Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Pudotuspeliennakko – Kausi jatkuu kolmella voitolla

Jaa sisältö:

Feran Superpesisjoukkue on edennyt vaiheeseen, jossa kauden jatkuminen edellyttää vielä kolmen voiton ottamista maksimissaan viidestä ottelusta. Runkosarjassa kahdeksanneksi eli minimitavoitteeseensa päässyt Fera kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella runkosarjan voittaneen Kirittäret Jyväskylästä, eikä selviytyminen jatkoon tule olemaan missään tapauksessa helppo rasti.

 

– Pakko se on myöntää, että me lähdemme sarjaan altavastaajina. Kirittäretkin on toki kaadettavissa, mutta se vaatii rohkeutta varsinkin ulkona. Vastustaja saadaan pidettyä alhaalla vain kärsivällisyydellä ja ottamalla palon palosta. Liian varovaisia ei kuitenkaan saa olla, mutta vastustajaa ei saa myöskään kunnioittaa liikaa, Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen tiivistää.

 

– Nyt ollaan siinä tilanteessa, mitä varten on tehty kuukausia kovaa työtä. Pudotuspelit ovat aina oma maailmansa ja niissä voi tapahtua mitä tahansa. Runkosarja oli meiltä ailahteleva, mutta missään vaiheessa ei silti tullut mitään ulospuhallusta. Alkuviikon treeneissä on sitten ollut sen verran hyvä ote, että Kirittäret-sarjaan on kaikesta huolimatta hyvä lähteä, jatkaa Tuomainen.

 

Erno Tuomainen sanoo olevansa ylpeä koko joukkueestaan, kävi jatkopeleissä sitten miten tahansa. Erityistä kiitosta pelinjohtaja jakaa nuorimmille pelaajille, jotka ovat varsinkin kotiyleisön edessä yltäneet ennakkoluulottomaan peliin.

 

Ensimmäinen pudotuspelivaihe alkaa Feran ja Kirittärien osalta keskiviikkona 25.8. Jyväskylässä ja Otanlahden Topteam-Areenalla pelataan perjantaina 27.8. kello 17.30. Kolmas ottelu on edessä lauantaina Jyväskylässä ja jos tarve vaatii, isketään yhteen vielä maanantaina Raumalla ja tiistaina Jyväskylässä.

© Fera 2021

Posiva
Alfa Laval
Oras
Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
Velec Oy
FresCo
Kuntomax
Rauman Satama
Hotelli Vanha Rauma
Noname
Rauman Lukko
Topteam
TVO
Jalonen Yhtiöt
Rauman Juku Oy
KollanPojat
RaumHair
Karhu
Rauman Sammutin
Rauman Pihapojat
Olvi
Suomen Sairaalatukku
Wanhan Rauman Kellari
Kongsberg
Rauman Tehopakkaus
Lyttylän Liikenne
Mr Jones
OP Länsi-Suomi
Ermail Oy
Kivikylän
Pyörä Nurmi
RTK-palvelu
Euroports
Keula
Raumaster
K3Oy
Sata-Seri oy
Satasairaala
Cafe Sali
Ravintola Kapteenin Huone
Kaiku HR
Gutz
Timantti Nieminen
Rauman kaupunki