Seuraava kotiottelu

30.07.2021

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

01.08.2021

17:00
Fera
Siilinjarven_Pesis

kotiottelu

11.08.2021

18:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

13.08.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

kotiottelu

15.08.2021

17:00
Fera
Manse_PP_Tampere

kotiottelu

21.08.2021

15:00
Fera
Joensuun_Maila

Mynämäkeä ei ole varaa aliarvioida

Jaa sisältö:

Feran sunnuntaisen Lapua-voiton sankari, ajolähtökunnarillaan raumalaisten pelin vapauttanut lyöjäjokerit ja joukkueen kapteeni Eveliina Kesti vannottaa, ettei voitto kärkijoukkueesta saa pelaajia todellakaan luulemaan liikaa itsestään ja osaamisestaan. Oikea asenne pitää kaivaa uudelleen esiin jo keskiviikkona pelattavaan kotiotteluun Mynämäkeä vastaan.

 

– Mynämäellä on täysin uudistunut joukkue, jolla on tosi hyvä henki päällä. Meidän pitää valmistautua peliin hyvin ja luottaa omiin vahvuuksiimme, Kesti muistuttaa.

 

Kestin mukaan Feran vahvuudet ovat alkukaudella olleet ulkopelissä, mutta sunnuntainen Lapua-ottelu osoitti, että potentiaalia löytyy myös sisältä.

 

– Varsinkin sisäpelaaminen on ollut alkukaudella turhan ailahtelevaa. On tosi hyvä, että sekin puoli aukesi viimein Lapualla. Voitto vieraista antaa taatusti kaikille voimaa yrittää. Itsellenikin sattui Lapualla tosi hyvä lyönti kohdalle ja niitä pitää hakea vastakin vaikka sitten riskin kautta. Kokonaisuutta katsoen en voi kuitenkaan olla omaan alkukauden peliini tyytyväinen, miettii Kesti realistisesti.

 

Sisäpeliin tarvitaankin voimaa, kun Fera lähtee metsästämään seuraavan kolmen ottelun tavoitettaan eli yhdeksää sarjapistettä. Mynämäen jälkeen raumalaiset kohtaavat peräkkäisinä päivinä vieraissa Kempeleen ja Siilinjärven.

 

– Latauksemme on varmasti kova, mutta niin on panoskin. Mynämäki, Kempele ja Siilinjärvi kuuluvat Superissa meidän päävastustajiimme ja yhdeksän pistettä niiltä parantaisi asemaa sarjassa kummasti, Kesti ynnää.

 

Kempeleessä Superpesis-uransa aloittanut Eveliina Kesti pelaa nyt jo kolmatta kautta Ferassa, minne hän siirtyi Porin Pesäkarhuissa vietetyn kauden jälkeen. Porissa Kesti oli vielä joukkueensa lukkari samoin kuin Kempeleessäkin, mutta Raumalla hän on saanut keskittyä lyöntijokerin tehtäviin.

 

– Ilona Hakoniemi on pelannut lukkarina niin hienosti, etten ole edes ajatellut sellaista mahdollisuutta, että palaisin itse lautasen ääreen. Meillä on muutenkin nuoremmassa päässä hienoja pelaajia. Esimerkiksi Jasmin Andreasen, Aino Tanhua ja Iida Lomppi ovat kehittyneet mahtavasti sitten viime vuoden, kehuu kapteeni joukkuetovereitaan.

 

Fera-Mynämäki Otanlahden Topteam-Areenalla keskiviikkona 14.7. kello 18.00.

 

Ruoat kotiotteluihin toimittaa:

 

logo

 

 

© Fera 2021

Rauman Sammutin
Kongsberg
Kaiku HR
RTK-palvelu
TVO
Rauman kaupunki
Raumaster
Oras
Kivikylän
Ermail Oy
KollanPojat
Pyörä Nurmi
Rauman Juku Oy
K3Oy
Satasairaala
Timantti Nieminen
Lyttylän Liikenne
Mr Jones
Sata-Seri oy
Kuntomax
Suomen Sairaalatukku
Velec Oy
Rauman Satama
Olvi
Cafe Sali
Topteam
Gutz
Keula
Lähitapiola
OP Länsi-Suomi
Rauman Pihapojat
Karhu
Rauman Lukko
Noname
Euroports
Wanhan Rauman Kellari
FresCo
Posiva
Jalonen Yhtiöt
Lääkärikeskus Minerva
Ravintola Kapteenin Huone
RaumHair
Alfa Laval
Rauman Tehopakkaus
Hotelli Vanha Rauma