Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Satasairaalan otteluennakko: Satakunnan derby vol. 3: ”Pari pykälää kovempi vastustaja kuin sunnuntaina”

Jaa sisältö:

Kahdesta edellisestä ottelusta täydet kuusi sarjapistettä saalistanut Fera joutuu tiistaina vieraskentällä kovan haasteen eteen, kun vastaan asettuu jo kolmatta kertaa tällä kaudella rakas paikallisvastus Porin Pesäkarhut. Aiemmat ottelut ovat päättyneet porilaisten 2–0- ja 2–1-voittoihin, mutta edellisiin Satakunnan derbyihin verrattuna Feran peli on kypsempää – varsinkin henkisellä puolella.

– Sunnuntaina saimme päälle kunnon hurmoksen kentällä, mikä johti aina uusiin onnistumisiin ja rohkeampiin ratkaisuihin. Sama peli-ilo täytyy löytää myös Porissa, eikä missään nimessä lähteä kumartelemaan nimiä tai sarjataulukon sijoituksia, Feran Eveliina Kesti toteaa.

Lappajärvi-ottelussa nähtiinkin raumalaisittain erittäin hyviä sisäpelisuorituksia. Suurimmat kehityksen kohteet kuluvalla kaudella ovat juuri olleet lyöntipelissä, joten onnistunut sisäpeli teki Feran itseluottamukselle hyvää. Vaikka Kesti onkin lyöjätilaston seitsemännellä sijalla 35 lyödyllä juoksulla, hän tietää, että vastapuolelta löytyy niin ikään kovan luokan mailataitureita.

– Kaikista tärkeintä on, jälleen kerran Poria vastaan, saada kärki kiinni. Juka, Itävalo ja Lindström kun saadaan näin alkuun pidettyä pesiltä pois, meillä on hyvätkin saumat voittoon.

Feran kokoonpanoa jouduttiin Lappajärvi-peliin hieman mylläämään, sillä etulukija ja ykköskärjen luottovaihtaja Meea Lehtinen joutui sairastelun vuoksi jättäytymään sivuun. Jenna Siiran kausi on puolestaan alaraajavamman vuoksi ohi ennen aikojaan.

Huomisen kokoonpanoa ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta hieman uusittu, ja toimiva, ulkopelijärjestys osoitti, kuinka laadukas ja laaja Feran nykyrosteri on räpylätaidoiltaan. Ja niitä taitoja huomenna kaivataankin, sillä Pori ei ole helppo pelipaikka vierasjoukkueelle – saati raumalaisille.

– Onhan se selvää, että tiistaina on vastassa ihan pari pykälää kovempi vastustaja kuin sunnuntaina tai viime keskiviikkona. Valmiina täytyy olla heti, kun pilli viheltää, Kesti sanoo.

 

Pori–Fera-ottelu alkaa tiistaina 16. heinäkuuta 2019 Porin pesäpallostadionilla kello 18. Otteluselostuksen voi kuunnella suorana osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2020

Mr Jones
Lääkärikeskus Minerva
RaumHair
Keula
Wanhan Rauman Kellari
Posiva
Rauman Satama
Rauman Pihapojat
Lyttylän Liikenne
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
Konttorimix Oy
FresCo
Hyvinvoinnin Walimo
Lähitapiola
Gutz
Kuntomax
RTK-palvelu
Kivikylän
Topteam
Noname
TVO
Pyörä Nurmi
KollanPojat
Rauman Lukko
Raumaster
Olvi
Alfa Laval
Jalonen Yhtiöt
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Tehopakkaus
Euroports
OP Länsi-Suomi
Tallbo Ravintolat
Karhu
Suomen Sairaalatukku
Rauman kaupunki
Sata-Seri oy
Satasairaala
Ravintola Kapteenin Huone
Friski