Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Satasairaalan otteluennakko: Fera selkä seinää vasten Lapualla – voitolla sarja jatkuu sunnuntaina, tappiolla kausi pakettiin

Jaa sisältö:

Feralla on kovien panosten ottelu edessä tänä iltana Lapualla. Otteluvoitot ovat Virkiälle 2–0, mikä tietää sitä, että raumalaiset ovat vieraskentällä pakkovoiton edessä. Keskiviikkona voitto oli enemmän kuin lähellä: ratkaisua haettiin aina kotiutuslyöntikisan jatkopareilla asti, jossa Lapua onnistui kotiuttamaan kahdesti kolmella parilla. Feran juoksut jäivät yhteen.

Pelinjohtaja Toni Ojala totesi kotitappion jälkeen olevansa tyytyväinen siihen, kuinka Fera onnistui pitämään Lapuan tasoisen joukkueen toisella jaksolla nollilla. Samaan hengenvetoon hän kiitteli kovaäänistä ja kannustavaa kotiyleisöä, jolla oli erittäin suuri positiivinen vaikutus kotijoukkueen pelaamiseen.

– Lapuaa sanotaan muka vaikeaksi pelipaikaksi, mutta en ole kyllä näin liekeissä olevan  yleisön edessä tällä kaudella kertaakaan pelannut, Ojala naurahti keskiviikon ottelun jälkeen.

Suuria paineita ei siis raumalaisten niskassa vieraskentälle saapuessaan tule olemaan. Hyvään lyöntivireeseen päässyt Eveliina Kesti on saanut kotiutusvastuuta jaettua kahdessa ensimmäisessä puolivälieräottelussa muun muassa Tinja Töyrylälle ja Karoliina Koskelle, mikä laajentaa raumalaisten lyönti- ja lyöjäarsenaalia entisestään. Lisäksi hyvään etenemisvauhtiin päässeet Miia Tervonen, Kati Tanhua ja Jasmin Andreasen ovat kukin kentällemenotilastojaan loppukesän ratkaisupeleihin kohentaneet.

Ojalan suojateilla onkin kova iltapuhde edessään, mutta kuten tiedetään, sarjan katkaiseminen ei koskaan ole läpihuutojuttu. Varsinkaan nyt, kun Fera on osoittanut vaarallisuutensa Lapualle.

 

Lapua–Fera-ottelu alkaa tänään perjantaina 16. elokuuta 2019 kello 17.30. Ottelun suora selostus kuultavissa osoitteessa radiodynamo.fi klo 17.15 alkaen

© Fera 2019

Posiva
Topteam
Velec Oy
Rauman Offsetpaino
Euroports
Lähitapiola
Kivikylän
Noname
Satasairaala
Timantti Nieminen
Suomen Sairaalatukku
Sata-Seri oy
Rauman Tehopakkaus
Karhu
Hovi Sale
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Tallbo Ravintolat
Hotelli Vanha Rauma
Pyörä Nurmi
RTK-palvelu
Työvaatetalo
Jalonen Yhtiöt
KollanPojat
OP Länsi-Suomi
Rauman Pihapojat
Friski
Alfa Laval
S-keula
Lyttylän Liikenne
Kongsberg
Marva Media
FresCo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Satama
Fazer
Remonttirauma
Rauman kaupunki
Hollming
TVO