Seuraava kotiottelu

20.07.2018

18:00
Fera
Lapuan_Virkia

Niina Nukarinen vahvistamaan Feran Superpesisjoukkuetta

Jaa sisältö:

”Nuksu” siirtyi maaliskuussa Raumalle Lappeenrannan Pesä-Yseistä.

 

Parhaillaan Feran edustusjoukkueen kanssa Espanjan leirillä treenaavalle Nukariselle kauden 2018 kattava seurasiirto tuli hieman yllätyksenä, mutta hän vakuuttaa, että kotiutuminen Raumalle on ollut helppoa.

– Feran suunnalta pidettiin tiiviisti yhteyttä, joten tiesin koko ajan, mitä tapahtuu ja missä mennään. Siksi päätös vaihtaa Feran väreihin olikin loppujen lopuksi melko helppo, Benalmádenan auringon alta tavoitettu Nukarinen kommentoi.

Fera vaikuttaa lyhyen tuttavuuden perusteella nuoren naisen mielestä pirteältä joukkueelta, joka pystyy tulevalla kaudella haastamaan minkä tahansa joukkueen.

– Peluutuksessa tietysti on aiempiin seuroihin peilattuna enemmän ja vähemmän eroja, mutta pelinjohto ja muu joukkue ovat vaikuttaneet todella hyvältä. Pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan, Nuksu sanoo.

Pelinjohtaja Tuomo Pekkala kuvailee toista naisten Superpesiskauttaan aloittelevaa Nukarista ”nuoreksi, yrittelijääksi, kovan asenteen omaavaksi pelaajaksi”. 20-vuotias etukenttäpelaaja on aiemmilla kausillaan roolittunut sisäpelissä ennen kaikkea vaihtajaksi, mutta Pekkala kaavailee Haminan Palloilijoiden kasvatille vielä laajempaa vastuuta mailan varressa.

– Uskoisin, että saamme Niinasta tukea kotiutusosastollekin, pelinjohtaja paljastaa.

 

Nukarinen kirjautti kaudella 2017 tililleen neljä lyötyä ja yhdeksän tuotua juoksua. Kärkilyöntejä hänelle kertyi yhteensä 64.

© Fera 2018

Suomen Sairaalatukku
Jalonen Yhtiöt
Rauman kaupunki
KollanPojat
Rauman Offsetpaino
RTK-palvelu
Karhu
Noname
Pyörä Nurmi
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Euroports
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
Kivikylän
Posiva
Marva Media
Wanhan Rauman Kellari
Friski
Timantti Nieminen
Rauman Pihapojat
Hovi Sale
Hollming
Rauman Lukko
Rauman Tehopakkaus
Velec Oy
Raumaster
TVO
Fazer
Rolls Royce
Kontion Kahvilat
Topteam
Alfa Laval
Lähitapiola
Kahvila-ravintola Torni
OP Länsi-Suomi
Marjatila Laaksonen
Rauman Satama
Remonttirauma
Lääkärikeskus Minerva
S-keula