Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Pesä Ysit ensimmäinen voiton saavuttanut vieras Otanlahdessa

Rauman Lukko jatkoi uuden viuhkamiehen kera otteluitaan sunnuntaina aurinkoisessa Otanlahdessa. Aiemmin tappioitta kotiotteluissa pelannut Lukko joutui nöyrtymään lappeenrantalaisille lukemin 0-1 (0-0, 0-2).


Vain vajaa kaksi vuorokautta aiemmin muutoksen käsiin pelinjohdon osalta joutunut Lukko onnistui valmistautumisessa tilanteesta huolimatta melko hyvin. Lappeenrannassa perjantaina vuotanut ulkokenttä saatiin tilkittyä hyvin, mutta tutut ongelmat mailan varressa jatkuivat.

Juoksuitta jäänyt kotijoukkue onnistui tilanteiden luonnissa melko hyvin kovaa Pesä Ysien ulkokenttää vastaan, mutta kotiutukset epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen.

- Sama kaava jatkui kuin tähänkin asti. Ei saada tyttöjä kotiin, vaikka tilanteiden rakentelu toimii hyvin, ensimmäistä otteluaan kaudella viuhkan kanssa kaarella ollut Teemu Körkkö pohti.

- Kotiuttaminen on henkisen puolen asioita pitkälti. Harjoituksissa kyllä lyönti kulkee mainiosti ja nyt on vain siitä kiinni, että aletaan lyömään pinnoja myös peleissä. Taito sieltä ei ole mihinkään kadonnut, Körkkö jakoi kannustavia kommentteja.

Kolmostilanteiden määrässä mitattuna sunnuntainen ottelu oli jopa hieman Lukon hallussa, mutta ainoastaan vastustaja onnistui tuomaan pelaajat kotipesään asti. Kaksi annettua juoksua lyönti- ja juoksuvoimaista lappeenrantalaisjoukkuetta vastaan pelatussa ottelussa on kuitenkin laskettava vahvasti positiiviseksi asiaksi.

- Kaveri pelasi hyvää ulkopeliä, täytyy myöntää. Täällä on vaikea juoksuja tehdä, Pesä Ysien pelinjohtaja Jukka Mäkinen sanoi.

 

Katseet kohti kahden kotipelin viikkoa

 

Lukon tavoitteena on kaivaa sama suoritusten taso kaarelle mitä nähdään pelistä toiseen ulkokentällä. Kauteen lähdettäessä asetetut tavoitteet eivät ole muuttuneet pelinjohtovaihdoksen myötä. Nyt alkaa uudella kaksikolla työ toden teolla joukkueen parissa, jotta homma lähtee jälleen oikeille raiteille.

Keskiviikkona Lukko kohtaa Otanlahdessa Turku-Pesiksen ja sunnuntaina samalla kentällä Vihdin Pallon. Tällä hetkellä runkosarjassa muutaman pisteen sisällä majailevat vastustajat antavatkin oivan mahdollisuuden mitata joukkueen henkinen kantti. Tavoitteena otteluista ei ole yhtään vähempää kuin yhteensä kuusi sarjapistettä.

Matti Airola, Fera ry

Valokuvia ottelusta löydät Juha Koivulan galleriasta, klikkaa tästä!

© Fera 2020

Karhu
Rauman kaupunki
Raumaster
Kuntomax
Keula
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
Posiva
Noname
FresCo
Wanhan Rauman Kellari
Mr Jones
RaumHair
Sata-Seri oy
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Topteam
Euroports
Gutz
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Lukko
Timantti Nieminen
Tallbo Ravintolat
Alfa Laval
OP Länsi-Suomi
Olvi
Suomen Sairaalatukku
Rauman Satama
Kivikylän
Satasairaala
TVO
Friski
Lyttylän Liikenne
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
Pyörä Nurmi
Konttorimix Oy
Hyvinvoinnin Walimo