toiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen, vuorovaikutuksessa yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa. Seurojen yhdessä muodostama Tähtikuvio loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään, kertoo Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja innostuneena.

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

 

Lisätietoja

www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat

Huom. Tähtiseuraohjelman myötä aiemmin käytössä ollut Sinettiseuratoiminta on päättynyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Fera 2019

Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Tallbo Ravintolat
Rauman Offsetpaino
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
Euroports
Lyttylän Liikenne
Fazer
Velec Oy
Topteam
Hollming
Posiva
Rolls Royce
FresCo
Rauman Satama
KollanPojat
Friski
Lääkärikeskus Minerva
S-keula
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Jalonen Yhtiöt
TVO
Hovi Sale
Suomen Sairaalatukku
OP Länsi-Suomi
Lähitapiola
Pyörä Nurmi
Remonttirauma
Alfa Laval
Hotelli Vanha Rauma
Noname
Karhu
Sata-Seri oy
Kontion Kahvilat
Rauman Tehopakkaus
Timantti Nieminen
Kivikylän
Marva Media
Marjatila Laaksonen
Rauman Pihapojat