Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Satasairaalan otteluennakko: Feran härkäviikon toinen ottelu pelataan perjantaina Mynämäellä

Jaa sisältö:

Toinen Feran tämän kauden paikallisvastustajista, Mynämäen Vesattaret, emännöi raumalaisia perjantaina. Kyseessä on kauden neljäs ja viimeinen kohtaaminen joukkueiden välillä – kolme edellistä ovat päättyneet Feran voitonjuhliin. Fera starttaa vierasotteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta, kun taas Mynämäki majailee parhaillaan toiseksi viimeisenä viidellä sarjapisteellä.

Viime viikolla Fera nappasi kaksi kolmen pisteen voittoa kotikentällään, mutta Pesäkarhut katkaisi tiistaina raumalaisten liidon Porissa. Pelinjohtaja Toni Ojalakin totesi tappion jälkeen pelin olleen ehkä Feran toistaiseksi heikointa näytöstä tällä kaudella. Suurempiin kriisipalavereihin ei silti ole tarvetta, sillä varsinkin Feran sisäpeli on kehittynyt huimasti alkukauteen verrattuna. Pesäkarhut puolestaan ovat tällä hetkellä sarjan tulikuumin joukkue.

Vaikka Mynämäki löytyykin aivan vastakkaisesta päästä sarjataulukkoa kuin porilaiset, Vesattaret on osoittanut, että se pystyy hyvään pelifiilikseen päästessään haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Ojalan ja Feran pelaajien muistissa taatusti onkin kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu toukokuun lopulla Mynämäellä, jossa Vesattarien jaksovoitto oli vain yhden juoksun päässä.

Fera on joka tapauksessa selkeä ennakkosuosikki perjantain kamppailussa. Tiistain tappiopelistä sisuuntunut raumalaisjoukkue haluaakin vimmatusti takaisin voittojen tielle, sillä Manse PP on tällä hetkellä tasapisteissä Feran kanssa ja Seinäjokikin on vain kahden pisteen karkumatkalla. Yliyrittämiseen ei ole varaa sortua, muta henkistä helpotusta jo loppukauttakin ajatellen suonee tänään torstaina julkaistut Eveliina Kestin ja Niina Nukarisen jatkosopimukset. Kesti ja Nukarinen ovat omilla tonteillaan avainpelaajia Feran kokoonpanossa, mutta molemmilla riittää nälkää ja kunnianhimoa nousta yhä suurempiin rooleihin joukkueensa sisällä.

Mynämäki–Fera-ottelu alkaa perjantiana 19. heinäkuuta 2019 kello 18. Ottelun suora selostus kuultavissa osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2019

Posiva
OP Länsi-Suomi
KollanPojat
Wanhan Rauman Kellari
Pyörä Nurmi
Lähitapiola
Topteam
Lyttylän Liikenne
Hovi Sale
Karhu
FresCo
Rauman kaupunki
Satasairaala
Jalonen Yhtiöt
Fazer
Suomen Sairaalatukku
Rauman Offsetpaino
Hotelli Vanha Rauma
Velec Oy
Kivikylän
Remonttirauma
Friski
Hollming
Timantti Nieminen
Sata-Seri oy
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Euroports
Rauman Tehopakkaus
Rauman Lukko
TVO
S-keula
Rauman Satama
Rauman Pihapojat
Kongsberg
Marva Media
RTK-palvelu
Alfa Laval
Työvaatetalo
Noname
Lääkärikeskus Minerva
Tallbo Ravintolat