Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

24.1.2020

Naisten maakuntasarja ja Lady-Pesis aloittaa talviharjoittelun

Naisten maakuntasarjan ja Lady-Pesiksen harjoitukset starttaavat käyntiin su 11.11. klo 18.45-20.00 talviharjoitteluhallissa.


Harrastepesis käynnistyy!

Fera yhdistää Naisten maakuntasarjan ja Lady-Pesiksen harjoittelun talven osalta. Harjoituksia pidetään kerran viikossa sunnuntaisin klo 18.45-20.00. Ensimmäiset harjoitukset käynnistyvät jo tällä viikolla eli 11.11. Harjoituksissa toiminta kuitenkin eriytetään, koska maakuntasarjalaiset harjoittelevat naisten pallolla ja Lady-Pesis ryhmä tenavapallolla.

Harjoituksissa valmentajana toimii Nuorisovalmennusvastaava Teemu Körkkö. Harjoituksissa opetellaan pesistaitoja huippuolosuhteissa kun käytössä on talviharjoitushallin koko kenttä klo 19.00-20.00. Jalkineista parhaat ovat lenkkarit. Lisäksi tarvitset urheiluasun esimerkiksi verkkarit tai tuulipuvun. Pesäpallovarusteista hyvä olla räpylä, kypärä ja maila, mutta näitä varusteita löytyy myös Feralta lainaksi.

Talven harjoittelun (marras-huhtikuu) hinta on 100€/henkilö, jolla kustannetaan hallivuokra, valmennus, välineet ja ensiapupakkaus. Viime kesänä pelaajalisenssin lunastaneet ja Lady-Pesiksessä mukana olleet ovat vakuutuksen alaisia. Uusille pelaajille tarjotaan mahdollisuutta hankkia pesiksen talvilisenssi 10€, johon kuuluu vakuutus. Alustavasti harjoitusviikot ovat 45,46,47,48,49,50 sekä 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 14, 15, 16 ja 17.

Toukokuussa ryhmät eriytyvät omiksi yksiköikseen, jolloin Maakuntasarjaan lähtevät pelaajat muodostavat oman joukkueen ja Lady-Pesis tullaan järjestämään taas normaalisti omana harrastusmuotonaan. Näistä mahdollisuuksista kerrotaan lähempänä kesää!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Maakuntasarjan joukkueeseen tai Lady-Pesikseen:

Teemu Körkkö
korkko.teemu@hotmail.com
044-7564751

Ilmoita sähköpostiin (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja kumpaan ryhmään olet tulossa eli NMS vai Lady-Pesis)

© Fera 2020

Noname
TVO
Wanhan Rauman Kellari
Karhu
Lähitapiola
Rauman Offsetpaino
S-keula
Pyörä Nurmi
Rauman kaupunki
FresCo
Velec Oy
Rauman Pihapojat
Friski
OP Länsi-Suomi
Remonttirauma
Hollming
Kivikylän
Lyttylän Liikenne
Tallbo Ravintolat
Suomen Sairaalatukku
Fazer
Rauman Satama
Satasairaala
Työvaatetalo
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
Timantti Nieminen
Euroports
Kongsberg
Rauman Lukko
Hovi Sale
RTK-palvelu
Posiva
KollanPojat
Topteam
Hotelli Vanha Rauma
Sata-Seri oy
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Marva Media
Jalonen Yhtiöt
Rauman Tehopakkaus