Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Rauman Lukolle toinenkin tappio pohjoisen kiertueelta

Lähes 1400 kilometriä pitkällä ja kaksi peliä kattavalla vierasreissulla oleva Lukko kärsi toisenkin tappion. Lukkaria vaihtamaan joutunut raumalaisryhmä pelasi ulkona kohtalaisesti, mutta sisäpeli takkusi. Kempeleen Kiri voitti ottelun lukemin 2-0 (1-0, 3-1).


Lukon Akilleen kantapää Kempeleen Kiriä vastaan pelatussa ottelussa oli suorittaminen mailassa, etenkin kentälle menot ja kotiutukset. Nollatilanteessa kentälle etenemään pääsy tuotti Lukolle niin paljon vaikeuksia, että se näkyi koko ottelussa tilanteiden rakentelussa. Tyhjälle kentälle raumalaiset onnistuivat pääsemään vain yhdeksän kertaa kahdestakymmenestäkahdesta yrityksestä.

Toinen takunnut osa-alue oli kotiutukset. Harmittavia epäonnistumisia tuli runsaasti niillä harvoilla kerroilla, joilla joukkue pääsi kotiutusta yrittämään. Onnistuneita kotiutuksia ottelusta kirjattiin vain yksi kahdeksasta yrittämästä. Vaihdot pesien välillä onnistuivat kohtalaisen hyvin, mutta se jäi lopulta laihaksi lohduksi.

 

Rauman Lukon lautasen ääressä debytoi Juulia Kuusio

 

Lauantaina Vuokatin Vetoa vastaan pelattu ottelu toi murheita, kun lukkari Marjut ”Mapa” Rantanen sai vastustajan mailasta ja joutui jättämään ottelun kesken. Lopulta kuvauksissa kävi ilmi, että suuremmilta murheilta vältyttiin kun murtumia ei löytynyt.

Kempeleen Kiriä vastaan pelattuun otteluun Lukko hälytti paikalle Raumalta tyttöjen Superpesiksessä pelaavan Feran B1-joukkueen lukkarin. Lukko-paidassa naisten Superin runkosarjassa debytoi viime vuonna Feran vuoden pelaajaksi valittu Juulia Kuusio.

Aiemmin tänä vuonna vasta kahdesti Halli-SM-turnauksessa Rauman Lukon kettupaitaa päälleen sovittanut Kuusio suoriutui hyvin myös ensimmäisestä varsinaisesta Superpesisottelustaan. Kuusio palkittiinkin joukkueensa kakkospalkinnolla ottelun päätyttyä.

- Syöttöni taso oli tänään parempi kuin aikaisemmin tällä kaudella ja se tuntui hyvältä. Oli helpotus huomata, että kyllä tuntuma syöttöön on vieläkin tallella! Kuusio kertoi.

- Minun mielestäni pelasin lautasen ääressä hyvän pelin näin Superin kesäkauden debyytiksi. Ei ollut mitään ongelmaa missään vaiheessa peliä. Ottelu lähti hyvin liikkeelle, niin hyvällä fiiliksellä mentiin loppuun saakka, Kuusio jatkoi.

- Joukkueen hyvä vastaanotto tietysti vaikutti siihen, että oli jo ennen peliä rento ja mukava fiilis!

 

Keskiviikkona kotiottelu sarjanousija Mansen Räpsää vastaan

 

Kempeleen ottelun jälkeen Lukko piti pitkän palaverin joukkueen kesken ja joukkueen viesti ulospäin oli tämän jälkeen myöhään illalla selkeä.

- Pitkä palaveri tuli pidettyä. Keskiviikkona kurssi kääntyy, Pelinjohtaja Jarkko Pokela sanoi päättäväisesti.

- Kempeleessä Kuusio oli hyvä, mutta muilla jäi parannettavaa. Ja keskiviikkona todellakin parantuu! Pokela täräytti.

Naisten Superpesistä pelataan Rauman Otanlahdessa jälleen keskiviikkona 12.6. kello 18:00 alkaen. Rauman Lukon vieraaksi otteluun saapuu Mansen Räpsä. Toistaiseksi kovia joukkueita on käynyt yrittämässä kukistaa soturilaumaa kuumassa Otanlahden painekattilassa, mutta yhdelläkään ei ole siihen pokka riittänyt.

Ottelussa on mukana myös koko Rauman Lukon jääkiekkojoukkue. Joukkueen esittelyä, nimmareiden jakoa ynnä muuta on luvassa ottelua ennen. Tule siis paikalle ajoissa, viimeistään kello 17:30. Lisäksi matsin tauolla Lukon jääkiekkoilijoita nähdään tauko-ohjelmassa, jossa heidät haastaa Feran mailataituri. Tervetuloa viihtymään!

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

Karhu
Wanhan Rauman Kellari
Olvi
Friski
Rauman Tehopakkaus
Rauman kaupunki
RTK-palvelu
Euroports
Noname
Hotelli Vanha Rauma
Hyvinvoinnin Walimo
Kivikylän
Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Topteam
Rauman Satama
Pyörä Nurmi
Lyttylän Liikenne
KollanPojat
Konttorimix Oy
FresCo
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Gutz
RaumHair
Raumaster
Keula
Alfa Laval
Lähitapiola
Satasairaala
Mr Jones
Suomen Sairaalatukku
Kuntomax
TVO
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
Lääkärikeskus Minerva
Posiva
Ravintola Kapteenin Huone
Tallbo Ravintolat
Kotipizza Wanha Rauma