Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Satasairaalan otteluennakko: Kolmatta kertaa Mynämäen kaatoon – Nukarinen: ”Vähintään samaan pitää pyrkiä, kuin kaksi viikkoa sitten”

Jaa sisältö:

Kahdesta tappiollisesta Seinäjoki-ottelusta sisuuntunut Fera pelaa huomenna keskiviikkona kauden kolmannen ottelunsa Mynämäen Vesattaria vastaan. Kuten kaksi viikkoa sitten, myös tälläkin kertaa pelipaikkana on Rauma ja Topteam-Areena.

– Kauden ensimmäisessä pelissä menetimme yhden pisteen Mynämäelle, mutta viimeksi pelasimme kotona loistopelin heitä vastaan. Vähintään samanlaiseen suoritukseen meidän täytyy tälläkin kertaa pyrkiä, Feran sieppari Niina Nukarinen sanoo.

Maila-Jusseja vastaan pelatuissa back-to-back-otteluissa Feran ulkokenttä joutui koville ja Seinäjoki takoikin kahdessa perättäisessä pelissä kolme kunnaria. Sisäpelikin yskähteli.

– Teimme näissä pelissä tyhmiä virheitä, ihan koko porukalla, ja nyt loppukesää kohti mentäessä niistä pitää vaan päästä eroon, Nukarinen toteaa.

– Ennen kautta puhuttiin, että tällaisia ”ohi-pelejä” täytyy tulla vähemmän kuin viime kaudella. Kyllähän pelinjohdolta tulee huonojen pelien jälkeen välillä painavaakin tekstiä, mutta mielestäni ihan aiheesta.

Mynämäkeä vastaan Feran saldo näyttääkin sen sijaan valoisammalta: ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa päättyi raumalaisjuhliin lukemin 0–1 ja kotikentällä Vesattaret kaatui puhtaasti 2–0. Nöyryyttä kuitenkin tarvitaan, jotta voittosarakkeeseen saadaan yksi merkintä lisää.

– Kyllä me saamme täyden iltapuhteen tehdä huomenna; kyseessä ei missään nimessä ole mikään heittopussijoukkue. Viime viikolla Mynämäki vei yhden jakson Kirittäriltä ja laittoivathan he aiemmin Pesäkarhuillekin kovasti hanttiin, Nukarinen muistuttaa.

– Henkilökohtaisesti koen, että altavastaajana on helpompi pelata. Tässä tapauksessa me olemme ennakkosuosikkeja.

”Nuksu” on pelannut viime viikkoina ykköskärjessä vaihtajan roolissa. Aiemmin pelipaidan hihoja on koristanut myös numerot 6 ja 7.

– Tykkään pelata ykköskärjessä, vaikka lyöjän silmin se ei suuresti kakkoskärjestä eroakkaan. Ykköskärjessä vastuu on kuitenkin suurempi ja siitä minä pidän; haluan kantaa vastuuni, kun sitä minulle tarjotaan.

– Ulkopelissä taas on auttanut paljon, kun pelasimme käytännössä samalla etukenttäkokoonpanolla viime vuonnaki. Se auttaa, kun on tutut pelaajat vierellä – jokainen tietää, kuka hakee minkäkin lyhyen ja kuinka rohkeasti uskaltaa missäkin tilanteessa pelata.

 

Fera–Mynämäki-ottelu alkaa Topteam-Areenalla keskiviikkona 9. heinäkuuta klo 18. Portit avautuvat kello 17.

 

© Fera 2020

Pyörä Nurmi
Suomen Sairaalatukku
Kivikylän
Satasairaala
KollanPojat
Friski
Hotelli Vanha Rauma
Lähitapiola
RTK-palvelu
Noname
OP Länsi-Suomi
Kotipizza Wanha Rauma
Olvi
Kuntomax
Posiva
Rauman Lukko
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman Satama
Lääkärikeskus Minerva
Hyvinvoinnin Walimo
Lyttylän Liikenne
Topteam
Raumaster
Jalonen Yhtiöt
Keula
Wanhan Rauman Kellari
RaumHair
Alfa Laval
FresCo
Rauman kaupunki
Euroports
Konttorimix Oy
Karhu
Timantti Nieminen
Gutz
Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
Sata-Seri oy
Mr Jones
Rauman Pihapojat
TVO