Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

Niina Nukarinen vahvistamaan Feran Superpesisjoukkuetta

Jaa sisältö:

”Nuksu” siirtyi maaliskuussa Raumalle Lappeenrannan Pesä-Yseistä.

 

Parhaillaan Feran edustusjoukkueen kanssa Espanjan leirillä treenaavalle Nukariselle kauden 2018 kattava seurasiirto tuli hieman yllätyksenä, mutta hän vakuuttaa, että kotiutuminen Raumalle on ollut helppoa.

– Feran suunnalta pidettiin tiiviisti yhteyttä, joten tiesin koko ajan, mitä tapahtuu ja missä mennään. Siksi päätös vaihtaa Feran väreihin olikin loppujen lopuksi melko helppo, Benalmádenan auringon alta tavoitettu Nukarinen kommentoi.

Fera vaikuttaa lyhyen tuttavuuden perusteella nuoren naisen mielestä pirteältä joukkueelta, joka pystyy tulevalla kaudella haastamaan minkä tahansa joukkueen.

– Peluutuksessa tietysti on aiempiin seuroihin peilattuna enemmän ja vähemmän eroja, mutta pelinjohto ja muu joukkue ovat vaikuttaneet todella hyvältä. Pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan, Nuksu sanoo.

Pelinjohtaja Tuomo Pekkala kuvailee toista naisten Superpesiskauttaan aloittelevaa Nukarista ”nuoreksi, yrittelijääksi, kovan asenteen omaavaksi pelaajaksi”. 20-vuotias etukenttäpelaaja on aiemmilla kausillaan roolittunut sisäpelissä ennen kaikkea vaihtajaksi, mutta Pekkala kaavailee Haminan Palloilijoiden kasvatille vielä laajempaa vastuuta mailan varressa.

– Uskoisin, että saamme Niinasta tukea kotiutusosastollekin, pelinjohtaja paljastaa.

 

Nukarinen kirjautti kaudella 2017 tililleen neljä lyötyä ja yhdeksän tuotua juoksua. Kärkilyöntejä hänelle kertyi yhteensä 64.

© Fera 2018

TVO
Sata-Seri oy
Lyttylän Liikenne
RTK-palvelu
Topteam
KollanPojat
Marva Media
Rauman Satama
OP Länsi-Suomi
S-keula
Marjatila Laaksonen
Timantti Nieminen
Hollming
Kahvila-ravintola Torni
Kontion Kahvilat
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Friski
Pyörä Nurmi
Euroports
Karhu
Kivikylän
Velec Oy
Rolls Royce
Fazer
Suomen Sairaalatukku
Rauman Tehopakkaus
Remonttirauma
Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Posiva
Lähitapiola
Alfa Laval
Rauman kaupunki
Rauman Offsetpaino
Lääkärikeskus Minerva
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Hovi Sale
Raumaster
Noname