Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

17.1.2020

Satasairaalan otteluennakko: Lappajärvi voittokantaan palanneen Feran kynsiin sunnuntaina

Jaa sisältö:

Sarjataulukon häntäpäässä majaileva Lappajärvi saapuu Feran vieraaksi sunnuntain ottelukierroksella. Ennen runkosarjan toista ja viimeistä kohtaamista Lavettaria vastaan Feran sijoitus on kuudes. Raumalaiset ovat keskiviikon Mynämäki-voiton myötä tasapisteissä Hyvinkään kanssa, mutta voittojen määrä nostaa Feran Tahkon edelle tilastoissa.

– Keskiviikkona pelattiin ehjää ulkopeliä ja se on varmasti yksi meidän aseista sunnuntainakin, etulukijana pelaava Meea Lehtinen sanoo.

– Keskittymisen pitää olla täysin omassa tekemisessä ja asenne kunnossa. Suoritusten laatuun tulee kiinnittää huomiota, niillä eväillä pysytään voittojen tiellä.

Joukkueiden välinen kauden ensimmäinen kohtaaminen 22. toukokuuta päättyi Feran selkeään voittoon jaksoin 0–2 (0–1, 1–7), mutta tuolloin Lavettarien kokoonpanosta puuttui eteläpohjalaisten sisäpelin ehdottomasti tärkein lenkki: Piritta Kärnä-Jantunen. Sunnuntain ottelussa kokenut lyöjätykki kuitenkin nähtäneen.

– Mutta meidän Eve (Kesti) on niin kovassa lyönnissä, että hän kyllä vie lyöjäjokereiden taistossa pidemmän korren.

– Lappajärvellä on ihan OK etukenttä, joten näpyjen tulee olla laadukkaita. Muutenkaan tätä joukkuetta ei saa aliarvioida, Lehtinen toteaa ja muistuttaa, että viime kaudella Lappajärvi hakikin voiton Otanlahdesta.

Naisten Superpesiksen runkosarja kääntyy hiljalleen loppusuoralle: sunnuntain Lappajärvi-ottelun jälkeen runkosarjaa on jäljellä tasan kolme viikkoa. Feran osalta se tarkoittaa seitsemää ottelua.

Pisteitä on siis vielä kosolti jaossa ja niitä täytyy Feran saalistaa, mikäli mielii kohentaa sijoituksiaan pudotuspelejä ajatellen. Pudotuspelien kotietu on vielä täysin realistinen tavoite raumalaisille, mutta jotta se toteutuisi, lyöntiratkaisujen tulee olla laadukkaampia.

– Sisäpeliin pitää vielä kiinnittää huomiota, jos halutaan pykäliä ylemmäs päästä, Lehtinen toteaa itsekin.

 

Fera–Lappajärvi-ottelu alkaa sunnuntaina 14. heinäkuuta kello 17 Topteam-Areenalla. Portit avautuvat kello 16.

© Fera 2020

Hovi Sale
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Topteam
Lähitapiola
Marva Media
Noname
Kivikylän
Jalonen Yhtiöt
Satasairaala
Posiva
Rauman Offsetpaino
Työvaatetalo
Rauman Pihapojat
Remonttirauma
KollanPojat
Lääkärikeskus Minerva
Hollming
Suomen Sairaalatukku
Lyttylän Liikenne
Alfa Laval
Timantti Nieminen
Tallbo Ravintolat
S-keula
Euroports
Rauman Tehopakkaus
Rauman kaupunki
Velec Oy
Sata-Seri oy
Kongsberg
Friski
OP Länsi-Suomi
Fazer
Karhu
Rauman Satama
RTK-palvelu
TVO
Hotelli Vanha Rauma
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Lukko
FresCo
Pyörä Nurmi