Seuraava kotiottelu

03.07.2020

18:00
Fera
Seinajoen_Maila-Jussit

kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Mikko Järvenpäästä Feran uusi toiminnanjohtaja

Jaa sisältö:

Fera ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen eurajokelaisen Mikko Järvenpään. Järvenpää aloittaa tehtävässään 14. lokakuuta yhden vuoden määräaikaisen työsopimuksen turvin.

– Tässä työssä yhdistyvät kaksi intohimoani: pesäpallo ja myyntityö. Odotan innolla, että pääsen työn pariin, heinäkuussa esikoisensa syntymän myötä vanhempainvapaalle jäänyt Järvenpää sanoo.

– Ferassa juniorityö on ollut aina vahvaa ja sen parissa Miia Tervonen onkin tehnyt ansiokasta työtä. Koen, että tämä on herkullinen maaperä toimia: edustusjoukkue on ollut vuosikausia runkosarjassa sijoilla 5–8 ja harjoitteluolosuhteet ovat naispesäpalloilun Suomen parhaimmistoa. Nyt pääsen itse omalta osaltani vaikuttamaan koko seuran menestykseen ja tulevaisuuteen.

Feran hallituksen puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen toteaa, että Järvenpää oli juuri oikea henkilö tehtävään.

– Mikko on myynnin rautainen ammattilainen, joka tuntee pesäpallon lajina erittäin hyvin. Länsirannikon kasvattina hän tuntee lisäksi alueen ja seuramme hyvin entuudestaan, mikä on iso plussa. Uskomme vakaasti, että hän tulee nostamaan Feran uudelle tasolle.

Järvenpään palkkaamisen myötä toimistosihteerin toimenkuva lakkautetaan. Sihteerinä toiminut Venla Tanhua jatkaa tehtävässään lokakuun loppuun saakka, jonka jälkeen Tanhuan työnkuva siirtyy kokonaisuudessaan Järvenpäälle. Tervonen jatkaa junioripäällikkönä.

Toiminnanjohtajana Järvenpää tulee ensisijaisesti vastaamaan seuran päivittäisen arjen pyörittämisestä ja varainhankinnasta. Aiemmin mm. Kankaanpäässä, Porissa, Mynämäellä ja Raumalla pesäpallon parissa toimineella miehellä on realistinen kuva pelaajamarkkinoista, seuratyöstä ja sponsorimyynnistä.

– Rahaa tarvitaan, jotta seuraa voidaan kehittää, se on selvää. Minun vastuullani on luoda puitteet valmennukselle, joukkueelle ja seuralle, joissa he voivat suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla, hän sanoo.

– Mikään ei estä Feraa nousemasta pysyvästi naisten Superpesiksen top 4 -joukkueeksi. Se vaatii aikaa, mutta kun teemme pohjatyömme hyvin ja osoitamme taitomme ja luotamme tekemiseemme, meidän on helpompi saada ulkopaikkakuntalaisia vahvistuksia. Jos emme vakuuta itseämme, miten vakuuttaisimme huippupelaajat tulemaan Raumalle?

Mitä Järvenpään työpäivät tulevat käytännössä sisältämään, siitä ei hän vielä itsekään tarkalleen tiedä, mutta yksi selkeä henkilökohtainen tavoite hänellä jo on.

– Tavoitteeni on, että menemme Porin ohi Satakunnan johtavana naispesäpalloseurana. He ovat tehneet hyvää työtä ja siihen mekin pyrimme.

– Toki myös pelillisesti haluamme voittaa porilaiset, mutta se ei tapahdu sormia napsauttamalla. Olisihan se kiva päästä silti näpäyttämään omaa kasvattiseuraa, Järvenpää hymähtää.

© Fera 2020

Sata-Seri oy
Noname
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Ravintola Kapteenin Huone
Tallbo Ravintolat
Keula
Timantti Nieminen
Konttorimix Oy
Jalonen Yhtiöt
Satasairaala
Kuntomax
Topteam
Rauman kaupunki
Suomen Sairaalatukku
Olvi
Pyörä Nurmi
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
RTK-palvelu
Kotipizza Wanha Rauma
TVO
Rauman Tehopakkaus
Raumaster
Lähitapiola
Euroports
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
Hyvinvoinnin Walimo
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Satama
Karhu
Alfa Laval
FresCo
Friski
Posiva
Kivikylän
OP Länsi-Suomi
Mr Jones
RaumHair
Gutz