Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.11.2019

Satasairaalan otteluraportti: Fera nollasi Mynämäen Raumalla!

Jaa sisältö:

Fera otti jo kauden kolmannen voittonsa Mynämäen Vesattarista keskiviikon ottelukierroksella. Voitto tuli kaiken lisäksi tyylillä – vierailijat jäivät sekä jaksovoittojen että juoksujen osalta nollille.

Heti ensimmäinen jakso oli täyttä emäntien hallintaa. Feran tiiviin ulkopelin ansiosta Mynämäki sai luotua ensimmäisen ajolähtötilanteensa vasta kolmannessa vuoroparissa. Kaikkiaan vierasjoukkue sai etenijän vietyä kolmoselle kaksi kertaa avausjakson aikana, kun kotijoukkueella kolmostilanteita oli viisi kappaletta. Jakson molemmat juoksut syntyivät Eveliina Kestin mailasta; kotiin juoksivat Miia Tervonen ja Meea Lehtinen.

Myös toinen jakso noudatteli samaa kaavaa. Tehottomasti pelannut Mynämäki sai luotua toisella jaksolla vain yhden kolmostilanteen, kun taas Fera takoi juoksuja tauluun kaikkiaan viisi. Feran paremmuudesta ei jäänyt sanansijaa; kolme pistettä jäi Topteam-Areenalle jaksoin 2–0 (2–0, 5–0).

– Iso teema tässä pelissä oli, että saadaan tehtyä Mynämäelle nollatilanne todella vaikeaksi. Siinä onnistuimme, vaikka Nurmi onnistuikin pari kertaa lyömään läpi, Feran pelinjohtaja Toni Ojala kommentoi.

– Etukentän ja lukkarin työskentely oli tänään loistavaa. Usein vastustaja on päässyt viemään pienillä, mutta olemme valmistautuneet huolella, katselleet videoita ja tutkittu Titaniaa ja nyt se työ tuotti tulosta.

Ottelun tuomaristo sai Ojalalta jälleen kehuja.

– Sanon tämän toistamiseen tällä kaudella ääneen, mutta onhan pesäpalloa kiva pelata, kun ei tarvitse tuomariston kanssa turhaan mussuttaa. Sanoinkin (syöttötuomari Samuli) Eevalle, että mielelläni seison hänen vierellään kaarella.

Pelituomarina ottelussa toimi puolestaan Tero Heikkilä. Feran tehokkaimpia sisäpelaajia olivat Eveliina Kesti (4/0), Jasmin Andreasen (1/2), Miia Tervonen (0/2) ja Kati Tanhua (0/2). Kolmostilanteita raumalaiset onnistuivat luomaan yhteensä 14 kappaletta.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-1&id=33684t

Palkitut:

Rauman Amarillon kuumin pelaaja: Meea Lehtinen
Ruudun tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Karoliina Koski

Fera: Jasmin Andreasen I, Karoliina Koski II
Mynämäki: Mari-Ann Lehtinen I, Henna Nurmi II

 

 

 

© Fera 2019

Rauman Tehopakkaus
Topteam
Karhu
Sata-Seri oy
Fazer
Rauman kaupunki
Satasairaala
Työvaatetalo
Pyörä Nurmi
Lääkärikeskus Minerva
RTK-palvelu
Kongsberg
Marva Media
S-keula
Jalonen Yhtiöt
Hovi Sale
Rauman Offsetpaino
OP Länsi-Suomi
Posiva
Kivikylän
FresCo
Suomen Sairaalatukku
TVO
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
Rauman Satama
Velec Oy
Alfa Laval
Friski
Rauman Pihapojat
Hollming
Remonttirauma
Noname
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
Rauman Lukko
Tallbo Ravintolat
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Wanhan Rauman Kellari
Timantti Nieminen
Euroports