Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Satasairaalan otteluennakko: Feran lukkarilupaus Jasmin Andreasen: ”Mynämäki on arvaamaton”

Jaa sisältö:

– Koeviikko tässä menossa ja parin tunnin päästä lähdetään B-tyttöjen kanssa pelireissulle. Pieni stressi siis päällä, kiireinen Jasmin Andreasen kertoo puhelimitse.

Andreasenille avautui keväällä ykköslukkarin paikka, kun Venla Tanhua joutui loukkaantumisen vuoksi astumaan alkukauden ajaksi syrjään. Ennakkoluulottomasti ensimmäiseen kokonaiseen superpesiskauteensa startannut ”Jassu” onkin saanut jonkin verran käytännön vinkkejä kokeneemmiltaan.

– Venlan kanssa ollaan muutamaa peliä ennen juteltu joistain yksityiskohdista, ja tietysti Arve (kakkospelinjohtaja Arto Felin) on omia neuvojaan jakanut.

– En ole kuitenkaan pyrkinyt matkimaan Venlan tai kenenkään muunkaan pelityylejä, vaan pelaamaan juuri siten, miten itse koen parhaaksi.

Ja hyvinhän se peli on sujunutkin: Andreasen on ollut kauden jokaisessa viidessä ottelussa yksi Feran tasaisimmista ja omassa roolissaan vahvimmista pelaajista sekä sisällä että ulkona. Palkintoraadit eivät vaan ole vielä Andreasenia liiemmin noteeranneet – Felin ihmettelikin ääneen keskiviikon ottelun jälkeen, että mitäköhän Lappajärven kaaripelin lamaannuttaneen Jassun pitäisi kentällä vielä tehdä, jotta hänelle annettaisiin ykkös- tai kakkospalkinto.

– Pappa soitti tuossa eräänä päivänä ja pohti ihan samaa, Andreasen naurahtaa.

Naista itseään se ei kuitenkaan hetkauta. Kun Andreasenin kalenteria vilkaisee, voi tosin olla, että ylimääräisten pikkujuttujen murehtimiseen ei löydy yksinkertaisesti aikaa. Lukion ja naisten Superpesiksen ohella Andreasen pelaa myös B-tytöissä.

– Sain eilen tietää, että tänään pitäisi pelata tyttöjen Superia. Kesätöille ei tänä kesänä jäisikään aikaa, enkä ole siksi töitä hakenutkaan.

Töitä riittää pesäpallokentillä riittämiin. Feran kausi on alkanut muutamasta tehottomasta jaksosta huolimatta positiivisesti ja Andreasenin mukaan melko pitkälle suunnitellun mukaisesti. Neljännelle sijalle noussut Fera lähtee sunnuntaina Mynämäelle hakemaan toista perättäistä kolmen pisteen voittoaan, mutta jotta täysi pistepotti lähtisi vierasjoukkueen bussin mukana Raumalle, Andreasenin ja kumppaneiden tulee pystyä suoriutumaan omalla tasollaan.

– Mynämäki on arvaamaton joukkue, he laittoivat Porillekin kampoihin keskiviikkona. Jos kuitenkin me pystymme pelaamaan sellaista peliä, jota Lappajärvellä toisella jaksolla pelasimme, ei meillä pitäisi olla mitään hätää.

Täksi kaudeksi naisten pääsarjaan noussut Mynämäki on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä yhdellä sarjapisteellä. Joukkueet ovat toisilleen entuudestaan erittäin tutut, ja onhan seurojen välillä ollut aiempina vuosina farmisopimuskin. Jos pelaajat ja pelityylit tunnetaan aiemmilta kausilta, ovat Mynämäen kenttäolosuhteetkin raumalaisille hyvin tiedossa.

– Kakkospuolelta, eli mistä Eve(liina Kesti) löi keskiviikkona läpi, pystyy kentän kiertämään, joten emmeköhän mekin sinne painetta laiteta, Andreasen tuumii.

 

Mynämäki–Fera-ottelu alkaa sunnuntaina 26.5. kello 17. Otteluselostusta voi kuunnella ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

 

© Fera 2019

S-keula
Friski
Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Työvaatetalo
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
Rauman kaupunki
Wanhan Rauman Kellari
Tallbo Ravintolat
Hotelli Vanha Rauma
Topteam
RTK-palvelu
Remonttirauma
Kongsberg
Hollming
Lyttylän Liikenne
Suomen Sairaalatukku
Pyörä Nurmi
Rauman Offsetpaino
Hovi Sale
Timantti Nieminen
Fazer
Noname
Alfa Laval
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Karhu
Euroports
FresCo
KollanPojat
Lähitapiola
Jalonen Yhtiöt
Kivikylän
Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
Posiva
TVO
Marva Media
Velec Oy
Rauman Tehopakkaus
Rauman Satama