Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Raumalaisjoukkueilla harjoitusotteluita ennen Halli-SM-lopputurnauksia

Rauman Lukko ja Feran B-tytöt pelaavat vielä muutamat harjoitusottelut ennen kuun puolivälin jälkeen koittavia Halli-SM-lopputurnauksia. Ensimmäiset koitokset ovat tiedossa jo lauantaina Porissa.


Rauman Lukko valmistautuu harjoitusotteluilla Imatralla 16.-17.3. pelattavaan naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen ja Feran B-tytöt viikkoa myöhemmin Raumalla pelattavaan tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen.

 

Porihallissa tapahtuu viikonloppuna

 

Raumalaisjoukkueet ovat tulessa Porissa viikonloppuna pelattavana ”Super-viikonloppuna”. Päivällä järjestettävässä Porihalli-turnauksessa Lukko kohtaa Pesäkarhut kello 12:00 ja Kankaanpään Mailan kello 14:00.

Feran B-tytöt pelaavat oman ottelunsa Pesäkarhujen joukkuetta vastaan Porihalli-turnauksen jälkeen kello 18:00.

- Tämä peli on meidän Halli-SM-lopputurnauksen kannalta näyttöpaikka niille pelaajille, jotka ovat kokoonpanossa. Tässä ei ole vielä meidän lopullinen joukkue turnaukseen, kertoi B-tyttöjen pelinjohtaja Mika Takalahti.

- Tämä ja Kankaanpään Mailaa vastaan viikkoa myöhemmin pelattavat ottelut kertovat pelaajien tämän hetken vireen ja sen perusteella muodostuu joukkue lopputurnaukseen 14-15 pelaajasta. Kilpailu jokaisesta pelipaikasta jatkuu edelleen!

Edustuksen ja B-tyttöjen otteluiden lisäksi Feran C-tytöillä on sunnuntaina ohjelmassa ottelut Mynämäkeä ja kahta Pesäkarhujen joukkuetta vastaan.

Matti Airola, Fera ry
 

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Imatralla 16.-17. maaliskuuta. Lukon otteluita voit seurata livenä netistä, klikkaa tästä uutiseen aiheesta.

Tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Raumalla 23.-24. maaliskuuta. Turnausjärjestelyistä lisätietoja lähiviikkoina!
 

© Fera 2019

Hovi Sale
Lähitapiola
Pyörä Nurmi
Työvaatetalo
Velec Oy
Rauman Offsetpaino
KollanPojat
Karhu
Lyttylän Liikenne
Satasairaala
Rauman kaupunki
RTK-palvelu
Rauman Satama
Friski
Kivikylän
Wanhan Rauman Kellari
Remonttirauma
OP Länsi-Suomi
Lääkärikeskus Minerva
TVO
Topteam
Rauman Lukko
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Tehopakkaus
Noname
Marva Media
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Hollming
FresCo
S-keula
Posiva
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Rauman Pihapojat
Euroports
Alfa Laval
Fazer
Sata-Seri oy
Tallbo Ravintolat
Suomen Sairaalatukku
Kongsberg