Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

18.9.2018

Niina Nukarinen vahvistamaan Feran Superpesisjoukkuetta

Jaa sisältö:

”Nuksu” siirtyi maaliskuussa Raumalle Lappeenrannan Pesä-Yseistä.

 

Parhaillaan Feran edustusjoukkueen kanssa Espanjan leirillä treenaavalle Nukariselle kauden 2018 kattava seurasiirto tuli hieman yllätyksenä, mutta hän vakuuttaa, että kotiutuminen Raumalle on ollut helppoa.

– Feran suunnalta pidettiin tiiviisti yhteyttä, joten tiesin koko ajan, mitä tapahtuu ja missä mennään. Siksi päätös vaihtaa Feran väreihin olikin loppujen lopuksi melko helppo, Benalmádenan auringon alta tavoitettu Nukarinen kommentoi.

Fera vaikuttaa lyhyen tuttavuuden perusteella nuoren naisen mielestä pirteältä joukkueelta, joka pystyy tulevalla kaudella haastamaan minkä tahansa joukkueen.

– Peluutuksessa tietysti on aiempiin seuroihin peilattuna enemmän ja vähemmän eroja, mutta pelinjohto ja muu joukkue ovat vaikuttaneet todella hyvältä. Pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan, Nuksu sanoo.

Pelinjohtaja Tuomo Pekkala kuvailee toista naisten Superpesiskauttaan aloittelevaa Nukarista ”nuoreksi, yrittelijääksi, kovan asenteen omaavaksi pelaajaksi”. 20-vuotias etukenttäpelaaja on aiemmilla kausillaan roolittunut sisäpelissä ennen kaikkea vaihtajaksi, mutta Pekkala kaavailee Haminan Palloilijoiden kasvatille vielä laajempaa vastuuta mailan varressa.

– Uskoisin, että saamme Niinasta tukea kotiutusosastollekin, pelinjohtaja paljastaa.

 

Nukarinen kirjautti kaudella 2017 tililleen neljä lyötyä ja yhdeksän tuotua juoksua. Kärkilyöntejä hänelle kertyi yhteensä 64.

© Fera 2018

Rauman Satama
Jalonen Yhtiöt
Lyttylän Liikenne
Kahvila-ravintola Torni
Remonttirauma
Lääkärikeskus Minerva
Raumaster
Noname
Marjatila Laaksonen
Rauman Pihapojat
Hovi Sale
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Marva Media
Kontion Kahvilat
Karhu
OP Länsi-Suomi
Euroports
Rauman Offsetpaino
Rauman Tehopakkaus
Wanhan Rauman Kellari
Kivikylän
Rauman Lukko
Friski
Posiva
RTK-palvelu
Pyörä Nurmi
Fazer
Rolls Royce
Lähitapiola
S-keula
TVO
KollanPojat
Rauman kaupunki
Velec Oy
Timantti Nieminen
Hollming
Sata-Seri oy
Topteam
Alfa Laval
Suomen Sairaalatukku