Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Puolivälieräsarja katkolla lauantaina Jyväskylässä – Fera pakotti Kirittäret kotiutuskisaan

Jaa sisältö:

Fera pisti naisten Superpesiksen ykkössuosikin, Jyväskylän Kirittäret koville, kun joukkueet kohtasivat perjantaina Raumalla puolivälierien toisessa osaottelussa. Fera vei ensimmäisen jakson nimiinsä, mutta Kirittäret nousi toisella jaksolla väkisin tasoihin. Supervuoropari pelattiin ilman juoksuja, mutta kotiutuskisassa Kirittäret onnistui lyömään yhden ottelun päättyessä numeroihin 1-2 (1-0, 0-4, 0-0, 0-1).

 

Kirittäret johtaa sarjaa nyt otteluvoitoin 2-0. Jyväskyläläisillä on ensimmäinen ”ottelupallo” kohti neljän parhaan joukkueen välieriä jo lauantaina.

 

– Nyt oli taisteluilme kohdallaan. Ei ollut kaukana, ettei koko ottelu olisi kääntynyt meille, mutta emme vaan saaneet tarvittavia juoksuja tehtyä, Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen harmitteli.

 

– Perjantain peli osoitti sen, että olemme saaneet Kirittäriä koko ajan kiinni. Ainakaan minä en menisi heti lyömään Kirittärien kolmannesta voitosta vetoa, hän jatkoi.

 

– Kolmas peli on meille tavallaan helppo, nyt pitää vain voittaa, mietti Tuomainen.

 

Feran ainoan juoksun löi Eveliina Kesti ja kotiin juoksi Miia Puolakka. Kotijoukkueen palkitut olivat puolestaan Ilona Hakoniemi ja Puolakka.

 

– Jos joku harmittaa, niin se, että Kirittäret sai juoksunsa suhteellisen helpolla. Kotiuttamiskisassa he saivat yhden hyvän välilyönnin ja tällä kertaa se riitti, Erno Tuomainen kertasi.

© Fera 2021

Suomen Sairaalatukku
Rauman Sammutin
FresCo
Euroports
K3Oy
Sata-Seri oy
Gutz
Kaiku HR
Karhu
Topteam
Kongsberg
Rauman Tehopakkaus
Raumaster
Kuntomax
Posiva
Wanhan Rauman Kellari
TVO
KollanPojat
Satasairaala
Jalonen Yhtiöt
Ravintola Kapteenin Huone
Kivikylän
Noname
RTK-palvelu
RaumHair
Rauman Pihapojat
Hotelli Vanha Rauma
Oras
Timantti Nieminen
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Juku Oy
Cafe Sali
Ermail Oy
OP Länsi-Suomi
Rauman kaupunki
Lähitapiola
Rauman Lukko
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
Olvi
Keula
Rauman Satama
Mr Jones
Velec Oy
Lyttylän Liikenne