Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2019

Satasairaalan otteluraportti: Fera nollasi Mynämäen Raumalla!

Jaa sisältö:

Fera otti jo kauden kolmannen voittonsa Mynämäen Vesattarista keskiviikon ottelukierroksella. Voitto tuli kaiken lisäksi tyylillä – vierailijat jäivät sekä jaksovoittojen että juoksujen osalta nollille.

Heti ensimmäinen jakso oli täyttä emäntien hallintaa. Feran tiiviin ulkopelin ansiosta Mynämäki sai luotua ensimmäisen ajolähtötilanteensa vasta kolmannessa vuoroparissa. Kaikkiaan vierasjoukkue sai etenijän vietyä kolmoselle kaksi kertaa avausjakson aikana, kun kotijoukkueella kolmostilanteita oli viisi kappaletta. Jakson molemmat juoksut syntyivät Eveliina Kestin mailasta; kotiin juoksivat Miia Tervonen ja Meea Lehtinen.

Myös toinen jakso noudatteli samaa kaavaa. Tehottomasti pelannut Mynämäki sai luotua toisella jaksolla vain yhden kolmostilanteen, kun taas Fera takoi juoksuja tauluun kaikkiaan viisi. Feran paremmuudesta ei jäänyt sanansijaa; kolme pistettä jäi Topteam-Areenalle jaksoin 2–0 (2–0, 5–0).

– Iso teema tässä pelissä oli, että saadaan tehtyä Mynämäelle nollatilanne todella vaikeaksi. Siinä onnistuimme, vaikka Nurmi onnistuikin pari kertaa lyömään läpi, Feran pelinjohtaja Toni Ojala kommentoi.

– Etukentän ja lukkarin työskentely oli tänään loistavaa. Usein vastustaja on päässyt viemään pienillä, mutta olemme valmistautuneet huolella, katselleet videoita ja tutkittu Titaniaa ja nyt se työ tuotti tulosta.

Ottelun tuomaristo sai Ojalalta jälleen kehuja.

– Sanon tämän toistamiseen tällä kaudella ääneen, mutta onhan pesäpalloa kiva pelata, kun ei tarvitse tuomariston kanssa turhaan mussuttaa. Sanoinkin (syöttötuomari Samuli) Eevalle, että mielelläni seison hänen vierellään kaarella.

Pelituomarina ottelussa toimi puolestaan Tero Heikkilä. Feran tehokkaimpia sisäpelaajia olivat Eveliina Kesti (4/0), Jasmin Andreasen (1/2), Miia Tervonen (0/2) ja Kati Tanhua (0/2). Kolmostilanteita raumalaiset onnistuivat luomaan yhteensä 14 kappaletta.

 

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-1&id=33684t

Palkitut:

Rauman Amarillon kuumin pelaaja: Meea Lehtinen
Ruudun tähtipelaaja (kentän paras ulkopelaaja): Karoliina Koski

Fera: Jasmin Andreasen I, Karoliina Koski II
Mynämäki: Mari-Ann Lehtinen I, Henna Nurmi II

 

 

 

© Fera 2019

Marva Media
OP Länsi-Suomi
Kivikylän
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
Rauman Satama
FresCo
Lyttylän Liikenne
Rauman Offsetpaino
Sata-Seri oy
Hollming
Friski
Karhu
Timantti Nieminen
RTK-palvelu
Pyörä Nurmi
Noname
Suomen Sairaalatukku
Euroports
Wanhan Rauman Kellari
S-keula
Rauman Tehopakkaus
Remonttirauma
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Lukko
Rauman kaupunki
Tallbo Ravintolat
Hovi Sale
Hotelli Vanha Rauma
Lähitapiola
Alfa Laval
KollanPojat
Topteam
Kongsberg
Velec Oy
TVO
Työvaatetalo
Jalonen Yhtiöt
Posiva
Rauman Pihapojat
Fazer