Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Sarjakärki liikaa Feralle

Jaa sisältö:

Fera vieraili sunnuntaina sunnuntaina Jyväskylässä sarjakärki Kirittärien vieraana. Ilman jaksotappioita kauden pelannut Kirittäret jatkoi tuttuun tyyliinsä, sillä jyväskyläisemännät nappasivat voiton luvuin 2-0 (4-0, 9-2).

 

Kotijoukkueen tehokkain oli Emma Körkkö, joka löi kaksi ja toi kolme juoksua. Jyväskyläläisten tehokkain mailan varressa oli puolestaan jokeri Siri Eskola neljällä lyödyllään. Ella Mäkelä säesti hyvin lyöden kolme juoksua. Muita kärkijoukkueen onnistujia olivat Ella Korpela (kunnari ja kaksi tuotua), Eeva Mäki-Maukola (kolme tuotua) sekä Venla Karttunen, joka löi yhden ja toi kaksi. Körkkö johtaa sarjassa lähes kaikkia tilastoja. Viime kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Körkkö on lyönyt 11 kunnaria ja 43 tavallista sekä tuonut 37 juoksua. Kärkilyöntitilaston kärkipaikkaa nainen pitää 110 kärkkärillä.

 

Raumalaisten onnistujat mailan varressa olivat Meea Lehtinen ja Iida Lomppi. Kotipesään noiden lyöntien voimasta ehättivät puolestaan Aino Tanhua sekä Fanny Lahtinen. Kirittäret olivat ottelussa myös kolmostilanteissa selvästi edellä, sillä kotijoukkue onnistui saamaan juoksijan kolmospesälle 23 kertaa, kun taas Feralta vastaava onnistui kahdesti.

 

– Tänään ei lähtenyt missään vaiheessa, no kentällemeno oli hyvää, mutta muuten kaikki oli enemmän ja vähemmän ihmettelyä. Kaverin lukkari Mari Mantsinen oli tänään hyvä, totesi pelinjohtaja Erno Tuomainen.

 

Fera menetti ennen sunnuntain ottelua yhden syömähampaistaan, kun Pesäkarhut kutsui Pinja Arbeliuksen takaisin Poriin.

 

– Emme lähde hakemaan ketään Arbeliuksen tilalle, sillä meidän on kehitettävä seuran omaa pelaajapolkua. Tänään Alina Rosendahl onnistui hyvin debyytissään, jatkoi Tuomainen.

 

Palkitut:

Kirittäret:
II: Ella Mäkelä
I: Ella Korpela

Fera:
II: Miia Puolakka
I: Jasmin Andreasen

© Fera 2021

Rauman Lukko
Posiva
Keula
Kuntomax
Velec Oy
Rauman Satama
Raumaster
Kaiku HR
Kongsberg
Alfa Laval
Wanhan Rauman Kellari
Pyörä Nurmi
Euroports
Lähitapiola
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku
Oras
Timantti Nieminen
Rauman kaupunki
Noname
Ravintola Kapteenin Huone
Karhu
Rauman Tehopakkaus
Cafe Sali
RTK-palvelu
Satasairaala
TVO
RaumHair
Gutz
OP Länsi-Suomi
Olvi
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
FresCo
Kivikylän
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Sammutin
Ermail Oy
Hotelli Vanha Rauma
Mr Jones
Lyttylän Liikenne
Topteam
K3Oy
Rauman Juku Oy
KollanPojat