Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Satasairaalan otteluennakko: Fera on the Road – raumalaiset sunnuntaina Kempeleen Kirin vieraaksi

Jaa sisältö:

Kun kauden pisimmällä pelireissulla on noin 550 kilometriä mittaa suuntaansa, vaatii se hyviä istumalihaksia. Feran pelaajat ei kuitenkaan halua riskeerata joutuvansa ”bussijalkojen” uhriksi sunnuntain ottelussa Kempeleessä, minkä vuoksi bussi Raumalta starttasi jo lauantaina aamutreenin ja yhteislounaan jälkeen.

– Ajamme tästä Raaheen yöksi, jossa sunnuntaina teemme vielä peliaamun treenin, syömme aamupalan ja suuntaamme hyvissä ajoin kohti Kempelettä, Feran lyöjäjokeri Eveliina Kesti kertaa joukkueensa aikataulua viikonlopun osalta.

Hyvä valmistautuminen on paikallaan, sillä Kempele on yksi Feran niin sanotuista päävastustajista; pisteenkin menettäminen Kiriltä voi pitkässä juoksussa ratkaista joukkueiden keskinäisen paremmuuden sarjataulukossa ja sitä kautta vaikuttaa olennaisesti pudotuspelikierroksiin. Niin pitkälle Kesti ei kuitenkaan sarjatilannetta analysoi.

– Kempeleellä on nuori, potentiaalinen joukkue, joten tiukkaa tulee.

– Oman pelin kehittäminen on edelleen avainteemojamme sunnuntainakin. Hyvinkäällä sisäpelissä nähtiin jo paljon hyvää, joten sillä linjalla ehdottomasti haluamme jatkaa sunnuntainakin.

Kesti kantaa Kempele-ottelussa kultakypärää päässään. Vaikka nainen on Feran paras kotiuttaja ja koko runkosarjan kymmenen parhaan lyöjän joukossa, hän näkee omassa pelissään vielä parannettavaa.

– Haluan hioa vielä omaa lyöntitarkkuuttani paremmaksi ja hyödyntää annetut kotiutuspaikat entistä paremmin. Ehkä tosin olen niin itsekriittinen, että en välttämättä koskaan saavuta sitä tasoa, että voisin todeta, että ”nyt on hyvä”.

– Mutta en niinkään koe tärkeäksi, että juuri itse onnistun, vaan että koko joukkue onnistuu. Koko porukan menestyminen on tärkeintä, vasta kauden päätteeksi voi sitten pohtia tarkemmin kautta henkilökohtaisella tasolla.

Kempeleen riveissä pelaa Kestin kolme vuotta nuorempi Essi-sisko, joka ei ollut Kirin pelaavassa kokoonpanossa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa toukokuussa. Eveliina ei vielä lauantaina tiennyt, pelaako hän pikkusiskoaan vastaan sunnuntaina ensimmäistä kertaa pääsarjatasolla.

– En kyllä tiedä, mitä tunteita se herättäisi, jos pelaisin Essiä vastaan. Iloinen toki olisin, mutta muuten on tosi vaikea arvioida, vanhempi Kesti miettii.

Pesäpalloilevat siskokset kyllä keskustelevat pesäpallosta paljon keskenään ja käyvät lyömässäkin yhdessä, mutta joukkueeseen liittyviä asioita he eivät keskenään perkaa. Kempeleläislähtöisen Kestin vanhemmat nähdään joka tapauksessa katsomossa sunnuntaina Kempeleessä, olipa pöytäkirjassa sitten yksi tai kaksi Kestiä.

– Eiköhän sieltä tule tasapuolisesti kannustusta molemmille joukkueille, äitiltä ainakin, Kesti nauraa.

 

Kempele–Fera-ottelu alkaa sunnuntaina 16.6. klo 17. Suora otteluselostus kuultavissa ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

© Fera 2019

Rauman Pihapojat
Friski
Velec Oy
Kivikylän
Lääkärikeskus Minerva
OP Länsi-Suomi
FresCo
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Lähitapiola
TVO
Rauman Satama
Työvaatetalo
Fazer
Noname
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Remonttirauma
Marva Media
Rauman Tehopakkaus
Posiva
Topteam
S-keula
Pyörä Nurmi
Rauman Offsetpaino
Hovi Sale
Alfa Laval
RTK-palvelu
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Lukko
Rauman kaupunki
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Satasairaala
Tallbo Ravintolat
Karhu
Kongsberg
Hollming
Timantti Nieminen
KollanPojat
Sata-Seri oy