Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Naisten maakuntasarja ja Lady-Pesis aloittaa talviharjoittelun

Naisten maakuntasarjan ja Lady-Pesiksen harjoitukset starttaavat käyntiin su 11.11. klo 18.45-20.00 talviharjoitteluhallissa.


Harrastepesis käynnistyy!

Fera yhdistää Naisten maakuntasarjan ja Lady-Pesiksen harjoittelun talven osalta. Harjoituksia pidetään kerran viikossa sunnuntaisin klo 18.45-20.00. Ensimmäiset harjoitukset käynnistyvät jo tällä viikolla eli 11.11. Harjoituksissa toiminta kuitenkin eriytetään, koska maakuntasarjalaiset harjoittelevat naisten pallolla ja Lady-Pesis ryhmä tenavapallolla.

Harjoituksissa valmentajana toimii Nuorisovalmennusvastaava Teemu Körkkö. Harjoituksissa opetellaan pesistaitoja huippuolosuhteissa kun käytössä on talviharjoitushallin koko kenttä klo 19.00-20.00. Jalkineista parhaat ovat lenkkarit. Lisäksi tarvitset urheiluasun esimerkiksi verkkarit tai tuulipuvun. Pesäpallovarusteista hyvä olla räpylä, kypärä ja maila, mutta näitä varusteita löytyy myös Feralta lainaksi.

Talven harjoittelun (marras-huhtikuu) hinta on 100€/henkilö, jolla kustannetaan hallivuokra, valmennus, välineet ja ensiapupakkaus. Viime kesänä pelaajalisenssin lunastaneet ja Lady-Pesiksessä mukana olleet ovat vakuutuksen alaisia. Uusille pelaajille tarjotaan mahdollisuutta hankkia pesiksen talvilisenssi 10€, johon kuuluu vakuutus. Alustavasti harjoitusviikot ovat 45,46,47,48,49,50 sekä 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 14, 15, 16 ja 17.

Toukokuussa ryhmät eriytyvät omiksi yksiköikseen, jolloin Maakuntasarjaan lähtevät pelaajat muodostavat oman joukkueen ja Lady-Pesis tullaan järjestämään taas normaalisti omana harrastusmuotonaan. Näistä mahdollisuuksista kerrotaan lähempänä kesää!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Maakuntasarjan joukkueeseen tai Lady-Pesikseen:

Teemu Körkkö
korkko.teemu@hotmail.com
044-7564751

Ilmoita sähköpostiin (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja kumpaan ryhmään olet tulossa eli NMS vai Lady-Pesis)

© Fera 2019

Alfa Laval
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Kivikylän
Posiva
Kongsberg
Rauman Tehopakkaus
Pyörä Nurmi
Rauman Offsetpaino
RTK-palvelu
FresCo
Lääkärikeskus Minerva
Karhu
Hovi Sale
Velec Oy
Timantti Nieminen
Friski
Hollming
S-keula
Satasairaala
Rauman Lukko
Euroports
OP Länsi-Suomi
Noname
Työvaatetalo
Remonttirauma
Fazer
Hotelli Vanha Rauma
Lyttylän Liikenne
Rauman kaupunki
Tallbo Ravintolat
Sata-Seri oy
KollanPojat
Lähitapiola
Marva Media
Rauman Satama
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Pihapojat
Topteam
TVO