Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Rauman Lukolla on viikonloppuna kahden pelin ja 1374 kilometrin reissu

Naisten Superpesiksessä vahvoja otteita alkukauden peleissä esittäneellä Rauman Lukolla on viikonloppuna ohjelmassa kaksi peliä lähes toisella puolella Suomea. Joukkue matkaa lauantaiksi Vuokattiin, josta matka jatkuu kohti Kempelettä.


Lauantaina Lukko pelaa vierasottelun Vuokatin Vedon kotikentällä. Legendaarisella Hiukan stadionilla ottelu alkaa kello 13:00 päivällä. Pelin jälkeen matka jatkuu Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu Oulun kupeessa sijaitsevassa Kempeleessä pelataan sunnuntaina kello 17:00 alkaen.

Matkaa bussin penkeillä välillä Rauma-Vuokatti-Kempele-Rauma kertyy huimat 1374 kilometriä. Pitkät matkat eivät kuitenkaan Lukon sotureita ole tähän asti masentaneet ja reissuun lähdetään nytkin hyvillä mielin.

- "Keklun" bussi starttaa perjantaina ja se päivä kuluukin tien päällä. Yleensä mukana on erilaisia leffoja, mutta toivotaan tällä kertaa että Pokela ei päätä leffaa, Lukon ykköskärjen nopea etenijä Miia Karppanen kertoo.

- Taisi Viinijärven reissulla olla ainoastaan yksi silmäpari Pokelan valitsemalla jalkapallohuligaanileffalla, Karppanen jatkaa naureskellen.

 

Raumalaisilla on hyvät lähtökohdat reissuun

 

Lukon edellinen ottelu pelattiin kuumassa Otanlahden painekattilassa, jossa on tällä kaudella käynyt liuta kovia joukkueita kokeilemassa onneaan. Toistaiseksi yksikään ei ole kestänyt Lukon sekä yleisön paineessa ja voitot ovat jääneet Raumalle.

- Tärkeä voitto Pesäkarhuista antaa hyvät lähtökohdat viikonlopun Vuokatti- Kempele -reissulle. Ulkopeli on ollut tiukkaa, eikä juoksuja ole paljoa vastustajille annettu, Karppanen sanoo.

- Haasteena lauantain Vuokatti-pelissä on vastustajan tuntemattomuus. Vuokatin Veto on nousijajoukkue, jossa on paljon nuoria voitonnälkäisiä pelaajia.

Sunnuntaina Kempeleessä olevaan otteluun Karppanen ei vielä uhrannut liikaa ajatuksia. Pääpaino tekemisessä ja keskittymisessä onkin joukkueen omassa pelissä.

- Kempeleen Kirikin on aloittanut vahvasti kautensa, mutta molempiin peleihin kun saadaan oma peruspeli kuntoon ja pidetään ulkopeli samanlaisena, kun se on ollut, niin ollaan vahvoilla.

- Täyttä kuutta pistettä tietenki lähdetään hakemaan! Karppanen sanoo päättäväisesti.

Nimenomaan ykköskärjessä pelaavan Karppasen onnistuminen saattaa olla avainasemassa, mikäli Lukko haluaa arvokkaat vieraspisteet saavuttaa. Toistaiseksi juoksu ja lyöntikin on kulkenut mainiosti.

- Oma alkukausi on alkanut varsin hyvin. Ulkopeli ollut perusvarmaa ja sisäpelissä tavoitteena on ollut päästä kentälle mahdollisimman usein. Siinä olen onnistunut melko hyvin vaikka parannettavaa toki on siinäkin vielä, Karppanen kertoo.

Seuraa Bittilähteen mainiosta liveseurannasta miten Lukko menestyy kaukana kotoa.
Klikkaa tästä Online-listaan, johon ottelut päivittyvät hieman ennen alkua.
(Klikkaamalla ”Seuranta” nappia saat auki graafisen seurannan, johon päivittyy tilanne tilanteelta realiajassa.)

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

Raumaster
Lääkärikeskus Minerva
Keula
Topteam
Euroports
Wanhan Rauman Kellari
Karhu
Noname
Kivikylän
Rauman Satama
Tallbo Ravintolat
Pyörä Nurmi
Hyvinvoinnin Walimo
KollanPojat
Ravintola Kapteenin Huone
FresCo
Jalonen Yhtiöt
Rauman Tehopakkaus
Rauman Pihapojat
Suomen Sairaalatukku
RaumHair
Posiva
Konttorimix Oy
TVO
Lähitapiola
Kuntomax
Alfa Laval
Rauman kaupunki
Lyttylän Liikenne
Olvi
Mr Jones
Satasairaala
Timantti Nieminen
OP Länsi-Suomi
Friski
Rauman Lukko
Sata-Seri oy
Gutz
RTK-palvelu
Kotipizza Wanha Rauma
Hotelli Vanha Rauma