Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Miesten sarjapisteet jakoon keskiviikkona Raumalla – Pöytyä kohtaa Ulvilan Ykköspesisottelussa Topteam-Areenalla!


Jaa sisältö:

Raumalaiselle pesäpalloväelle tarjoillaan keskiviikkona 12. kesäkuuta harvinaista herkkua, kun miesten Ykköspesiksen virallinen sarjaottelu tuodaan Otanlahteen. Viime toukokuussa Kankaanpää ja Ulvila ratkoivat Satakunnan mestaruuden keskinäisellä harjoitusottelulla Raumalla, mutta tällä kertaa jaossa on kunnian lisäksi myös sarjapisteitä.

– Edellisestä Raumalla pelattavasta miesten sarjapelistä onkin vierähtänyt paljon aikaa. Minun muistini ei riitä, koska näin olisi edellisen kerran tapahtunut, Feran puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen sanoo. 

Kotijoukkue Pöytyän Urheilijat on vastuussa itse ottelutapahtumasta, eli esimerkiksi tuomareiden ja toimitsijoiden hankkimisesta sekä lipunmyynnistä, kun taas Fera huolehtii fasiliteeteista ja oheismyynnistä.

Mitään kiveen hakattua työnjakoa joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole.

– Hyvässä, tiiviissä yhteistyössä tässä toimitaan. Tärkeintä on, että saadaan luotua edellytykset näyttävälle ja korkeatasoiselle pesäpallo-ottelulle, Jokinen toteaa.

Satakunta on naispesäpalloilun ehdoton eliittimaakunta, mutta taitoa löytyy myös miesten sarjoista. Ulvilan Pesä-Veikot on sarjan kärkisijoilla ja tullee kisaamaan paikasta superpesiskarsinnoissa loppukesästä. Varsinaissuomalainen PöU majailee Ykköspesiksen sarjataulukon keskivaiheilla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen 25. toukokuuta päättyi Ulvilan 2–1-voittoon. Tuolloin ottelu venyi aina kotiutuslyöntikisaan asti, eikä Jokinen pistäisi pahitteeksi, vaikka keskiviikkonakin mentäisiin ”pitkän kaavan kautta”.

– Toivottavasti nähdään vauhdikas ottelu, ja ehkä muutama pomppulyöntikin. Niihin ei ole Topteam-Areenan tekonurmi liiemmin tottunut, Jokinen hymyilee.

 

Pöytyä–Ulvila-ottelu alkaa Topteam-Areenalla kello 18. Lipunmyyntipiste aukeaa noin tunti ennen ottelua.

Lippujen hinnat: Aikuiset 10 €, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8 €, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. 

© Fera 2019

Rauman kaupunki
Marva Media
Jalonen Yhtiöt
Remonttirauma
Satasairaala
Timantti Nieminen
Fazer
OP Länsi-Suomi
Rauman Pihapojat
Sata-Seri oy
Rauman Tehopakkaus
Posiva
Lähitapiola
KollanPojat
Rauman Lukko
Topteam
Pyörä Nurmi
RTK-palvelu
S-keula
Euroports
Velec Oy
FresCo
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
Friski
Hovi Sale
Kivikylän
Rauman Offsetpaino
Hollming
Rauman Satama
TVO
Wanhan Rauman Kellari
Noname
Karhu
Suomen Sairaalatukku
Hotelli Vanha Rauma
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Työvaatetalo
Kongsberg
Lyttylän Liikenne
Tallbo Ravintolat