Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Satasairaalan otteluennakko: Kolmatta kertaa Mynämäen kaatoon – Nukarinen: ”Vähintään samaan pitää pyrkiä, kuin kaksi viikkoa sitten”

Jaa sisältö:

Kahdesta tappiollisesta Seinäjoki-ottelusta sisuuntunut Fera pelaa huomenna keskiviikkona kauden kolmannen ottelunsa Mynämäen Vesattaria vastaan. Kuten kaksi viikkoa sitten, myös tälläkin kertaa pelipaikkana on Rauma ja Topteam-Areena.

– Kauden ensimmäisessä pelissä menetimme yhden pisteen Mynämäelle, mutta viimeksi pelasimme kotona loistopelin heitä vastaan. Vähintään samanlaiseen suoritukseen meidän täytyy tälläkin kertaa pyrkiä, Feran sieppari Niina Nukarinen sanoo.

Maila-Jusseja vastaan pelatuissa back-to-back-otteluissa Feran ulkokenttä joutui koville ja Seinäjoki takoikin kahdessa perättäisessä pelissä kolme kunnaria. Sisäpelikin yskähteli.

– Teimme näissä pelissä tyhmiä virheitä, ihan koko porukalla, ja nyt loppukesää kohti mentäessä niistä pitää vaan päästä eroon, Nukarinen toteaa.

– Ennen kautta puhuttiin, että tällaisia ”ohi-pelejä” täytyy tulla vähemmän kuin viime kaudella. Kyllähän pelinjohdolta tulee huonojen pelien jälkeen välillä painavaakin tekstiä, mutta mielestäni ihan aiheesta.

Mynämäkeä vastaan Feran saldo näyttääkin sen sijaan valoisammalta: ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa päättyi raumalaisjuhliin lukemin 0–1 ja kotikentällä Vesattaret kaatui puhtaasti 2–0. Nöyryyttä kuitenkin tarvitaan, jotta voittosarakkeeseen saadaan yksi merkintä lisää.

– Kyllä me saamme täyden iltapuhteen tehdä huomenna; kyseessä ei missään nimessä ole mikään heittopussijoukkue. Viime viikolla Mynämäki vei yhden jakson Kirittäriltä ja laittoivathan he aiemmin Pesäkarhuillekin kovasti hanttiin, Nukarinen muistuttaa.

– Henkilökohtaisesti koen, että altavastaajana on helpompi pelata. Tässä tapauksessa me olemme ennakkosuosikkeja.

”Nuksu” on pelannut viime viikkoina ykköskärjessä vaihtajan roolissa. Aiemmin pelipaidan hihoja on koristanut myös numerot 6 ja 7.

– Tykkään pelata ykköskärjessä, vaikka lyöjän silmin se ei suuresti kakkoskärjestä eroakkaan. Ykköskärjessä vastuu on kuitenkin suurempi ja siitä minä pidän; haluan kantaa vastuuni, kun sitä minulle tarjotaan.

– Ulkopelissä taas on auttanut paljon, kun pelasimme käytännössä samalla etukenttäkokoonpanolla viime vuonnaki. Se auttaa, kun on tutut pelaajat vierellä – jokainen tietää, kuka hakee minkäkin lyhyen ja kuinka rohkeasti uskaltaa missäkin tilanteessa pelata.

 

Fera–Mynämäki-ottelu alkaa Topteam-Areenalla keskiviikkona 9. heinäkuuta klo 18. Portit avautuvat kello 17.

 

© Fera 2019

Topteam
Rauman Tehopakkaus
Suomen Sairaalatukku
Euroports
Hovi Sale
RTK-palvelu
Velec Oy
Kivikylän
Timantti Nieminen
Friski
FresCo
Satasairaala
Posiva
Kongsberg
Sata-Seri oy
Remonttirauma
Pyörä Nurmi
Hollming
Marva Media
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Pihapojat
S-keula
OP Länsi-Suomi
Alfa Laval
Tallbo Ravintolat
Karhu
Hotelli Vanha Rauma
Lyttylän Liikenne
KollanPojat
Lähitapiola
Rauman Lukko
Rauman Offsetpaino
Jalonen Yhtiöt
Työvaatetalo
Rauman Satama
Fazer
Noname
Rauman kaupunki
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
TVO
Wanhan Rauman Kellari