Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

24.1.2020

Satasairaalan otteluraportti: Jyväskylä jätti Feran pisteittä Otanlahdessa: ”Kestillä alkaa ruuti kuivumaan”

Jaa sisältö:

Hurja taistelu ei tuonut sarjapisteitä sunnuntaina, kun hallitseva mestari Jyväskylä kävi hakemassa kolme pistettä Topteam-Areenalta. Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Kirittäret aloitti juoksun teon heti ensimmäisellä sisävuorollaan. Sallinen–Hukka-kaksikko vastasi myös Kirittärien seuraavasta juoksusta, ja sisuuntunut vierasjoukkue latoi Feran tasoituksen jälkeen taululle 1–4-lukemat. 

Feran ainoan juoksun löi Eveliina Kesti ja sen toi Jasmin Andreasen. ”Jassu” oli hetkeä aikaisemmin saanut pallon reiteensä Niina Nukarisen lyönnistä, mutta se ei menoa haitannut – nuori lukkari juoksi kotipesään suoraan kakkoselta.

Kesti teki tuhojaan myös toisen jakson tasoittavalla, kun Miia Tervonen pinkoi kotiin Feran tasoittavan juoksun. Kotiyleisö elätteli toivojaan supervuoroparista pitkään, mutta neljännen aloittavalla Jyväskylä karkasi kahden juoksun johtoon. Fera ei onnistunut enää kotiuttamaan, joten jakso päättyi juoksuin 1–3.

– Harmittaa, että ei pisteen pistettä jäänyt Raumalle. Emme kuitenkaan liian kaukana olleet pelillisesti vastustajasta, juuri sen muutaman juoksun takana, Feran pelinjohtaja Toni Ojala summaa.

– Hyvin taistelimme loppuun asti ja jos Vilman (Mäkelän) syöksy olisi tyhjentänyt kopilla kentän, toinen jakso olisi voinut näyttää ihan erilaiselta. 

Ojala viittaa Vilma Mäkelän ulkopelisuoritukseen toisella jaksolla, jossa hän loistavan ennakoinnin päätteeksi oli saada syöksykopin Iina Valkeejärven saumalyönnistä ajolähdössä. Pallo kuitenkin putosi kakkospolttaja räpylästä kentän pintaan.

Kotijoukkueen viuhkavelho antoi täyden tunnustuksen vastustajalle, mutta Ojala näkee tappion takana kosolti hyvää.

– Kestillä alkaa ruuti kuivumaan, siellä saa ulkokentät olla jo melko varuillaan. Jos näin Kaatuneiden muistopäivänä voi nätisti asian ilmaista, me kaaduimme kyllä saappaat jalassa tänään. 

 

Palkitut:

Fera: Niina Nukarinen I, Eveliina Kesti II
Jyväskylä: Emma Sallinen I, Eeva Mäki-Maukola II

Amarillon kuumin pelaaja: Jasmin Andreasen
Ruudun tähtipelaaja (ottelun paras ulkopelaaja): Emma Körkkö, Jyväskylä

© Fera 2020

S-keula
Hollming
Fazer
Rauman Offsetpaino
Sata-Seri oy
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Suomen Sairaalatukku
Työvaatetalo
Timantti Nieminen
Kivikylän
Wanhan Rauman Kellari
Hovi Sale
FresCo
Lyttylän Liikenne
Posiva
OP Länsi-Suomi
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Karhu
Jalonen Yhtiöt
Marva Media
KollanPojat
Noname
Remonttirauma
Rauman Satama
RTK-palvelu
Euroports
Lääkärikeskus Minerva
Friski
Satasairaala
Rauman Tehopakkaus
Velec Oy
Hotelli Vanha Rauma
Tallbo Ravintolat
Topteam
TVO
Kongsberg
Alfa Laval
Rauman kaupunki
Pyörä Nurmi
Lähitapiola