Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

17.1.2020

Satasairaalan otteluraportti: Fera vakuuttavaan voittoon Mynämäestä, Ojala: ”Tervetuloa vaan Seinäjoki Raumalle sunnuntaina”

Jaa sisältö:

Feran kauden toinen ottelu Mynämäkeä vastaan oli kotijoukkueen yksipuolista näytöstä. Voiton myötä raumalaiset nousivat 17 pisteeseen hätyyttelemään päävastustajaan Hyvinkäätä.

Feran jokeripaidat varastivat show’n ensimmäisellä jaksolla täysin. Täysin pitelemätön Eveliina Kesti kotiutti avausjaksolla kolmesti ja vieläpä toi yhden juoksun, Jasmin Andreasen merkautti 100 % tehot tilastoihinsa ja Kati Tanhua pääsi ykköskärkenä kentälle kahdesti kolmella yrityksellä. Jassu ja Kati toivat myös juoksun naiseen. Jaksoluvut 6–0 eivät jättäneet jossittelun varaa.

Myös ottelun toinen puolisko oli kotijoukkueen hallinnassa. Mynämäki onnistui juoksun teossa vasta toisen jakson ensimmäisellä lyöntivuorolla, mutta Fera karkasi pian 5–1-johtoon. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen kotiuttamisessa, ja 6–2 jäi loppulukemiksi.

Onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla: muun muassa Karoliina Koski ja Vilma Mäkelä kotiuttivat molemmat kahdesti, Tinja Töyrylä merkautti tehot 2/1 ja Miia Tervonen toi kaksi juoksua. Tiivis ulkopeli oli onnistuneen lyöntipelin lisäksi suurimpia syitä, miksi Vesattarista ei juurikaan vastusta ollut Feralle.

– Pelipalaverissa puhuttiin, että tänään otetaan se kolme pistettä – tilanne kerrallaan, vuoropari kerrallaan haetaan se täysi potti, mihinkään muuhun ei tyydytä. Tänään se toimi, Feran pelinjohtaja Toni Ojala totesi.

– Tämä oli koko joukkueen voitto, lähes jokaisella pelaajalla on jonkinlaista merkintää pöytäkirjassa. Ulkopelin osalta olen erittäin tyytyväinen, että heidän nelonen ei saanut ainuttakaan takatilannetta. Ulkona emme olleet vielä ehkä aivan timanttia, mutta lähellä sitä.

Feran edellisestä kolmen pisteen kotivoitosta oli ehtinyt vierähtää lähes vuoden päivät. Nyt ”putki on auki”, kuten Ojala totesi.

– Kolmen pinnan voitot ovat meitä kiertäneet, joten todella tyytyväinen olen tällä hetkellä. Että tervetuloa vaan Seinäjoen porukka sunnuntaina Raumalle.

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33619t

Palkitut:

Amarillon kuumin pelaaja: Karoliina Koski
Ruudun tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Niina Nukarinen

Fera: Eveliina Kesti I, Niina Nukarinen II
Mynämäki: Minttu Mäkinen I, Oona Rantomaa II

© Fera 2020

Karhu
Rauman Satama
Pyörä Nurmi
Lyttylän Liikenne
KollanPojat
Friski
TVO
Marva Media
S-keula
Suomen Sairaalatukku
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Euroports
Hotelli Vanha Rauma
Hollming
RTK-palvelu
Lähitapiola
Työvaatetalo
OP Länsi-Suomi
Posiva
Lääkärikeskus Minerva
Hovi Sale
FresCo
Rauman Offsetpaino
Timantti Nieminen
Rauman Tehopakkaus
Tallbo Ravintolat
Fazer
Jalonen Yhtiöt
Sata-Seri oy
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Kongsberg
Satasairaala
Alfa Laval
Velec Oy
Wanhan Rauman Kellari
Noname
Topteam
Kivikylän
Remonttirauma
Rauman kaupunki