Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

24.1.2020

Raumalaisjoukkueilla harjoitusotteluita ennen Halli-SM-lopputurnauksia

Rauman Lukko ja Feran B-tytöt pelaavat vielä muutamat harjoitusottelut ennen kuun puolivälin jälkeen koittavia Halli-SM-lopputurnauksia. Ensimmäiset koitokset ovat tiedossa jo lauantaina Porissa.


Rauman Lukko valmistautuu harjoitusotteluilla Imatralla 16.-17.3. pelattavaan naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen ja Feran B-tytöt viikkoa myöhemmin Raumalla pelattavaan tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaukseen.

 

Porihallissa tapahtuu viikonloppuna

 

Raumalaisjoukkueet ovat tulessa Porissa viikonloppuna pelattavana ”Super-viikonloppuna”. Päivällä järjestettävässä Porihalli-turnauksessa Lukko kohtaa Pesäkarhut kello 12:00 ja Kankaanpään Mailan kello 14:00.

Feran B-tytöt pelaavat oman ottelunsa Pesäkarhujen joukkuetta vastaan Porihalli-turnauksen jälkeen kello 18:00.

- Tämä peli on meidän Halli-SM-lopputurnauksen kannalta näyttöpaikka niille pelaajille, jotka ovat kokoonpanossa. Tässä ei ole vielä meidän lopullinen joukkue turnaukseen, kertoi B-tyttöjen pelinjohtaja Mika Takalahti.

- Tämä ja Kankaanpään Mailaa vastaan viikkoa myöhemmin pelattavat ottelut kertovat pelaajien tämän hetken vireen ja sen perusteella muodostuu joukkue lopputurnaukseen 14-15 pelaajasta. Kilpailu jokaisesta pelipaikasta jatkuu edelleen!

Edustuksen ja B-tyttöjen otteluiden lisäksi Feran C-tytöillä on sunnuntaina ohjelmassa ottelut Mynämäkeä ja kahta Pesäkarhujen joukkuetta vastaan.

Matti Airola, Fera ry
 

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Imatralla 16.-17. maaliskuuta. Lukon otteluita voit seurata livenä netistä, klikkaa tästä uutiseen aiheesta.

Tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus Raumalla 23.-24. maaliskuuta. Turnausjärjestelyistä lisätietoja lähiviikkoina!
 

© Fera 2020

Fazer
Rauman Offsetpaino
Rauman Pihapojat
Marva Media
S-keula
Satasairaala
Työvaatetalo
Sata-Seri oy
Kongsberg
Lyttylän Liikenne
Rauman kaupunki
Kivikylän
Topteam
Euroports
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Pyörä Nurmi
Timantti Nieminen
Rauman Satama
Velec Oy
FresCo
Hollming
Lähitapiola
Alfa Laval
Suomen Sairaalatukku
Tallbo Ravintolat
Remonttirauma
Karhu
Rauman Lukko
Rauman Tehopakkaus
KollanPojat
Noname
Posiva
TVO
Wanhan Rauman Kellari
RTK-palvelu
Jalonen Yhtiöt
Hovi Sale
Lääkärikeskus Minerva
OP Länsi-Suomi
Hotelli Vanha Rauma
Friski