Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Rauman Lukko matkaa sunnuntaina Lapualle

Tappioitta naisten Superpesiksen runkosarjassa jatkava Rauman Lukko matkaa seuraavaksi hallitsevan mestarin Lapuan Virkiän vieraaksi. Kovaan taistoon on raumalaisryhmällä hyvät lähtökohdat, mutta paketin täytyy pysyä kasassa.


Lapuan Virkiä on antanut vastustajien tehdä vain yhteensä kolme juoksua, mutta tilastojen takaa on nähtävissä, että joukkueen sisäpeli ei varmasti ole ollut ihan sitä mitä Lapualla toivotaan.

Esimerkiksi kauden avausottelussa Vuokatin Vetoa vastaan Virkiä ei saanut sisäpeliään kulkemaan oikein alkuunkaan ja voitti molemmat jaksot vain yhden juoksun eroilla. Kaksi muuta ottelua lapualaiset ovat pelanneet sarjanousijoita, Helsingin Roihua ja Kempeleen Kiriä vastaan.

Lukko on pelannut runkosarjassa jo neljä ottelua, joista on kertynyt yhtä vaille täydet pisteet. Jyväskylän Kirittäret onnistuivat taistelemaan tasapelin toisesta jaksosta Raumalla ja näin ollen Lukko kuittasi pelistä vain kaksi sarjapistettä. Muissa otteluissa puhtaasti 2-0-lukemin ovat kaatuneet Roihu, lappeenrantalainen Pesä Ysit ja yhteensä tuhannen kilometrin vieraspelimatkalla Viinijärven Urheilijat.

 

Soturit eivät asenteessa häviä kenellekään

 

Viime vuoden pudotuspeleihin Lukko lähti haastavasta asemasta, kun runkosarjan loppu ei sujunut suunnitelmien mukaan. Joukkueen oli tuomittu olevan vain suupala Lapuan Virkiälle, mutta raumalaiset olivat päättäneet toisin.

Lukko järjesti Lapualla todellisen pommin ja voitti avausottelussa ehkä hieman takki auki lähteneen Virkiän. Seuranneessa kotiottelussa yli tuhannen katsojan edessä kotikentällä Lukko nappasi voiton numero kaksi. Tämän pidemmälle tsemppi ei kuitenkaan riittänyt ja Virkiä marssi jatkoon, sekä lopulta mestaruuteen asti. Viime kauden lopulta jäi sopivasti hampaan koloon taistelutahtoa ja samalla ottelut antavat uskoa tulevaan koitokseen.

- Positiiviset lähtökohdat on, koska tiedämme että Lapua on voitettavissa, Lukon lukkari Marjut Rantanen ennakoi.

Rantasen puheista selviää heti, että väärästä asenteesta taiston lopputulos ei tule olemaan kiinni.

- Soturiasenteella me lähdetään matsiin tietysti! Kun vain keskitymme omaan peliin ja teemme omat parhaat suoritukset, niin Lapua on nytkin kaadettavissa, ”Mapa” jatkaa.

- Voitto haetaan Raumalle! Rantanen päätti.

 

Lapuan jälkeen toinen vierasottelu ja Satakunnan derby Otanlahdessa

 

Kun joukkue on kotiutunut Lapualta, on lähes heti perään tiedossa matka Vihtiin. Keskiviikkona joukkue kohtaa Vihdin Pallon, minkä jälkeen tiedossa on jälleen ottelu kuumassa Otanlahdessa.

Etenkin kotiotteluissaan todella vahvasti pelannut Lukko nähdään Otanlahdessa seuraavan kerran sunnuntaina 2.6. kun Porin Pesäkarhut saapuu vierailulle. Viime kaudella vastaavassa ottelussa Lukko otti altavastaajana kovan voiton porilaisista. Tällä kaudella asetelmat ovat hieman toisenlaiset, sillä joukkueet lähtevät lähes tasapäisinä derbyyn.

Lipun kuumaan paikallistaistoon saat veloituksetta, kun liityt Feran jäseneksi!
Kampanjatarjouksena 10 euron liittymismaksua vastaan Fera tarjoaa matsilipun veloituksetta (arvo 12 euroa). Lisäksi jäsenkortilla saat rahanarvoisia etuja yhteistyöyrityksistä ja tuet paikallista seuraa. Lue lisää täältä: www.fera.fi/liity

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2019

RTK-palvelu
KollanPojat
Satasairaala
OP Länsi-Suomi
Timantti Nieminen
Rauman Tehopakkaus
Marva Media
TVO
Hotelli Vanha Rauma
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
Remonttirauma
Kongsberg
Sata-Seri oy
Hollming
Tallbo Ravintolat
Rauman kaupunki
Rauman Lukko
FresCo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Friski
Karhu
Suomen Sairaalatukku
Rauman Satama
Pyörä Nurmi
Euroports
Noname
Lähitapiola
Lyttylän Liikenne
Rauman Offsetpaino
Rauman Pihapojat
Hovi Sale
Työvaatetalo
Velec Oy
Jalonen Yhtiöt
S-keula
Wanhan Rauman Kellari
Kivikylän
Topteam
Fazer
Posiva