Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Satasairaalan otteluraportti: Helpolla voitto ei irronnut, mutta kolme pistettä plakkariin – Töyrylä keräsi kehuja pelinjohtajaltaan

Jaa sisältö:

Mynämäki tarjosi Feralle kivenkovan vastuksen perjantaina joukkueiden viimeisessä keskinäisessä ottelussa tällä kaudella. Altavastaajana otteluun lähtenyt emäntäjoukkue pelasi suht tasavahvan ottelun vuoroparista toiseen, kun taas Feralla oli paikoitellen ongelmia niin sisällä kuin ulkonakin. Haasteista huolimatta täysi pistepotti matkasi Raumalle jaksoin 0–2 (2–3, 2–3).

– Teimme itsellemme tästä pelistä aivan liian vaikean. Sisäpeli ei oikein meinannut missään vaiheessa lähteä rullaamaan, vaikka lyöntikierrokset saatiinkin kierrätettyä loppuun asti, Feran kapteeni ja ykköspalkittu Miia Tervonen kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Ja kuten tilastoista näkyy, Mynämäki saikin yhden kolmostilanteen luotua meitä enemmän.

Tosiaan: kolmostilanteet merkattiin kotijoukkueen eduksi 11–10, ja muutoinkin ottelu oli erittäin tasaväkinen lähes kaikilla osa-alueilla. Vaikka palkinnot menivätkin tänään Tervoselle ja Venla Tanhualle, Toni Ojalan silmissä yksi pelaaja nousi arvoon arvaamattomaan.

– Kyllä Tinja Töyrylän piikkiin meni meidän ensimmäisen jakson voittomme. Lisäksi hän nappasi toisella jaksolla kahden juoksun arvoisen lyönnin kiinni, mikä oli äärimmäisen tärkeä, kun lopputulosta katsoo.

Ojala viittaa avausjakson ratkaisevaan juoksuun, jonka lyöjäksi merkattiin Karoliina Koski. Kosken laakalyönti kakkoskopparin eteen oli merkkaamaton, mutta takakentän hermoillessa pallon kanssa Töyrylä teki oman ratkaisunsa ja karkasi kolmoselta kotitaipaleelle. Töyrylä toi kaikkiaan kolme juoksua ottelussa ja löi yhden.

Vesattarien juoksut pääosin hyvillä lyönneillä, mutta Ojala näki Feran ulkopelissä paljon parantamisen varaakin. Pelinjohtaja totesi haastattelussa, että Mynämäelle annettiin mahdollisuuksia tilanteiden luomiseen ”poikkeuksellisten virheiden myötä”.

– Mutta täytyy silti muistaa, että me teimme tarvittavan: yksi juoksu riitti tänään kummallakin jaksolla täyteen pistepottiin, Ojala muistuttaa.

Loppukautta ajatellen kolme sarjapistettä ovat kullanarvoiset – voiton myötä Feran sijoitus ei parantunut, mutta perjantaina niin ikään omat ottelunsa voittaneet Seinäjoki ja Tampere eivät päässeet ottamaan yhtään pesäeroa raumalaisiin. Fera ja Manse PP ovat tasapisteissä 27 ja Seinäjoki vain pisteen edellä kaksikkoa.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33737t

Palkitut:

Fera: Miia Tervonen I, Venla Tanhua II
Mynämäki: Sini Mäkelä I, Henna Nurmi II

 

© Fera 2020

Posiva
Olvi
Sata-Seri oy
Rauman kaupunki
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Alfa Laval
Konttorimix Oy
Lääkärikeskus Minerva
OP Länsi-Suomi
Rauman Satama
Raumaster
Noname
Wanhan Rauman Kellari
Gutz
Ravintola Kapteenin Huone
Mr Jones
Kivikylän
Satasairaala
Hotelli Vanha Rauma
Lyttylän Liikenne
RTK-palvelu
Kuntomax
Keula
RaumHair
Tallbo Ravintolat
KollanPojat
Pyörä Nurmi
Karhu
Euroports
Hyvinvoinnin Walimo
Suomen Sairaalatukku
Rauman Lukko
Rauman Tehopakkaus
Topteam
Friski
Rauman Pihapojat
Lähitapiola
FresCo
Kotipizza Wanha Rauma
TVO