Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Satasairaalan otteluennakko: Fera selkä seinää vasten Lapualla – voitolla sarja jatkuu sunnuntaina, tappiolla kausi pakettiin

Jaa sisältö:

Feralla on kovien panosten ottelu edessä tänä iltana Lapualla. Otteluvoitot ovat Virkiälle 2–0, mikä tietää sitä, että raumalaiset ovat vieraskentällä pakkovoiton edessä. Keskiviikkona voitto oli enemmän kuin lähellä: ratkaisua haettiin aina kotiutuslyöntikisan jatkopareilla asti, jossa Lapua onnistui kotiuttamaan kahdesti kolmella parilla. Feran juoksut jäivät yhteen.

Pelinjohtaja Toni Ojala totesi kotitappion jälkeen olevansa tyytyväinen siihen, kuinka Fera onnistui pitämään Lapuan tasoisen joukkueen toisella jaksolla nollilla. Samaan hengenvetoon hän kiitteli kovaäänistä ja kannustavaa kotiyleisöä, jolla oli erittäin suuri positiivinen vaikutus kotijoukkueen pelaamiseen.

– Lapuaa sanotaan muka vaikeaksi pelipaikaksi, mutta en ole kyllä näin liekeissä olevan  yleisön edessä tällä kaudella kertaakaan pelannut, Ojala naurahti keskiviikon ottelun jälkeen.

Suuria paineita ei siis raumalaisten niskassa vieraskentälle saapuessaan tule olemaan. Hyvään lyöntivireeseen päässyt Eveliina Kesti on saanut kotiutusvastuuta jaettua kahdessa ensimmäisessä puolivälieräottelussa muun muassa Tinja Töyrylälle ja Karoliina Koskelle, mikä laajentaa raumalaisten lyönti- ja lyöjäarsenaalia entisestään. Lisäksi hyvään etenemisvauhtiin päässeet Miia Tervonen, Kati Tanhua ja Jasmin Andreasen ovat kukin kentällemenotilastojaan loppukesän ratkaisupeleihin kohentaneet.

Ojalan suojateilla onkin kova iltapuhde edessään, mutta kuten tiedetään, sarjan katkaiseminen ei koskaan ole läpihuutojuttu. Varsinkaan nyt, kun Fera on osoittanut vaarallisuutensa Lapualle.

 

Lapua–Fera-ottelu alkaa tänään perjantaina 16. elokuuta 2019 kello 17.30. Ottelun suora selostus kuultavissa osoitteessa radiodynamo.fi klo 17.15 alkaen

© Fera 2019

Wanhan Rauman Kellari
Kivikylän
Lääkärikeskus Minerva
Euroports
Suomen Sairaalatukku
Rauman Satama
Hovi Sale
Velec Oy
Tallbo Ravintolat
TVO
KollanPojat
Lähitapiola
OP Länsi-Suomi
FresCo
Karhu
Pyörä Nurmi
Satasairaala
S-keula
Hollming
Fazer
Rauman Tehopakkaus
Alfa Laval
Noname
Topteam
Sata-Seri oy
Lyttylän Liikenne
Timantti Nieminen
Friski
Rauman Offsetpaino
Rauman kaupunki
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Pihapojat
Remonttirauma
Marva Media
Jalonen Yhtiöt
Kongsberg
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Työvaatetalo
Rauman Lukko
RTK-palvelu
Posiva