Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Satasairaalan otteluennakko: Kati Tanhua tietää roolinsa ja kantaa vastuunsa sisäpelissä – ”Toistamiseen Seinäjoki ei meitä yllätä”

Jaa sisältö:

Sunnuntaina Seinäjoki kävi ryöstöretkellä Raumalla, mutta revanssia ei kauaa tarvitse odottaa – runkosarjan toinen ja viimeinen kohtaaminen joukkueiden välillä käydään nimittäin jo huomenna keskiviikkona.

– Pelasimme sunnuntaina todella ailahtelevasti; tuli pari hyvää sisävuoroa ja teräviä lyöntejä, ja sitten tuli vuoroja, joissa mikään ei onnistunut. Ulkonakin päästimme enemmän läpilyöntejä kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, Feran Kati Tanhua kertaa.

– Läpärit tulivat toki hyvillä lyönneillä, mutta niissä Seinäjoki pääsi yllättämään meidät. Nyt, kun heidän lyöntiratkaisunsa tiedetään, toistamiseen meitä ei yllätetä.

Pelinjohtaja Toni Ojalan luottoetenijä on joukkueen eniten juoksuja tuonut pelaaja Miia Tervosen jälkeen. Tanhua aloittaa usein Feran lyöntikierroksen – varsinkin, jos sisävuoro alkaa ykköskärjestä. Nopeajalkainen Kati on ollut Feran edustusjoukkueen ringissä jo useamman vuoden, mutta ennen kuluvaa kesää nainen on pelannut vasta kaksi täyttä kautta Superpesiksessä.

– Alkukaudesta pääsin hyödyntämään monipuolistunutta lyöntivalikoimaani ja menin kovilla tehoilla kentälle. Kesäkuussa taas en oikein saanut itsestäni parhaita tehoja irti, mikä kuvasti oikeastaan koko joukkueen kuukautta: oli sekä hyviä, että huonoja hetkiä ja paljon ailahtelevuutta.

– Nyt Seinäjokea vastaan varsinkin nollatilanne oli meille vaikea. Meillä on kovia vaihtajia ja Eve(liina Kesti), joka on huippuvireessä, ja heille täytyy saada ruokaa kentälle. Se on meidän etenijöiden tehtävä, Tanhua toteaa.

Tanhuan mielestä back-to-back-otteluihin on helpompaa valmistautua kuin sellaisiin otteluihin, joissa joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on kulunut useampia viikkoja. Tällä kertaa Feran Seinäjoki-pelien välissä on vain kolme päivää.

– Seinäjoki pelasi sunnuntaina juuri nollatilanteen tosi fiksusti ja siihen meidän pitäisi iskeä röyhkeämmin ja laittaa kaveri suorittamaan. Meillä on jo joitain suunnitelmia keskiviikon emäntäjoukkueen pään menoksi, mutta ei niistä sen enempää tässä vaiheessa.

Jokeripaita on tullut Tanhualle vuosien saatossa tutuksi. Vaikka ikää on vasta 24 vuotta, ei nainen koe pakottavaa tarvetta päästä näyttämään taitojaan ulkokentällä.

– Olen tykästynyt selkeään rooliin ja siihen, että tiedän tasan tarkkaan, mikä on minun tehtäväni joukkueessa ja mitä lisäarvoa tuon. Siksi pelaan mielelläni etenijäjokerina.

 

Seinäjoki–Fera-ottelu alkaa keskiviikkona 3. heinäkuuta kello 18. Ottelun suora selostus kuultavissa ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2019

KollanPojat
Rauman Pihapojat
S-keula
Rauman Satama
Rauman Tehopakkaus
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Lukko
Tallbo Ravintolat
Työvaatetalo
Noname
Posiva
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Offsetpaino
Karhu
Lyttylän Liikenne
RTK-palvelu
Remonttirauma
Euroports
TVO
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Velec Oy
Hovi Sale
Rauman kaupunki
Topteam
OP Länsi-Suomi
Alfa Laval
FresCo
Friski
Sata-Seri oy
Marva Media
Suomen Sairaalatukku
Hollming
Pyörä Nurmi
Lähitapiola
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Jalonen Yhtiöt
Kivikylän
Timantti Nieminen
Fazer
Kongsberg