Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

28.2.2020

Meijä Superi Flika – Vilma Mäkelä

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Sen lisäksi, että Raumalla pelataan huippulaadukasta pesäpalloa, on kaupunkimme myös erittäin viihtyisä ja eloisa asuinpaikka. Tämän on todennut omakohtaisesti moni Feraan siirtynyt ulkopaikkakuntalainen, Vilma Mäkelä mukaan lukien. Mäkelä starttaa tänä keväänä kolmanteen Fera-kauteensa yhtenä joukkueen runkopelaajana. Tämä 24-vuotias ilopilleri onkin kotiutunut Raumalle sen verran hyvin, että arkeen mahtuu jo paljon muutakin kuin pelkkää pesäpalloa…

Jyväskylässä pesisoppinsa saanut Mäkelä on lunastanut paikkansa Feran polttolinjasta. Etenkin 2- ja takatilanteissa isoa tonttia pelaava Mäkelä on erittäin taitava lukemaan lyönnin suuntaa, ja kun naisen takaa löytyy kivenkova kopparikaksikko, vastustajan sisäpeliratkaisujen tulee olla todella laadukkaita, jos he meinaavat Feraa vastaan juoksuja tehdä!

Mäkelä ohjaa myös omalta osaltaan peliä ulkokentällä, onhan hänen pelipaikkansa kirjaimellisesti keskeinen. Pussinkäännöt ja sumputukset onnistuvat hyvässä harmoniassa muiden kiinniottajien ja pelinjohtajan kanssa, eikä terävä heittoliike ainakaan helpota vastustajan tilanteiden luomista. Vasemmalta puolen lyövältä Mäkelältä hoituu sisäpelissä niin vaihto- kuin kotiutuslyönnitkin.

Lempielokuvasi?
– Bohemian Rhapsody

Paljonko nousee penkistä?
– Ei kuulu meidän testipatteristoon, en tiedä!

Mailasi merkki ja malli?
– Karhu Goldhammer FG Light

Jos olisit väri, mikä olisit?
– Keltainen

Kenellä on joukkueen huonoimmat vitsit ja jutut?
– Nukarisen & Lehtisen jutut menevät eri genreen kuin muilla. En tarkoita, että jutut olisivat huonoja, ne vaan erottuvat…

Kahta en vaihtaisi: pesäpalloa ja… Mitä?
– Luistelua

© Fera 2020

Velec Oy
Kongsberg
Friski
Tallbo Ravintolat
Timantti Nieminen
TVO
Kuntomax
S-keula
Olvi
Rauman Satama
Kotipizza Wanha Rauma
RTK-palvelu
Hyvinvoinnin Walimo
Wanhan Rauman Kellari
KollanPojat
Euroports
Rauman Pihapojat
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lähitapiola
Hotelli Vanha Rauma
Fazer
Hovi Sale
Alfa Laval
Pyörä Nurmi
Posiva
Lääkärikeskus Minerva
Marva Media
Lyttylän Liikenne
Rauman Lukko
Mr Jones
Remonttirauma
Hollming
Rauman Tehopakkaus
Jalonen Yhtiöt
Työvaatetalo
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
Kivikylän
Noname
Topteam
FresCo
Rauman kaupunki
Rauman Offsetpaino
Karhu
Raumaster
Sata-Seri oy
Satasairaala