Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Meijä Superi Flika – Miia Tervonen

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Vaikka Miia Tervonen ei liiemmin esittelyjä kaipaisi, kertaus on opintojen äiti. Varsinkin, kun kyseessä on joukkueen ainoa oikea äiti – niin kotioloissa kuin henkisellä tasolla myös pukukopissakin. Kivikylän Kotipalvaamon kummipelaaja Tervonen (o. s. Karppanen) on Feran historian menestynein pelaaja ja todellinen seuraikoni: tuleva kesä on hänen 14. pääsarjatasolla ja jokaisella kaudella hän on edustanut raumalaisseuraa! Ikimuistoisen SM-pronssin lisäksi hänen meriitteihinsä kuuluu kaksi naisten Itä–Länsi-edustusta. Ei siis puhuta vain Rauman, vaan koko valtakunnan pesiseliittiin kuuluvasta pelaajasta.

Ja jos pesäpallo ei muuten veisi tarpeeksi aikaa naisen kalenterista, toimii hän myös Feran junioripäällikkönä ja pääsee siten omakätisesti jakamaan vuosien varrella kertynyttä rautaista lajiosaamistaan uusille sukupolville. Fera-sydän sykkii siis vahvana tämän nopeajalkaisen kopparin rinnassa!

Pesäpallo on näytellyt erittäin suurta roolia valtaosan Tervosen elämää, mutta perheenlisäyksen myötä arjen prioriteetit ovat luonnollisesti muuttuneet. Ellen-tytär on tuttu näky pelikenttien laidalla ja pukukopissa, joten perheen ja pesäpallon yhdistäminen Tervoselta todistettavasti onnistuukin. Jo kertaalleen peliuransa lopettanut elävä seuralegenda jättääkin suuret saappaat täytettäväkseen, kun räpylä aikanaan ripustetaan lopullisesti naulaan.

Se on kuitenkin varmaa, että jos asia on Miiasta kiinni, Feran tehokkaalta junioripolulta nousee uusia huippupelaajia Suomen huipulle kosolti nyt ja tulevaisuudessakin.

Miia Tervonen

Lempikarkkisi?
– Suklaa

Kenellä on naisten Superpesiksen kovin käsi?
– Totta kai kopparikaverillani Tinjalla!

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
– Papukaija

Todennäköisin syy, miksi kartutat joukkueen sakkokassaa?
– Hmm… Pelissä tapahtuneet virheet, joista otan omantunnon sakkoja

Ryhmä Hau vai Muumit?
– Muumit on edelleen oma suosikkini ja olen saanut tyttärenkin tykkäämään niistä

Kahta en vaihda: pesäpalloa ja… Mitä?
– Perhettä

© Fera 2020

Lääkärikeskus Minerva
Tallbo Ravintolat
Rauman Pihapojat
Kotipizza Wanha Rauma
FresCo
Euroports
Timantti Nieminen
Lähitapiola
Gutz
Karhu
Ravintola Kapteenin Huone
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Raumaster
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Keula
Sata-Seri oy
Rauman Satama
Kivikylän
Kuntomax
Wanhan Rauman Kellari
Satasairaala
TVO
Mr Jones
Rauman kaupunki
Jalonen Yhtiöt
Konttorimix Oy
OP Länsi-Suomi
RaumHair
Alfa Laval
Topteam
KollanPojat
Noname
Lyttylän Liikenne
Friski
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Lukko
Olvi
Pyörä Nurmi
Posiva