Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2019

Satasairaalan otteluennakko: Kolmatta kertaa Mynämäen kaatoon – Nukarinen: ”Vähintään samaan pitää pyrkiä, kuin kaksi viikkoa sitten”

Jaa sisältö:

Kahdesta tappiollisesta Seinäjoki-ottelusta sisuuntunut Fera pelaa huomenna keskiviikkona kauden kolmannen ottelunsa Mynämäen Vesattaria vastaan. Kuten kaksi viikkoa sitten, myös tälläkin kertaa pelipaikkana on Rauma ja Topteam-Areena.

– Kauden ensimmäisessä pelissä menetimme yhden pisteen Mynämäelle, mutta viimeksi pelasimme kotona loistopelin heitä vastaan. Vähintään samanlaiseen suoritukseen meidän täytyy tälläkin kertaa pyrkiä, Feran sieppari Niina Nukarinen sanoo.

Maila-Jusseja vastaan pelatuissa back-to-back-otteluissa Feran ulkokenttä joutui koville ja Seinäjoki takoikin kahdessa perättäisessä pelissä kolme kunnaria. Sisäpelikin yskähteli.

– Teimme näissä pelissä tyhmiä virheitä, ihan koko porukalla, ja nyt loppukesää kohti mentäessä niistä pitää vaan päästä eroon, Nukarinen toteaa.

– Ennen kautta puhuttiin, että tällaisia ”ohi-pelejä” täytyy tulla vähemmän kuin viime kaudella. Kyllähän pelinjohdolta tulee huonojen pelien jälkeen välillä painavaakin tekstiä, mutta mielestäni ihan aiheesta.

Mynämäkeä vastaan Feran saldo näyttääkin sen sijaan valoisammalta: ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa päättyi raumalaisjuhliin lukemin 0–1 ja kotikentällä Vesattaret kaatui puhtaasti 2–0. Nöyryyttä kuitenkin tarvitaan, jotta voittosarakkeeseen saadaan yksi merkintä lisää.

– Kyllä me saamme täyden iltapuhteen tehdä huomenna; kyseessä ei missään nimessä ole mikään heittopussijoukkue. Viime viikolla Mynämäki vei yhden jakson Kirittäriltä ja laittoivathan he aiemmin Pesäkarhuillekin kovasti hanttiin, Nukarinen muistuttaa.

– Henkilökohtaisesti koen, että altavastaajana on helpompi pelata. Tässä tapauksessa me olemme ennakkosuosikkeja.

”Nuksu” on pelannut viime viikkoina ykköskärjessä vaihtajan roolissa. Aiemmin pelipaidan hihoja on koristanut myös numerot 6 ja 7.

– Tykkään pelata ykköskärjessä, vaikka lyöjän silmin se ei suuresti kakkoskärjestä eroakkaan. Ykköskärjessä vastuu on kuitenkin suurempi ja siitä minä pidän; haluan kantaa vastuuni, kun sitä minulle tarjotaan.

– Ulkopelissä taas on auttanut paljon, kun pelasimme käytännössä samalla etukenttäkokoonpanolla viime vuonnaki. Se auttaa, kun on tutut pelaajat vierellä – jokainen tietää, kuka hakee minkäkin lyhyen ja kuinka rohkeasti uskaltaa missäkin tilanteessa pelata.

 

Fera–Mynämäki-ottelu alkaa Topteam-Areenalla keskiviikkona 9. heinäkuuta klo 18. Portit avautuvat kello 17.

 

© Fera 2019

Hollming
Marva Media
Hovi Sale
Rauman Tehopakkaus
Euroports
KollanPojat
OP Länsi-Suomi
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Satama
Jalonen Yhtiöt
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Kongsberg
Kivikylän
Timantti Nieminen
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
Alfa Laval
Topteam
TVO
Velec Oy
Rauman kaupunki
Rauman Pihapojat
Friski
Fazer
Rauman Offsetpaino
Hotelli Vanha Rauma
FresCo
Remonttirauma
Rauman Lukko
Posiva
S-keula
RTK-palvelu
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku
Lähitapiola
Noname
Pyörä Nurmi
Tallbo Ravintolat
Karhu
Työvaatetalo