Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Satasairaalan otteluraportti: Jyväskylä jätti Feran pisteittä Otanlahdessa: ”Kestillä alkaa ruuti kuivumaan”

Jaa sisältö:

Hurja taistelu ei tuonut sarjapisteitä sunnuntaina, kun hallitseva mestari Jyväskylä kävi hakemassa kolme pistettä Topteam-Areenalta. Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Kirittäret aloitti juoksun teon heti ensimmäisellä sisävuorollaan. Sallinen–Hukka-kaksikko vastasi myös Kirittärien seuraavasta juoksusta, ja sisuuntunut vierasjoukkue latoi Feran tasoituksen jälkeen taululle 1–4-lukemat. 

Feran ainoan juoksun löi Eveliina Kesti ja sen toi Jasmin Andreasen. ”Jassu” oli hetkeä aikaisemmin saanut pallon reiteensä Niina Nukarisen lyönnistä, mutta se ei menoa haitannut – nuori lukkari juoksi kotipesään suoraan kakkoselta.

Kesti teki tuhojaan myös toisen jakson tasoittavalla, kun Miia Tervonen pinkoi kotiin Feran tasoittavan juoksun. Kotiyleisö elätteli toivojaan supervuoroparista pitkään, mutta neljännen aloittavalla Jyväskylä karkasi kahden juoksun johtoon. Fera ei onnistunut enää kotiuttamaan, joten jakso päättyi juoksuin 1–3.

– Harmittaa, että ei pisteen pistettä jäänyt Raumalle. Emme kuitenkaan liian kaukana olleet pelillisesti vastustajasta, juuri sen muutaman juoksun takana, Feran pelinjohtaja Toni Ojala summaa.

– Hyvin taistelimme loppuun asti ja jos Vilman (Mäkelän) syöksy olisi tyhjentänyt kopilla kentän, toinen jakso olisi voinut näyttää ihan erilaiselta. 

Ojala viittaa Vilma Mäkelän ulkopelisuoritukseen toisella jaksolla, jossa hän loistavan ennakoinnin päätteeksi oli saada syöksykopin Iina Valkeejärven saumalyönnistä ajolähdössä. Pallo kuitenkin putosi kakkospolttaja räpylästä kentän pintaan.

Kotijoukkueen viuhkavelho antoi täyden tunnustuksen vastustajalle, mutta Ojala näkee tappion takana kosolti hyvää.

– Kestillä alkaa ruuti kuivumaan, siellä saa ulkokentät olla jo melko varuillaan. Jos näin Kaatuneiden muistopäivänä voi nätisti asian ilmaista, me kaaduimme kyllä saappaat jalassa tänään. 

 

Palkitut:

Fera: Niina Nukarinen I, Eveliina Kesti II
Jyväskylä: Emma Sallinen I, Eeva Mäki-Maukola II

Amarillon kuumin pelaaja: Jasmin Andreasen
Ruudun tähtipelaaja (ottelun paras ulkopelaaja): Emma Körkkö, Jyväskylä

© Fera 2019

FresCo
S-keula
Rauman Lukko
Jalonen Yhtiöt
Hollming
Työvaatetalo
Lähitapiola
Remonttirauma
Kivikylän
Rauman Satama
Rauman kaupunki
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Velec Oy
Karhu
Noname
KollanPojat
OP Länsi-Suomi
Lyttylän Liikenne
Euroports
Suomen Sairaalatukku
Pyörä Nurmi
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Fazer
Rauman Offsetpaino
Rauman Pihapojat
Hovi Sale
Satasairaala
TVO
Tallbo Ravintolat
Posiva
Topteam
Lääkärikeskus Minerva
Alfa Laval
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
Marva Media
Kongsberg
Wanhan Rauman Kellari
Friski
Sata-Seri oy