Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Satasairaalan otteluraportti: Heinolan loistodebyytti kirsikkana kakun päällä komeassa kotivoitossa!

Jaa sisältö:

Fera jatkoi Lappajärveä vastaan siitä, mihin se jäi keskiviikkona Mynämäki-ottelussa: ulkopeli oli moitteetonta ja sisäpelissä nähtiin rohkeita ratkaisuja ja laadukkaita lyöntejä. Vierasjoukkue ei kauaa ehtinyt nauttimaan 1–0-johtoasemastaan, vaan heti ensimmäisellä lyöntivuorollaan raumalaiset löivät kaksi juoksua Tinja Töyrylän ja Vilma Heinolan toimesta. Kotiin tulivat Jasmin Andreasen ja Eveliina Kesti.

Loppu olikin kosmetiikkaa – avausjakson seitsemästä juoksusta vastasivat Töyrylän ja Heinolan lisäksi Vilma Mäkelä ja Eveliina Kesti. Superpesisdebyyttinsä tehnyt Heinola löi heti ensimmäisellä lyöntivuorollaan ja ensimmäisellä lyönnillään juoksun, ja onnistui kotiutuksessa jakson aikana toistamiseenkin.

– Aivan ottamaton lyönti, ihan sama minkälainen ulkokenttä olisi ollut vastassa. Vilmalle täytyy nostaa erityisesti hattua; hän sai vasta myöhään eilen illalla tietää, että tänään pitäisi pelata, Feran pelinjohtaja Toni Ojala hehkutti.

Emäntien meno oli vielä musertavampaa toisella jaksolla – lukemat 11–0 eivät jättäneet selittelyille varaa. Kestin ruuti oli kuivaa pelin loppuvihellykseen saakka, ja Feran lyöjäjokerin tehot ottelussa olivatkin käsittämättömät 6/1!

Kun loppulukemat olivat 2–0 (7­–1, 11–0), Lappajärvi joutui poistumaan Topteam-Areenalta pisteittä, mutta joukkueen runkopelaajiin lukeutuvan Kaisa Jaakkolan loukkaantuminen neljännen aloittavalla oli vierasjoukkueen osalta ehkä pahempi takaisku. Jaakkola joutui jättämään ottelun viimeisen vuoroparin kesken reisivamman vuoksi.

– Ulkopeliin pitää olla tyytyväinen, kun vastustaja pidetään alle 10 kolmostilanteessa. Heti pelin alussa oli tosin vaaran ainekset ilmassa; vähän näytti siltä, että olimme pihalla emmekä tienneet, mitä oikein tapahtui. Mutta meillä oli asenne kohdillaan ja siihen olen tyytyväinen, Ojala summaa.

– Olemme pelanneet nihkeää sisäpeliä niitä joukkueita vastaan, keneltä voisi odottaa enemmän juoksuja. Tänään puolestaan meillä tuli vain yksi heikompi vuoro. Sisäpeliin olen erityisen tyytyväinen tänään, vaikka lyöntijärjestystä piti hieman rukata. Kultakypärä jäi ”Jassun” ansaitusti päähän, hoiti oman sisäpeliroolinsa puhtaasti.

Ojala oli tyytyväinen suojattiensa peli-iloon, joka näkyi ja kuului katsomoon asti.

– Peli oli meillä iloista. Uskalsimme tuulettaa ja pidimme kentällä hauskaa. Pelaajat olivat lukeneet kotiläksynsä: tiedettiin, mihin pitää lyödä ja niihin paikkoihin lyötiinkin.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33713t

 

Palkitut:

Amarillon kuumin pelaaja: Vilma Heinola
Ruudyn tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Vilma Mäkelä

Fera: Jasmin Andreasen I, Eveliina Kesti II
Lappajärvi: Kaisa Jaakkola I, Linda Viita II

© Fera 2019

FresCo
Rauman Offsetpaino
Kongsberg
Posiva
RTK-palvelu
Sata-Seri oy
Lääkärikeskus Minerva
KollanPojat
Satasairaala
Suomen Sairaalatukku
Tallbo Ravintolat
Alfa Laval
Velec Oy
S-keula
Rauman kaupunki
Timantti Nieminen
Euroports
Remonttirauma
Rauman Satama
Wanhan Rauman Kellari
Noname
Topteam
Lähitapiola
Rauman Lukko
Pyörä Nurmi
Hollming
Jalonen Yhtiöt
Lyttylän Liikenne
OP Länsi-Suomi
Kivikylän
Hovi Sale
Karhu
TVO
Marva Media
Rauman Tehopakkaus
Rauman Pihapojat
Työvaatetalo
Fazer
Hotelli Vanha Rauma
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Friski