Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2020

Satasairaalan otteluraportti: Unohtakaa Pukki-party – Hyvinkäällä nähtiin Kesti-kestit!

Jaa sisältö:

Jo alkulämmittelyissä tuli selväksi, että Feran lyöjäjokeri Eveliina Kestin ruuti on tänään kuivaa, ja ensimmäisen jakson kaksi lyötyä juoksua ja ottelun voiton ratkaissut kakkossaumalyönti osoittivat sen viimeistään todeksi. Kesti palkittiin loistopelistä ykköspalkinnolla.

– ”Eve” teki kyllä tänään sen, mistä hänelle maksetaan, Feran kakkospelinjohtaja Arto Felin naurahtaa.

Kakkospalkinnon pokannut Miia Tervonen puolestaan toi avausjakson molemmat juoksut. Toisella jaksolla pelaavaan kokoonpanoon palannut Laura Pohjola yllätti Hyvinkään ulkokentän, ja ehkä itsensäkin, kun luukkulyönti sirvahti Tahkon pelaajan räpylästä kauaksi kakkosjatkeen taakse. Pohjola juoksi kunnarin ja toi hetkeä myöhemmin tuplajuoksun Vilma Mäkelän lyönnistä.

– Kovia ratkaisuja nähtiin tänään sisällä. Kun lyö kovaa ja voimalla, kuten Kesti supervuoroparissa, tulosta syntyy. Ja Mäkelän kupperi kakkosjatkeelle oli aivan loistava, Felin summaa.

Lukemiin 1–2 päättyneen avausjakson jälkeen Hyvinkää otti toiselle jaksolle uuden peli-ilmeen ja paukutti toisen jakson ensimmäisen lopettavalla viisi juoksua. Salama-alku toi kotijoukkueelle lopulta 5–2-jaksovoiton ja ratkaisu siirtyi supervuoropariin. Kestin lyömä juoksu oli supervuoron ainoa, mutta ainakin Hyvinkään pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäkeä puhututti eniten Lotta Vahvelaisen lyöntivuorolla sattunut tilanne, jossa Vahvelaisen katsottiin estäneen pallon hakua koukkunäppinsä jälkeen. Tilanteesta tuomittiin pienen torikokouksen jälkeen kaksi paloa.

– Tiukkaan paikkaan tiukka tuomio, enkä olisi purnannut, vaikka tilanne olisi tuomittu toisinkin päin. Kyllä tuomariston ratkaisulle perusteetkin oli, Felin sanoo.

Fera nousi voiton myötä sarjataulukossa viidennelle sijalle. Raumalaisten kausi jatkuu sunnuntaina vieraspelillä Kempelettä vastaan.

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33559t

 

Palkitut:

Fera: Eveliina Kesti I, Miia Tervonen II
Hyvinkää: Ellinoora Peltonen I, Anni Tuomi II

© Fera 2020

Kivikylän
Karhu
Ravintola Kapteenin Huone
Lähitapiola
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Tallbo Ravintolat
Euroports
RTK-palvelu
Hotelli Vanha Rauma
OP Länsi-Suomi
Alfa Laval
Mr Jones
Konttorimix Oy
Kuntomax
Jalonen Yhtiöt
Olvi
Rauman kaupunki
Rauman Pihapojat
Sata-Seri oy
KollanPojat
Posiva
Topteam
Kotipizza Wanha Rauma
FresCo
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Satama
Friski
Gutz
Rauman Tehopakkaus
Noname
Rauman Lukko
Pyörä Nurmi
RaumHair
Keula
Raumaster
TVO
Timantti Nieminen
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Suomen Sairaalatukku