Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Satasairaalan otteluennakko: Fera on the Road – raumalaiset sunnuntaina Kempeleen Kirin vieraaksi

Jaa sisältö:

Kun kauden pisimmällä pelireissulla on noin 550 kilometriä mittaa suuntaansa, vaatii se hyviä istumalihaksia. Feran pelaajat ei kuitenkaan halua riskeerata joutuvansa ”bussijalkojen” uhriksi sunnuntain ottelussa Kempeleessä, minkä vuoksi bussi Raumalta starttasi jo lauantaina aamutreenin ja yhteislounaan jälkeen.

– Ajamme tästä Raaheen yöksi, jossa sunnuntaina teemme vielä peliaamun treenin, syömme aamupalan ja suuntaamme hyvissä ajoin kohti Kempelettä, Feran lyöjäjokeri Eveliina Kesti kertaa joukkueensa aikataulua viikonlopun osalta.

Hyvä valmistautuminen on paikallaan, sillä Kempele on yksi Feran niin sanotuista päävastustajista; pisteenkin menettäminen Kiriltä voi pitkässä juoksussa ratkaista joukkueiden keskinäisen paremmuuden sarjataulukossa ja sitä kautta vaikuttaa olennaisesti pudotuspelikierroksiin. Niin pitkälle Kesti ei kuitenkaan sarjatilannetta analysoi.

– Kempeleellä on nuori, potentiaalinen joukkue, joten tiukkaa tulee.

– Oman pelin kehittäminen on edelleen avainteemojamme sunnuntainakin. Hyvinkäällä sisäpelissä nähtiin jo paljon hyvää, joten sillä linjalla ehdottomasti haluamme jatkaa sunnuntainakin.

Kesti kantaa Kempele-ottelussa kultakypärää päässään. Vaikka nainen on Feran paras kotiuttaja ja koko runkosarjan kymmenen parhaan lyöjän joukossa, hän näkee omassa pelissään vielä parannettavaa.

– Haluan hioa vielä omaa lyöntitarkkuuttani paremmaksi ja hyödyntää annetut kotiutuspaikat entistä paremmin. Ehkä tosin olen niin itsekriittinen, että en välttämättä koskaan saavuta sitä tasoa, että voisin todeta, että ”nyt on hyvä”.

– Mutta en niinkään koe tärkeäksi, että juuri itse onnistun, vaan että koko joukkue onnistuu. Koko porukan menestyminen on tärkeintä, vasta kauden päätteeksi voi sitten pohtia tarkemmin kautta henkilökohtaisella tasolla.

Kempeleen riveissä pelaa Kestin kolme vuotta nuorempi Essi-sisko, joka ei ollut Kirin pelaavassa kokoonpanossa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa toukokuussa. Eveliina ei vielä lauantaina tiennyt, pelaako hän pikkusiskoaan vastaan sunnuntaina ensimmäistä kertaa pääsarjatasolla.

– En kyllä tiedä, mitä tunteita se herättäisi, jos pelaisin Essiä vastaan. Iloinen toki olisin, mutta muuten on tosi vaikea arvioida, vanhempi Kesti miettii.

Pesäpalloilevat siskokset kyllä keskustelevat pesäpallosta paljon keskenään ja käyvät lyömässäkin yhdessä, mutta joukkueeseen liittyviä asioita he eivät keskenään perkaa. Kempeleläislähtöisen Kestin vanhemmat nähdään joka tapauksessa katsomossa sunnuntaina Kempeleessä, olipa pöytäkirjassa sitten yksi tai kaksi Kestiä.

– Eiköhän sieltä tule tasapuolisesti kannustusta molemmille joukkueille, äitiltä ainakin, Kesti nauraa.

 

Kempele–Fera-ottelu alkaa sunnuntaina 16.6. klo 17. Suora otteluselostus kuultavissa ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2019

Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
Noname
Topteam
Marva Media
Kivikylän
Karhu
KollanPojat
Rauman kaupunki
Rauman Satama
Sata-Seri oy
Friski
RTK-palvelu
Hovi Sale
Tallbo Ravintolat
Alfa Laval
Euroports
Lähitapiola
S-keula
Lääkärikeskus Minerva
Hotelli Vanha Rauma
Kongsberg
Pyörä Nurmi
Työvaatetalo
Rauman Offsetpaino
Rauman Pihapojat
Rauman Tehopakkaus
Velec Oy
FresCo
Hollming
Remonttirauma
Wanhan Rauman Kellari
Satasairaala
Lyttylän Liikenne
Fazer
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Suomen Sairaalatukku
Timantti Nieminen
Posiva
Jalonen Yhtiöt
TVO