Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

Sarja-avauksesta ei pisteitä herunut

Jaa sisältö:

Feran kausi starttasi helatorstaina aurinkoisella Topteam-Areenalla Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Vahvasti ottelun aloittanut kotijoukkue jäi kuitenkin ilman ensimmäisiä sarjapisteitä, kun eteläpohjalaiset voittivat ottelun 0-1 (3-3, 1-6).

 

Ottelun juoksutilin avasi Vilma Mäkelä. Kakkoset hihassaan pelannut Mäkelä karkasi 2–3-pesänvaihdon jälkeen vielä kolmoselta kotiin, kun Maila-Jussien koppariparilla oli vaikeuksia pallon palauttamisessa takakentältä. Tilanne sai alkunsa Meea Lehtisen vaihtolyönnistä, joka sirvahti takaa läpi. Ykköspalkinnon pokannut Meea Lehtinen vastasi myös kahdesta muusta Feran juoksusta ottelussa.

Loistavasti pelannut etenijäjokeri Krista Fomin yllätti ensimmäisen jakson neljännen aloittavalla ulkokentän – ja ehkä kaarenkin – ylittämällä laakalyönnillään Seinäjoen etulukijan. Feran mailamies Arto Felin oli hereillä ja kotiin juoksi Mäkelä. Fomin toi myös kotijoukkueen ainoan juoksun toisella jaksolla.

Ensimmäisen jakson voitto oli jo Feran hyppysissä, mutta vieraiden vaarallinen kotiuttajajokeri Saara Suomalainen kotiutti pakkotilanteessa ajolähdössä Laura Nurmelan vastustamattomalla kupperillaan ja ensimmäinen jakso päättyikin tasalukemiin.

 

Ottelun toinen puolisko olikin taas Maila-Jussien näytöstä. Ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Seinäjoki takoi peräti neljä juoksua tauluun. Feran ahdinkoa lisäsi entisestään kaksi perättäistä epäonnistunutta lyöntivuoroa, ja kun takaa-ajomatka oli jo viiden juoksun pituinen saavuttaessa viimeiselle sisävuorolle, ei Fera kyennyt enää vastaamaan vierailijoiden luomaan paineeseen.

Seinäjoen tehokkaimpiin pelaajiin lukeutui Aino-Kaisa Mantere (neljä lyötyä) ja kunnarin toisella jaksolla kiertänyt Netta Rummukainen (kunnari ja neljä tuotua).

 

Pelinjohtaja Tuomo Pekkala oli tyytyväinen Feran avausjaksoon, mutta toisen jakson epäonnistumiset mailan varressa jäivät luonnollisesti harmittamaan viuhkamiestä.

– Kotiuttaminen sentään onnistui paremmin kuin viime kaudella, se oli plussaa. Mutta meidän pitäisi onnistua myös vaihtamaan. Laittomat lyönnit pois ja iloa peliin, siitä se homma lähtee, Pekkala kuittaa.

 

Palkitut:

Fera: Meea Lehtinen I, Krista Fomin II
Seinäjoki: Netta Rummukainen I, Aino-Kaisa Mantere II

© Fera 2019

Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Pihapojat
Rauman Satama
Rauman Lukko
Friski
Jalonen Yhtiöt
Marva Media
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
Rauman Offsetpaino
Topteam
Lyttylän Liikenne
FresCo
S-keula
Fazer
Velec Oy
Karhu
Alfa Laval
Rauman kaupunki
Rauman Tehopakkaus
Kivikylän
Pyörä Nurmi
Noname
Euroports
Hollming
RTK-palvelu
Posiva
KollanPojat
Suomen Sairaalatukku
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
TVO
Hovi Sale
Rolls Royce
Sata-Seri oy
Remonttirauma
Kontion Kahvilat
Marjatila Laaksonen
Wanhan Rauman Kellari
OP Länsi-Suomi
Tallbo Ravintolat