Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Nettilähetykset saivat innostuneen vastaanoton – Lukon pelitkin viikonloppuna netistä!

Tulevana viikonloppuna Rauman Lukko pelaa naisten Halli-SM-lopputurnauksessa Imatralla ja myös sinulla on mahdollisuus seurata otteluita netistä. Viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa toteutetut lähetykset toimivat mainiosti.


Superpesiksessä siirryttiin uuteen aikaan sunnuntaina. Miesten Halli-SM-lopputurnauksen mitalipelit saivat kiitosta ja yli 650 tyytyväistä katsojaa nettilähetysten ääreen. Muista seitsemästä ottelusta toteutettiin yhden kameran ilmaislähetykset, joista rekisteröitiin yhteensä jopa 14 000 katselukertaa.
 
Mitaliottelut kuvattiin usealla kameralla ja tapahtumia selosti yleisölle Aleksis Ärje apunaan asiantuntijakommentaattori Sami Purmonen.
 
– Päänavaus on nyt tehty, tästä on hyvä jatkaa naisten halliturnauksessa ensi viikonloppuna. Suurin osa käyttäjistä pystyi katsomaan lähetyksiä ilman mitään ongelmia. Muutamia käyttäjäkohtaisia kysymyksiä käytiin läpi, mutta niitä oli oikeastaan yllättävänkin vähän ottaen huomioon kautta aikain ensimmäisen näin laajan nettituotannon pesäpallossa, Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo toteaa.
 
Superpesis ottaa mielellään vastaa palautetta ja kehitysideoita. Niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen superpesis@superpesis.fi.
 
– Nettituotantoa tehdään katsojien palvelemiseksi, joten on selvää, että kuuntelemme herkällä korvalla toiveita ja uusia ideoita. Jos joku koki tulleensa kaltoin kohdelluksi, siitäkin on hyvä kertoa. Aidoissa ongelmatilanteissa etenimme asiakaslähtöisesti ja annoimme tarvittaessa hyvityksiä. Saimme ongelmat myös pikaisesti ratkaistua, Pyysalo sanoo.
 
Seuraavat nettilähetykset tuotetaan naisten Halli-SM-lopputurnauksesta Imatralla ensi viikonloppuna. Lauantain pelit näkyvät ilmaislähetyksinä, sunnuntain mitaliotteluista tehdään laadukas premium-tuotanto. Sekä pronssi- että loppuottelut näkee 12 eurolla, yhden ottelun hinta on 8 euroa.

Matti Airola, Fera ry
Pesäpalloliiton tiedotteesta

© Fera 2019

Remonttirauma
Tallbo Ravintolat
Timantti Nieminen
Kivikylän
Marva Media
Velec Oy
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
KollanPojat
Hovi Sale
Sata-Seri oy
Karhu
Posiva
Fazer
Pyörä Nurmi
Työvaatetalo
Topteam
Noname
Rauman Pihapojat
Lääkärikeskus Minerva
RTK-palvelu
FresCo
TVO
Hollming
Satasairaala
Rauman Satama
Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
Alfa Laval
Rauman kaupunki
Jalonen Yhtiöt
Lähitapiola
S-keula
Kongsberg
Friski
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Euroports
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Offsetpaino
Suomen Sairaalatukku
Rauman Tehopakkaus