Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Satasairaalan otteluraportti: Virkiälle pisteet, Kosken loukkaantuminen säikäytti kotiyleisön

Jaa sisältö:

Fera ei onnistunut sarjakärki Lapuaa yllättämään Topteam-Areenalla sunnuntain ottelussa. Virkiä vei kolme sarjapistettä luvuin 0–2 (1–4, 0–1). Tappio ei ollut kuitenkaan päällimmäisenä mielessä raumalaisleirissä – Karoliina Kosken loukkaantuminen toisella jaksolla pysäytti ottelun noin pariksikymmeneksi minuutiksi, eikä ikävän tapauksen jälkeen Fera kyennyt enää nousemaan kunnolla taisteluun toisen jakson voitosta.

Kolmospuolella pelannut Koski säntäsi pallolle rajojen ulkopuolelle ja törmäsi kolmostuomariin.

– Tämä on lopulta vaan pesäpalloa. Ihan sama, vaikka hävittäisiin 100 pistettä, kunhan pelaajat ovat kunnossa, pelinjohtaja Toni Ojala sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa

– Karo voi hyvin, mutta koska hänen niskaansa sattuu, varotoimenpiteinä hänet vietiin tarkistettavaksi ja laitettiin myös tippa, jotta mahdolliset hoitotoimenpiteet saadaan aloitettua heti, jos tilanne vaatii.

Itse ottelua Ojala ei lähtenyt median edessä ruotimaan kovin ottein.

– Ensimmäisen jakson ulkopeli jäi vähän harmittamaan, siinä Lapuan neljästä juoksusta käytännössä kolme annettiin räpylästä. Ja kun Lapualla on näin hyvä ulkokenttä, puolittaiset ratkaisut eivät riitä, täytyy keksiä jotain muuta, jolla tilanteita saadaan luotua ja purettua. Toisella jaksolla pelasimme kuitenkin pitkään hyvää 0–0-peliä, vaikka juoksuja ei saatukaan tehtyä.

Feran sarjasijoitus ei muuttunut sunnuntain kierroksen myötä, sillä myös tasapisteissä oleva Manse PP hävisi oman ottelunsa. Tässä vaiheessa kautta on selvää, että pelinjohtajan mielessä pyörii tulevat loppukesän tosikoitokset.

– Kaikki pelit ovat kuin pleijaripelejä meille: joku joukkue näistä sarjan kärkinelikosta tullaan kohtaamaan pudotuspeleissä ja joka ilta pitäisi näitä kovia joukkueita pystyäkkin haastamaan.

– Näin tappion hetkellä kuitenkin lohduttaa, että kun sarjakärki on tässä ja olemme näin monta pistettä heidän perässään, niin me pystymme heitä kuitenkin näinkin hyvin haastamaan. Se antaa toivoa tulevaan, Ojala totesi.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33754t

 

Palkitut:

Fera: Venla Tanhua I, Tinja Töyrylä II
Lapua: Essi Kylli I, Kaisaleena Rautakorpi II

© Fera 2019

Rauman Tehopakkaus
S-keula
Euroports
OP Länsi-Suomi
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Posiva
Wanhan Rauman Kellari
Lääkärikeskus Minerva
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
Rauman Lukko
Hovi Sale
Hollming
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
Rauman Satama
Friski
Alfa Laval
Pyörä Nurmi
Rauman kaupunki
Rauman Offsetpaino
Kivikylän
Topteam
Velec Oy
Tallbo Ravintolat
RTK-palvelu
Timantti Nieminen
Karhu
Noname
Rauman Pihapojat
Sata-Seri oy
Jalonen Yhtiöt
Satasairaala
Marva Media
Kongsberg
Työvaatetalo
Remonttirauma
Suomen Sairaalatukku
TVO
Fazer
FresCo