Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Nettilähetykset saivat innostuneen vastaanoton – Lukon pelitkin viikonloppuna netistä!

Tulevana viikonloppuna Rauman Lukko pelaa naisten Halli-SM-lopputurnauksessa Imatralla ja myös sinulla on mahdollisuus seurata otteluita netistä. Viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa toteutetut lähetykset toimivat mainiosti.


Superpesiksessä siirryttiin uuteen aikaan sunnuntaina. Miesten Halli-SM-lopputurnauksen mitalipelit saivat kiitosta ja yli 650 tyytyväistä katsojaa nettilähetysten ääreen. Muista seitsemästä ottelusta toteutettiin yhden kameran ilmaislähetykset, joista rekisteröitiin yhteensä jopa 14 000 katselukertaa.
 
Mitaliottelut kuvattiin usealla kameralla ja tapahtumia selosti yleisölle Aleksis Ärje apunaan asiantuntijakommentaattori Sami Purmonen.
 
– Päänavaus on nyt tehty, tästä on hyvä jatkaa naisten halliturnauksessa ensi viikonloppuna. Suurin osa käyttäjistä pystyi katsomaan lähetyksiä ilman mitään ongelmia. Muutamia käyttäjäkohtaisia kysymyksiä käytiin läpi, mutta niitä oli oikeastaan yllättävänkin vähän ottaen huomioon kautta aikain ensimmäisen näin laajan nettituotannon pesäpallossa, Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo toteaa.
 
Superpesis ottaa mielellään vastaa palautetta ja kehitysideoita. Niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen superpesis@superpesis.fi.
 
– Nettituotantoa tehdään katsojien palvelemiseksi, joten on selvää, että kuuntelemme herkällä korvalla toiveita ja uusia ideoita. Jos joku koki tulleensa kaltoin kohdelluksi, siitäkin on hyvä kertoa. Aidoissa ongelmatilanteissa etenimme asiakaslähtöisesti ja annoimme tarvittaessa hyvityksiä. Saimme ongelmat myös pikaisesti ratkaistua, Pyysalo sanoo.
 
Seuraavat nettilähetykset tuotetaan naisten Halli-SM-lopputurnauksesta Imatralla ensi viikonloppuna. Lauantain pelit näkyvät ilmaislähetyksinä, sunnuntain mitaliotteluista tehdään laadukas premium-tuotanto. Sekä pronssi- että loppuottelut näkee 12 eurolla, yhden ottelun hinta on 8 euroa.

Matti Airola, Fera ry
Pesäpalloliiton tiedotteesta

© Fera 2019

Rauman Satama
Velec Oy
Lähitapiola
S-keula
RTK-palvelu
Fazer
Kongsberg
KollanPojat
Friski
Euroports
Tallbo Ravintolat
Pyörä Nurmi
Satasairaala
Hovi Sale
Topteam
FresCo
Timantti Nieminen
Posiva
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Marva Media
Rauman kaupunki
Työvaatetalo
Remonttirauma
Lääkärikeskus Minerva
Sata-Seri oy
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Hotelli Vanha Rauma
Lyttylän Liikenne
Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Noname
Karhu
TVO
Hollming
Alfa Laval
Rauman Offsetpaino
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku