Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Satasairaalan otteluennakko: Lappajärvi voittokantaan palanneen Feran kynsiin sunnuntaina

Jaa sisältö:

Sarjataulukon häntäpäässä majaileva Lappajärvi saapuu Feran vieraaksi sunnuntain ottelukierroksella. Ennen runkosarjan toista ja viimeistä kohtaamista Lavettaria vastaan Feran sijoitus on kuudes. Raumalaiset ovat keskiviikon Mynämäki-voiton myötä tasapisteissä Hyvinkään kanssa, mutta voittojen määrä nostaa Feran Tahkon edelle tilastoissa.

– Keskiviikkona pelattiin ehjää ulkopeliä ja se on varmasti yksi meidän aseista sunnuntainakin, etulukijana pelaava Meea Lehtinen sanoo.

– Keskittymisen pitää olla täysin omassa tekemisessä ja asenne kunnossa. Suoritusten laatuun tulee kiinnittää huomiota, niillä eväillä pysytään voittojen tiellä.

Joukkueiden välinen kauden ensimmäinen kohtaaminen 22. toukokuuta päättyi Feran selkeään voittoon jaksoin 0–2 (0–1, 1–7), mutta tuolloin Lavettarien kokoonpanosta puuttui eteläpohjalaisten sisäpelin ehdottomasti tärkein lenkki: Piritta Kärnä-Jantunen. Sunnuntain ottelussa kokenut lyöjätykki kuitenkin nähtäneen.

– Mutta meidän Eve (Kesti) on niin kovassa lyönnissä, että hän kyllä vie lyöjäjokereiden taistossa pidemmän korren.

– Lappajärvellä on ihan OK etukenttä, joten näpyjen tulee olla laadukkaita. Muutenkaan tätä joukkuetta ei saa aliarvioida, Lehtinen toteaa ja muistuttaa, että viime kaudella Lappajärvi hakikin voiton Otanlahdesta.

Naisten Superpesiksen runkosarja kääntyy hiljalleen loppusuoralle: sunnuntain Lappajärvi-ottelun jälkeen runkosarjaa on jäljellä tasan kolme viikkoa. Feran osalta se tarkoittaa seitsemää ottelua.

Pisteitä on siis vielä kosolti jaossa ja niitä täytyy Feran saalistaa, mikäli mielii kohentaa sijoituksiaan pudotuspelejä ajatellen. Pudotuspelien kotietu on vielä täysin realistinen tavoite raumalaisille, mutta jotta se toteutuisi, lyöntiratkaisujen tulee olla laadukkaampia.

– Sisäpeliin pitää vielä kiinnittää huomiota, jos halutaan pykäliä ylemmäs päästä, Lehtinen toteaa itsekin.

 

Fera–Lappajärvi-ottelu alkaa sunnuntaina 14. heinäkuuta kello 17 Topteam-Areenalla. Portit avautuvat kello 16.

© Fera 2019

Noname
Rauman Offsetpaino
Remonttirauma
Rauman Tehopakkaus
Velec Oy
Pyörä Nurmi
Euroports
Marva Media
Lääkärikeskus Minerva
Karhu
Posiva
Hollming
Lyttylän Liikenne
Alfa Laval
Hovi Sale
OP Länsi-Suomi
Lähitapiola
TVO
Tallbo Ravintolat
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Pihapojat
Suomen Sairaalatukku
RTK-palvelu
Kivikylän
Fazer
KollanPojat
Friski
Satasairaala
S-keula
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Työvaatetalo
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Rauman Satama
Sata-Seri oy
Kongsberg
FresCo
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Lukko
Rauman kaupunki
Topteam