Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Raumalaisjoukkueilla harjoitusotteluita ennen Halli-SM-lopputurnauksia

Rauman Lukko ja Feran B-tytöt pelaavat vielä muutamat harjoitusottelut ennen kuun puolivälin jälkeen koittavia Halli-SM-lopputurnauksia. Ensimmäiset koitokset ovat tiedossa jo lauantaina Porissa.


Rauman Lukko valmistautuu harjoitusotteluilla Imatralla 16.-17.3. pelattavaan naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen ja Feran B-tytöt viikkoa myöhemmin Raumalla pelattavaan tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen.

 

Porihallissa tapahtuu viikonloppuna

 

Raumalaisjoukkueet ovat tulessa Porissa viikonloppuna pelattavana ”Super-viikonloppuna”. Päivällä järjestettävässä Porihalli-turnauksessa Lukko kohtaa Pesäkarhut kello 12:00 ja Kankaanpään Mailan kello 14:00.

Feran B-tytöt pelaavat oman ottelunsa Pesäkarhujen joukkuetta vastaan Porihalli-turnauksen jälkeen kello 18:00.

- Tämä peli on meidän Halli-SM-lopputurnauksen kannalta näyttöpaikka niille pelaajille, jotka ovat kokoonpanossa. Tässä ei ole vielä meidän lopullinen joukkue turnaukseen, kertoi B-tyttöjen pelinjohtaja Mika Takalahti.

- Tämä ja Kankaanpään Mailaa vastaan viikkoa myöhemmin pelattavat ottelut kertovat pelaajien tämän hetken vireen ja sen perusteella muodostuu joukkue lopputurnaukseen 14-15 pelaajasta. Kilpailu jokaisesta pelipaikasta jatkuu edelleen!

Edustuksen ja B-tyttöjen otteluiden lisäksi Feran C-tytöillä on sunnuntaina ohjelmassa ottelut Mynämäkeä ja kahta Pesäkarhujen joukkuetta vastaan.

Matti Airola, Fera ry
 

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Imatralla 16.-17. maaliskuuta. Lukon otteluita voit seurata livenä netistä, klikkaa tästä uutiseen aiheesta.

Tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Raumalla 23.-24. maaliskuuta. Turnausjärjestelyistä lisätietoja lähiviikkoina!
 

© Fera 2019

RTK-palvelu
Lähitapiola
TVO
Hollming
Suomen Sairaalatukku
Rauman Lukko
Noname
Remonttirauma
FresCo
Marva Media
Lääkärikeskus Minerva
Lyttylän Liikenne
Hotelli Vanha Rauma
Karhu
Euroports
Alfa Laval
Rauman Tehopakkaus
Posiva
Sata-Seri oy
Kongsberg
Velec Oy
S-keula
Tallbo Ravintolat
Rauman Satama
Työvaatetalo
Pyörä Nurmi
Satasairaala
KollanPojat
Rauman kaupunki
Hovi Sale
Friski
Kivikylän
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman Offsetpaino
Fazer
Wanhan Rauman Kellari
Jalonen Yhtiöt
Rauman Pihapojat
OP Länsi-Suomi
Topteam
Timantti Nieminen