Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

24.1.2020

Nettilähetykset saivat innostuneen vastaanoton – Lukon pelitkin viikonloppuna netistä!

Tulevana viikonloppuna Rauman Lukko pelaa naisten Halli-SM-lopputurnauksessa Imatralla ja myös sinulla on mahdollisuus seurata otteluita netistä. Viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa toteutetut lähetykset toimivat mainiosti.


Superpesiksessä siirryttiin uuteen aikaan sunnuntaina. Miesten Halli-SM-lopputurnauksen mitalipelit saivat kiitosta ja yli 650 tyytyväistä katsojaa nettilähetysten ääreen. Muista seitsemästä ottelusta toteutettiin yhden kameran ilmaislähetykset, joista rekisteröitiin yhteensä jopa 14 000 katselukertaa.
 
Mitaliottelut kuvattiin usealla kameralla ja tapahtumia selosti yleisölle Aleksis Ärje apunaan asiantuntijakommentaattori Sami Purmonen.
 
– Päänavaus on nyt tehty, tästä on hyvä jatkaa naisten halliturnauksessa ensi viikonloppuna. Suurin osa käyttäjistä pystyi katsomaan lähetyksiä ilman mitään ongelmia. Muutamia käyttäjäkohtaisia kysymyksiä käytiin läpi, mutta niitä oli oikeastaan yllättävänkin vähän ottaen huomioon kautta aikain ensimmäisen näin laajan nettituotannon pesäpallossa, Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo toteaa.
 
Superpesis ottaa mielellään vastaa palautetta ja kehitysideoita. Niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen superpesis@superpesis.fi.
 
– Nettituotantoa tehdään katsojien palvelemiseksi, joten on selvää, että kuuntelemme herkällä korvalla toiveita ja uusia ideoita. Jos joku koki tulleensa kaltoin kohdelluksi, siitäkin on hyvä kertoa. Aidoissa ongelmatilanteissa etenimme asiakaslähtöisesti ja annoimme tarvittaessa hyvityksiä. Saimme ongelmat myös pikaisesti ratkaistua, Pyysalo sanoo.
 
Seuraavat nettilähetykset tuotetaan naisten Halli-SM-lopputurnauksesta Imatralla ensi viikonloppuna. Lauantain pelit näkyvät ilmaislähetyksinä, sunnuntain mitaliotteluista tehdään laadukas premium-tuotanto. Sekä pronssi- että loppuottelut näkee 12 eurolla, yhden ottelun hinta on 8 euroa.

Matti Airola, Fera ry
Pesäpalloliiton tiedotteesta

© Fera 2020

S-keula
RTK-palvelu
Noname
Remonttirauma
Kivikylän
Rauman Pihapojat
Rauman kaupunki
Wanhan Rauman Kellari
Karhu
Friski
Rauman Satama
Hotelli Vanha Rauma
Työvaatetalo
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
Velec Oy
Lääkärikeskus Minerva
Jalonen Yhtiöt
Fazer
Lyttylän Liikenne
Euroports
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Kongsberg
Timantti Nieminen
Suomen Sairaalatukku
Marva Media
KollanPojat
Pyörä Nurmi
Rauman Tehopakkaus
FresCo
Topteam
Alfa Laval
Sata-Seri oy
Hovi Sale
Posiva
TVO
Rauman Offsetpaino
Lähitapiola
Hollming
Satasairaala
Tallbo Ravintolat