Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Satasairaalan otteluennakko: Satakunnan derby vol. 3: ”Pari pykälää kovempi vastustaja kuin sunnuntaina”

Jaa sisältö:

Kahdesta edellisestä ottelusta täydet kuusi sarjapistettä saalistanut Fera joutuu tiistaina vieraskentällä kovan haasteen eteen, kun vastaan asettuu jo kolmatta kertaa tällä kaudella rakas paikallisvastus Porin Pesäkarhut. Aiemmat ottelut ovat päättyneet porilaisten 2–0- ja 2–1-voittoihin, mutta edellisiin Satakunnan derbyihin verrattuna Feran peli on kypsempää – varsinkin henkisellä puolella.

– Sunnuntaina saimme päälle kunnon hurmoksen kentällä, mikä johti aina uusiin onnistumisiin ja rohkeampiin ratkaisuihin. Sama peli-ilo täytyy löytää myös Porissa, eikä missään nimessä lähteä kumartelemaan nimiä tai sarjataulukon sijoituksia, Feran Eveliina Kesti toteaa.

Lappajärvi-ottelussa nähtiinkin raumalaisittain erittäin hyviä sisäpelisuorituksia. Suurimmat kehityksen kohteet kuluvalla kaudella ovat juuri olleet lyöntipelissä, joten onnistunut sisäpeli teki Feran itseluottamukselle hyvää. Vaikka Kesti onkin lyöjätilaston seitsemännellä sijalla 35 lyödyllä juoksulla, hän tietää, että vastapuolelta löytyy niin ikään kovan luokan mailataitureita.

– Kaikista tärkeintä on, jälleen kerran Poria vastaan, saada kärki kiinni. Juka, Itävalo ja Lindström kun saadaan näin alkuun pidettyä pesiltä pois, meillä on hyvätkin saumat voittoon.

Feran kokoonpanoa jouduttiin Lappajärvi-peliin hieman mylläämään, sillä etulukija ja ykköskärjen luottovaihtaja Meea Lehtinen joutui sairastelun vuoksi jättäytymään sivuun. Jenna Siiran kausi on puolestaan alaraajavamman vuoksi ohi ennen aikojaan.

Huomisen kokoonpanoa ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta hieman uusittu, ja toimiva, ulkopelijärjestys osoitti, kuinka laadukas ja laaja Feran nykyrosteri on räpylätaidoiltaan. Ja niitä taitoja huomenna kaivataankin, sillä Pori ei ole helppo pelipaikka vierasjoukkueelle – saati raumalaisille.

– Onhan se selvää, että tiistaina on vastassa ihan pari pykälää kovempi vastustaja kuin sunnuntaina tai viime keskiviikkona. Valmiina täytyy olla heti, kun pilli viheltää, Kesti sanoo.

 

Pori–Fera-ottelu alkaa tiistaina 16. heinäkuuta 2019 Porin pesäpallostadionilla kello 18. Otteluselostuksen voi kuunnella suorana osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2019

Kivikylän
Kongsberg
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Tehopakkaus
Hovi Sale
KollanPojat
Satasairaala
Velec Oy
Lyttylän Liikenne
Friski
Rauman Offsetpaino
Remonttirauma
OP Länsi-Suomi
Wanhan Rauman Kellari
Alfa Laval
Pyörä Nurmi
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku
Fazer
Lähitapiola
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman kaupunki
Työvaatetalo
Posiva
Rauman Lukko
Timantti Nieminen
Tallbo Ravintolat
Topteam
RTK-palvelu
Karhu
Euroports
Hollming
FresCo
TVO
Jalonen Yhtiöt
Rauman Pihapojat
S-keula
Marva Media
Noname
Rauman Satama
Hotelli Vanha Rauma