Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Rauman Lukon matka jatkuu Vihdin Pallon vieraaksi

Naisten Superpesiksessä kauden vahvasti aloittanut Rauman Lukko koki sunnuntaina avaustappionsa hallitsevan mestarin Lapuan Virkiän kotikentällä. Keskiviikkona joukkueella on tiedossa reissu Vihtiin. Lukko lähtee otteluun tavoitteenaan paluu voittokantaan.


- Soturiasenteella lähdetään matsiin ja tavoitteena on palata voittojen tielle! Lukon Elina Perkiömäki täräyttää.

Sunnuntaisessa Virkiä-ottelussa avausjakso sujui alavireisesti, mutta toisella jaksolla Lukko näytti tuttua soturiluonnetta.

- Erityisesti jaksojen alut ovat tärkeitä. Lapualla jäätiin ensimmäisen jakson alussa vähän jalkoihin, mutta toisen jakson ensimmäinen vuoropari oli meiltä pelin parasta antia ja heti oltiin lähempänä jaksovoittoa, Perkiömäki jatkaa.

Keskiviikon vastustajasta Vihdin Pallosta on Raumalla otettu selvää etukäteen vähintäänkin tarpeeksi. Pelinjohtaja Jarkko Pokela taannoin mainitsikin, että sen takia ei mitään kiveä jää kääntämättä, että ei ole viitsitty katsoa esimerkiksi pelivideoita vastustajan otteista.

- Tavoite on saada vastustajan hyvä kärki kiinni. Heidän sisäpelinsä nojaa todella paljon akseliin Johanna Tallgren, Virpi Hukka, Mari Sallinen ja Saara Suomalainen, Pokela pohtii.

- Sisällä pitäisi sitten paineistaa oikeita kohtia kentästä, mitkä on videoilta katsottu. Tärkeää olisi päästä voittojen tielle ennen Satakunnan derbyä. Toki Vihdissä voittaminen vaati kovaa onnistumista, mutta toivon että ollaan siihen valmiita, viuhkavelho jatkaa.

Pelinjohdon ohella voiton avaimet ovat myös pelaajien tiedossa. Elina Perkiömäki listaakin helposti tärkeimmät seikat kysyttäessä, että miten Vihdin Pallo kaatuu.

- Vihdillä on hyvä kärki ja muutama vaarallinen lyöjä, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Ulkopelissä siis räpylän on kestettävä ja vastustaja täytyy pitää mahdollisimman vähillä tilanteilla. Sen jälkeen uskon, että sisäpelissä pystytään kyllä tekemään tarpeeksi tilanteita ja juoksuja! Perkiömäki päättää.

Matti Airola, Fera ry
 

Bittilähteen mainio Live-seuranta matsista. Klikkaa tästä.
(ottelut listataan vajaa tuntia ennen alkua yllä olevan linkin sivulle)
 

© Fera 2019

Wanhan Rauman Kellari
Rauman Satama
Fazer
Timantti Nieminen
Rauman Pihapojat
S-keula
RTK-palvelu
Jalonen Yhtiöt
Marva Media
Topteam
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
TVO
Hollming
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Tehopakkaus
Kongsberg
Rauman Offsetpaino
Friski
Euroports
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
Työvaatetalo
Posiva
Kivikylän
Rauman kaupunki
Sata-Seri oy
Velec Oy
Rauman Lukko
Karhu
FresCo
KollanPojat
Hotelli Vanha Rauma
Tallbo Ravintolat
Noname
Remonttirauma
Satasairaala
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
Hovi Sale