Seuraava kotiottelu

15.08.2018

17:30
Fera
Manse_PP_Tampere

Sarja-avauksesta ei pisteitä herunut

Jaa sisältö:

Feran kausi starttasi helatorstaina aurinkoisella Topteam-Areenalla Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Vahvasti ottelun aloittanut kotijoukkue jäi kuitenkin ilman ensimmäisiä sarjapisteitä, kun eteläpohjalaiset voittivat ottelun 0-1 (3-3, 1-6).

 

Ottelun juoksutilin avasi Vilma Mäkelä. Kakkoset hihassaan pelannut Mäkelä karkasi 2–3-pesänvaihdon jälkeen vielä kolmoselta kotiin, kun Maila-Jussien koppariparilla oli vaikeuksia pallon palauttamisessa takakentältä. Tilanne sai alkunsa Meea Lehtisen vaihtolyönnistä, joka sirvahti takaa läpi. Ykköspalkinnon pokannut Meea Lehtinen vastasi myös kahdesta muusta Feran juoksusta ottelussa.

Loistavasti pelannut etenijäjokeri Krista Fomin yllätti ensimmäisen jakson neljännen aloittavalla ulkokentän – ja ehkä kaarenkin – ylittämällä laakalyönnillään Seinäjoen etulukijan. Feran mailamies Arto Felin oli hereillä ja kotiin juoksi Mäkelä. Fomin toi myös kotijoukkueen ainoan juoksun toisella jaksolla.

Ensimmäisen jakson voitto oli jo Feran hyppysissä, mutta vieraiden vaarallinen kotiuttajajokeri Saara Suomalainen kotiutti pakkotilanteessa ajolähdössä Laura Nurmelan vastustamattomalla kupperillaan ja ensimmäinen jakso päättyikin tasalukemiin.

 

Ottelun toinen puolisko olikin taas Maila-Jussien näytöstä. Ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Seinäjoki takoi peräti neljä juoksua tauluun. Feran ahdinkoa lisäsi entisestään kaksi perättäistä epäonnistunutta lyöntivuoroa, ja kun takaa-ajomatka oli jo viiden juoksun pituinen saavuttaessa viimeiselle sisävuorolle, ei Fera kyennyt enää vastaamaan vierailijoiden luomaan paineeseen.

Seinäjoen tehokkaimpiin pelaajiin lukeutui Aino-Kaisa Mantere (neljä lyötyä) ja kunnarin toisella jaksolla kiertänyt Netta Rummukainen (kunnari ja neljä tuotua).

 

Pelinjohtaja Tuomo Pekkala oli tyytyväinen Feran avausjaksoon, mutta toisen jakson epäonnistumiset mailan varressa jäivät luonnollisesti harmittamaan viuhkamiestä.

– Kotiuttaminen sentään onnistui paremmin kuin viime kaudella, se oli plussaa. Mutta meidän pitäisi onnistua myös vaihtamaan. Laittomat lyönnit pois ja iloa peliin, siitä se homma lähtee, Pekkala kuittaa.

 

Palkitut:

Fera: Meea Lehtinen I, Krista Fomin II
Seinäjoki: Netta Rummukainen I, Aino-Kaisa Mantere II

© Fera 2018

Wanhan Rauman Kellari
Noname
Kahvila-ravintola Torni
Rauman Satama
TVO
Marjatila Laaksonen
S-keula
Karhu
Kivikylän
Alfa Laval
RTK-palvelu
Topteam
Pyörä Nurmi
Raumaster
Rolls Royce
Velec Oy
Friski
Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
Lääkärikeskus Minerva
Kontion Kahvilat
Jalonen Yhtiöt
Timantti Nieminen
Lyttylän Liikenne
Rauman kaupunki
Hovi Sale
Rauman Offsetpaino
Euroports
Remonttirauma
Marva Media
Posiva
Lähitapiola
Fazer
Hollming
Rauman Pihapojat
KollanPojat
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Tehopakkaus
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku