Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Satasairaalan otteluraportti: Fera nollasi Mynämäen Raumalla!

Jaa sisältö:

Fera otti jo kauden kolmannen voittonsa Mynämäen Vesattarista keskiviikon ottelukierroksella. Voitto tuli kaiken lisäksi tyylillä – vierailijat jäivät sekä jaksovoittojen että juoksujen osalta nollille.

Heti ensimmäinen jakso oli täyttä emäntien hallintaa. Feran tiiviin ulkopelin ansiosta Mynämäki sai luotua ensimmäisen ajolähtötilanteensa vasta kolmannessa vuoroparissa. Kaikkiaan vierasjoukkue sai etenijän vietyä kolmoselle kaksi kertaa avausjakson aikana, kun kotijoukkueella kolmostilanteita oli viisi kappaletta. Jakson molemmat juoksut syntyivät Eveliina Kestin mailasta; kotiin juoksivat Miia Tervonen ja Meea Lehtinen.

Myös toinen jakso noudatteli samaa kaavaa. Tehottomasti pelannut Mynämäki sai luotua toisella jaksolla vain yhden kolmostilanteen, kun taas Fera takoi juoksuja tauluun kaikkiaan viisi. Feran paremmuudesta ei jäänyt sanansijaa; kolme pistettä jäi Topteam-Areenalle jaksoin 2–0 (2–0, 5–0).

– Iso teema tässä pelissä oli, että saadaan tehtyä Mynämäelle nollatilanne todella vaikeaksi. Siinä onnistuimme, vaikka Nurmi onnistuikin pari kertaa lyömään läpi, Feran pelinjohtaja Toni Ojala kommentoi.

– Etukentän ja lukkarin työskentely oli tänään loistavaa. Usein vastustaja on päässyt viemään pienillä, mutta olemme valmistautuneet huolella, katselleet videoita ja tutkittu Titaniaa ja nyt se työ tuotti tulosta.

Ottelun tuomaristo sai Ojalalta jälleen kehuja.

– Sanon tämän toistamiseen tällä kaudella ääneen, mutta onhan pesäpalloa kiva pelata, kun ei tarvitse tuomariston kanssa turhaan mussuttaa. Sanoinkin (syöttötuomari Samuli) Eevalle, että mielelläni seison hänen vierellään kaarella.

Pelituomarina ottelussa toimi puolestaan Tero Heikkilä. Feran tehokkaimpia sisäpelaajia olivat Eveliina Kesti (4/0), Jasmin Andreasen (1/2), Miia Tervonen (0/2) ja Kati Tanhua (0/2). Kolmostilanteita raumalaiset onnistuivat luomaan yhteensä 14 kappaletta.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-1&id=33684t

Palkitut:

Rauman Amarillon kuumin pelaaja: Meea Lehtinen
Ruudun tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Karoliina Koski

Fera: Jasmin Andreasen I, Karoliina Koski II
Mynämäki: Mari-Ann Lehtinen I, Henna Nurmi II

 

 

 

© Fera 2019

Noname
Rauman Satama
Hovi Sale
Työvaatetalo
Alfa Laval
Sata-Seri oy
Rauman kaupunki
Friski
Velec Oy
Rauman Lukko
Pyörä Nurmi
Posiva
Suomen Sairaalatukku
Kivikylän
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
RTK-palvelu
Karhu
Timantti Nieminen
OP Länsi-Suomi
Lyttylän Liikenne
Rauman Tehopakkaus
Jalonen Yhtiöt
Lääkärikeskus Minerva
Marva Media
Kongsberg
Remonttirauma
Hollming
KollanPojat
Topteam
Tallbo Ravintolat
Rauman Pihapojat
S-keula
FresCo
TVO
Lähitapiola
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Offsetpaino
Satasairaala
Fazer
Euroports
Hotelli Vanha Rauma