Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

24.1.2020

Satasairaalan otteluennakko: Feran lukkarilupaus Jasmin Andreasen: ”Mynämäki on arvaamaton”

Jaa sisältö:

– Koeviikko tässä menossa ja parin tunnin päästä lähdetään B-tyttöjen kanssa pelireissulle. Pieni stressi siis päällä, kiireinen Jasmin Andreasen kertoo puhelimitse.

Andreasenille avautui keväällä ykköslukkarin paikka, kun Venla Tanhua joutui loukkaantumisen vuoksi astumaan alkukauden ajaksi syrjään. Ennakkoluulottomasti ensimmäiseen kokonaiseen superpesiskauteensa startannut ”Jassu” onkin saanut jonkin verran käytännön vinkkejä kokeneemmiltaan.

– Venlan kanssa ollaan muutamaa peliä ennen juteltu joistain yksityiskohdista, ja tietysti Arve (kakkospelinjohtaja Arto Felin) on omia neuvojaan jakanut.

– En ole kuitenkaan pyrkinyt matkimaan Venlan tai kenenkään muunkaan pelityylejä, vaan pelaamaan juuri siten, miten itse koen parhaaksi.

Ja hyvinhän se peli on sujunutkin: Andreasen on ollut kauden jokaisessa viidessä ottelussa yksi Feran tasaisimmista ja omassa roolissaan vahvimmista pelaajista sekä sisällä että ulkona. Palkintoraadit eivät vaan ole vielä Andreasenia liiemmin noteeranneet – Felin ihmettelikin ääneen keskiviikon ottelun jälkeen, että mitäköhän Lappajärven kaaripelin lamaannuttaneen Jassun pitäisi kentällä vielä tehdä, jotta hänelle annettaisiin ykkös- tai kakkospalkinto.

– Pappa soitti tuossa eräänä päivänä ja pohti ihan samaa, Andreasen naurahtaa.

Naista itseään se ei kuitenkaan hetkauta. Kun Andreasenin kalenteria vilkaisee, voi tosin olla, että ylimääräisten pikkujuttujen murehtimiseen ei löydy yksinkertaisesti aikaa. Lukion ja naisten Superpesiksen ohella Andreasen pelaa myös B-tytöissä.

– Sain eilen tietää, että tänään pitäisi pelata tyttöjen Superia. Kesätöille ei tänä kesänä jäisikään aikaa, enkä ole siksi töitä hakenutkaan.

Töitä riittää pesäpallokentillä riittämiin. Feran kausi on alkanut muutamasta tehottomasta jaksosta huolimatta positiivisesti ja Andreasenin mukaan melko pitkälle suunnitellun mukaisesti. Neljännelle sijalle noussut Fera lähtee sunnuntaina Mynämäelle hakemaan toista perättäistä kolmen pisteen voittoaan, mutta jotta täysi pistepotti lähtisi vierasjoukkueen bussin mukana Raumalle, Andreasenin ja kumppaneiden tulee pystyä suoriutumaan omalla tasollaan.

– Mynämäki on arvaamaton joukkue, he laittoivat Porillekin kampoihin keskiviikkona. Jos kuitenkin me pystymme pelaamaan sellaista peliä, jota Lappajärvellä toisella jaksolla pelasimme, ei meillä pitäisi olla mitään hätää.

Täksi kaudeksi naisten pääsarjaan noussut Mynämäki on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä yhdellä sarjapisteellä. Joukkueet ovat toisilleen entuudestaan erittäin tutut, ja onhan seurojen välillä ollut aiempina vuosina farmisopimuskin. Jos pelaajat ja pelityylit tunnetaan aiemmilta kausilta, ovat Mynämäen kenttäolosuhteetkin raumalaisille hyvin tiedossa.

– Kakkospuolelta, eli mistä Eve(liina Kesti) löi keskiviikkona läpi, pystyy kentän kiertämään, joten emmeköhän mekin sinne painetta laiteta, Andreasen tuumii.

 

Mynämäki–Fera-ottelu alkaa sunnuntaina 26.5. kello 17. Otteluselostusta voi kuunnella ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

 

© Fera 2020

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Posiva
Suomen Sairaalatukku
Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Marva Media
Noname
Remonttirauma
OP Länsi-Suomi
Tallbo Ravintolat
Kongsberg
Lääkärikeskus Minerva
Topteam
Friski
S-keula
Jalonen Yhtiöt
Rauman Satama
Hovi Sale
FresCo
Kivikylän
TVO
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
Rauman Tehopakkaus
Euroports
Työvaatetalo
Karhu
Pyörä Nurmi
Fazer
Lähitapiola
Hollming
Rauman Pihapojat
Satasairaala
Timantti Nieminen
Rauman kaupunki
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Offsetpaino
KollanPojat
Alfa Laval
Velec Oy
RTK-palvelu