Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Satasairaalan otteluraportti: Piste jäi paikalliskamppailusta Raumalle – Ojala: ”Meillä on hyvät eväät”

Jaa sisältö:

Kauden toinen paikalliskamppailu merkattiin toistamiseen porilaisten nimiin. Fera aloitti ottelun varsinaisella ilotulituksella lyöden neljä juoksua ottelun ensimmäisellä lyöntivuorolla – ne vaan valitettavasti jäivätkin kotijoukkueen ainoiksi juoksuiksi. 

– Fera oli parempi kuin Pesäkarhut ensimmäisellä jaksolla. Meilläkin pallot pomppi räpylästä, mutta mitään pois Feralta ottamatta, peli oli meille vaikea. Tanhua pelasi lautasen äärellä todella hyvin ja emäntäjoukkue pelasi tiivistä ulkopeli, Porin pelinjohtaja Sami Österlund myöntää.

– Toinen jakso jäi harmittamaan. Porilla oli kovinkin vaikeaa luoda tilanteita ja sitten käytännössä annoimme Pesäkarhuille takatilanteen. Pallot putosi hyvin väliin, eihän niille mitään voi, Fera-kollega Toni Ojala jatkaa.

Ojala vertasi suojattiensa otteita parin viikon takaiseen otteluun Porissa, joka oli joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Silloin Pesäkarhujen paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyksiä, tällä kertaa taas peli-ilme oli aivan erilainen. 

– Edellisessä pelissä Porissa emme voineet pelata voittavaa pesäpalloa, nyt siitä nähtiin hyviä merkkejä. Yhteen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, kuten myös siihen, että saimme Susanna Puiston kuriin. 

Feran akilleen kantapää on alkukaudesta ollut ailahtelevuus. Säänkin puolesta kuumassa paikalliskamppailussa Feran yhtä hurjaa sisävuoroa seurasi useampikin nopea lyöntikierros, eikä ottelun alun peli-iloon päästy enää toisella jaksollakaan tai supervuoroparissa kunnolla kiinni. Kolme sarjapistettä matkasi siis Poriin jaksoin 1–2 (4–2, 0–3, 0–1).

Viuhkamies Ojala näkee, että palapelin palat ovat jo pöydällä levitettynä, mutta palasia ei ole vielä saatu parhaimmalla mahdollisella tavalla loksautettua yhteen.

– Meillä on hyvät eväät, kunhan vaan opimme syömään ne oikealla tavalla. 

 

Palkitut:

Fera: Venla Tanhua I, Jenna Siira II
Pori: Maria Suominen I, Emilia Linna II

Ruudun tähtipalkinto (kentän paras ulkopelaaja): Venla Tanhua
Amarillon kuumin pelaaja: Tinja Töyrylä

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33533

© Fera 2019

Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Euroports
Suomen Sairaalatukku
Tallbo Ravintolat
KollanPojat
Karhu
Lääkärikeskus Minerva
FresCo
OP Länsi-Suomi
Pyörä Nurmi
Topteam
Rauman kaupunki
Rauman Offsetpaino
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Alfa Laval
Wanhan Rauman Kellari
Hovi Sale
Lyttylän Liikenne
RTK-palvelu
Velec Oy
Marva Media
TVO
Rauman Lukko
Kivikylän
Lähitapiola
S-keula
Jalonen Yhtiöt
Noname
Hotelli Vanha Rauma
Hollming
Fazer
Kongsberg
Timantti Nieminen
Posiva
Friski
Remonttirauma
Satasairaala
Rauman Satama
Työvaatetalo
Rauman Tehopakkaus