Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

28.2.2020

Satasairaalan otteluraportti: Fera nollasi Mynämäen Raumalla!

Jaa sisältö:

Fera otti jo kauden kolmannen voittonsa Mynämäen Vesattarista keskiviikon ottelukierroksella. Voitto tuli kaiken lisäksi tyylillä – vierailijat jäivät sekä jaksovoittojen että juoksujen osalta nollille.

Heti ensimmäinen jakso oli täyttä emäntien hallintaa. Feran tiiviin ulkopelin ansiosta Mynämäki sai luotua ensimmäisen ajolähtötilanteensa vasta kolmannessa vuoroparissa. Kaikkiaan vierasjoukkue sai etenijän vietyä kolmoselle kaksi kertaa avausjakson aikana, kun kotijoukkueella kolmostilanteita oli viisi kappaletta. Jakson molemmat juoksut syntyivät Eveliina Kestin mailasta; kotiin juoksivat Miia Tervonen ja Meea Lehtinen.

Myös toinen jakso noudatteli samaa kaavaa. Tehottomasti pelannut Mynämäki sai luotua toisella jaksolla vain yhden kolmostilanteen, kun taas Fera takoi juoksuja tauluun kaikkiaan viisi. Feran paremmuudesta ei jäänyt sanansijaa; kolme pistettä jäi Topteam-Areenalle jaksoin 2–0 (2–0, 5–0).

– Iso teema tässä pelissä oli, että saadaan tehtyä Mynämäelle nollatilanne todella vaikeaksi. Siinä onnistuimme, vaikka Nurmi onnistuikin pari kertaa lyömään läpi, Feran pelinjohtaja Toni Ojala kommentoi.

– Etukentän ja lukkarin työskentely oli tänään loistavaa. Usein vastustaja on päässyt viemään pienillä, mutta olemme valmistautuneet huolella, katselleet videoita ja tutkittu Titaniaa ja nyt se työ tuotti tulosta.

Ottelun tuomaristo sai Ojalalta jälleen kehuja.

– Sanon tämän toistamiseen tällä kaudella ääneen, mutta onhan pesäpalloa kiva pelata, kun ei tarvitse tuomariston kanssa turhaan mussuttaa. Sanoinkin (syöttötuomari Samuli) Eevalle, että mielelläni seison hänen vierellään kaarella.

Pelituomarina ottelussa toimi puolestaan Tero Heikkilä. Feran tehokkaimpia sisäpelaajia olivat Eveliina Kesti (4/0), Jasmin Andreasen (1/2), Miia Tervonen (0/2) ja Kati Tanhua (0/2). Kolmostilanteita raumalaiset onnistuivat luomaan yhteensä 14 kappaletta.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-1&id=33684t

Palkitut:

Rauman Amarillon kuumin pelaaja: Meea Lehtinen
Ruudun tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Karoliina Koski

Fera: Jasmin Andreasen I, Karoliina Koski II
Mynämäki: Mari-Ann Lehtinen I, Henna Nurmi II

 

 

 

© Fera 2020

Euroports
Noname
Hollming
Rauman kaupunki
Topteam
Kuntomax
Rauman Lukko
Rauman Satama
Timantti Nieminen
Olvi
Wanhan Rauman Kellari
Hyvinvoinnin Walimo
Friski
Satasairaala
Alfa Laval
Tallbo Ravintolat
Pyörä Nurmi
Posiva
Kongsberg
Velec Oy
Mr Jones
Lähitapiola
OP Länsi-Suomi
Sata-Seri oy
Remonttirauma
Rauman Tehopakkaus
S-keula
Lääkärikeskus Minerva
Lyttylän Liikenne
Hovi Sale
Raumaster
Karhu
FresCo
Rauman Offsetpaino
Fazer
RTK-palvelu
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Hotelli Vanha Rauma
Marva Media
KollanPojat
TVO
Kivikylän
Työvaatetalo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Kotipizza Wanha Rauma