Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Satasairaalan otteluennakko: Feran härkäviikon toinen ottelu pelataan perjantaina Mynämäellä

Jaa sisältö:

Toinen Feran tämän kauden paikallisvastustajista, Mynämäen Vesattaret, emännöi raumalaisia perjantaina. Kyseessä on kauden neljäs ja viimeinen kohtaaminen joukkueiden välillä – kolme edellistä ovat päättyneet Feran voitonjuhliin. Fera starttaa vierasotteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta, kun taas Mynämäki majailee parhaillaan toiseksi viimeisenä viidellä sarjapisteellä.

Viime viikolla Fera nappasi kaksi kolmen pisteen voittoa kotikentällään, mutta Pesäkarhut katkaisi tiistaina raumalaisten liidon Porissa. Pelinjohtaja Toni Ojalakin totesi tappion jälkeen pelin olleen ehkä Feran toistaiseksi heikointa näytöstä tällä kaudella. Suurempiin kriisipalavereihin ei silti ole tarvetta, sillä varsinkin Feran sisäpeli on kehittynyt huimasti alkukauteen verrattuna. Pesäkarhut puolestaan ovat tällä hetkellä sarjan tulikuumin joukkue.

Vaikka Mynämäki löytyykin aivan vastakkaisesta päästä sarjataulukkoa kuin porilaiset, Vesattaret on osoittanut, että se pystyy hyvään pelifiilikseen päästessään haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Ojalan ja Feran pelaajien muistissa taatusti onkin kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu toukokuun lopulla Mynämäellä, jossa Vesattarien jaksovoitto oli vain yhden juoksun päässä.

Fera on joka tapauksessa selkeä ennakkosuosikki perjantain kamppailussa. Tiistain tappiopelistä sisuuntunut raumalaisjoukkue haluaakin vimmatusti takaisin voittojen tielle, sillä Manse PP on tällä hetkellä tasapisteissä Feran kanssa ja Seinäjokikin on vain kahden pisteen karkumatkalla. Yliyrittämiseen ei ole varaa sortua, muta henkistä helpotusta jo loppukauttakin ajatellen suonee tänään torstaina julkaistut Eveliina Kestin ja Niina Nukarisen jatkosopimukset. Kesti ja Nukarinen ovat omilla tonteillaan avainpelaajia Feran kokoonpanossa, mutta molemmilla riittää nälkää ja kunnianhimoa nousta yhä suurempiin rooleihin joukkueensa sisällä.

Mynämäki–Fera-ottelu alkaa perjantiana 19. heinäkuuta 2019 kello 18. Ottelun suora selostus kuultavissa osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2020

Keula
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Noname
Konttorimix Oy
Tallbo Ravintolat
Kuntomax
RaumHair
Topteam
Ravintola Kapteenin Huone
Mr Jones
Timantti Nieminen
Rauman Satama
Rauman Tehopakkaus
Hyvinvoinnin Walimo
Posiva
Gutz
FresCo
Friski
TVO
Euroports
Karhu
Jalonen Yhtiöt
Alfa Laval
Olvi
Pyörä Nurmi
RTK-palvelu
KollanPojat
Wanhan Rauman Kellari
Kivikylän
Sata-Seri oy
OP Länsi-Suomi
Rauman Pihapojat
Kotipizza Wanha Rauma
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Raumaster
Lyttylän Liikenne
Rauman kaupunki
Lähitapiola
Rauman Lukko