Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

28.2.2020

Meijä Superi Flika – Meea Lehtinen

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

 

Meea Lehtinen saa kunnian olla ensimmäinen esiteltävä pelaaja. Porissa (!) asusteleva Lehtinen aloittelee kolmatta perättäistä kauttaan Feran väreissä, ja sehän raumalaiselle pesisyleisölle kelpaa – onhan naisen nimi viime kesinä ollut koko sarjan kärkilyöntitilastojen kärkipäässä. Ykköskärjen vaihtajan rooli on tullut tutuksi, kuin myös etulukijan paikka ulkokentällä.

Ilman pirtsakkaa hiusväriäkin Lehtinen erottuisi kentältä edukseen, sillä hänen heittokätensä on tappavan tarkka ja nopea. Ja jos täytyisi lyödä vetoa, kuka Feran pelaajista omaa komeimman taitolyönnin (eli tekee niin sanotusti jonirytköset), rahat kannattaisi laittaa likoon juuri Lehtisen puolesta.

Sanomattakin selvää, että kyseessä on sangen monipuolinen ja taitava pelaaja kaiken kaikkiaan. Myös hänen musikaalinen vaikutuksensa raumalaisten kopissa on ollut suuri: toissa kesänä Otanlahdessa tutuksi tullut Big Bad Wolf -kappale oli sisäpiirin lähteiden mukaan juuri Lehtisen ”sisäänajama” biisi.

Meea Lehtinen

Lempiartistisi?
– Vain yhtä en pysty mainitsemaan, mutta esim. Gasellit, Taylor Swift.

Rakkain vastustaja pesiskentällä?
– Ei ole mitään tiettyä joukkuetta tai tiettyä pelaajaa.. Aina haluan voittaa!

Piikkareittesi merkki/malli?
– Monena vuonna oon luottanut mun lempparimerkkiin Adidakseen. Viime vuonna niiden saatavuus oli huono, joten otin käyttöön Boldin pesispiikkarit. Boldeihin siirtymisen jälkeen oonkin miettinyt, miten ikinä pysyin pystyssä niillä Adduilla.

Mitä kieltä haluaisin osata puhua ja miksi?
– Haluisin osata puhua kaikkia kieliä! Tykkään matkustaa esim. siksi, että saa puhua kieliä. Jos jotain yksittäisiä kieliä pitää mainita, niin venäjää ja espanjaa.

Kahta en vaihda: pesäpalloa ja… Mitä?
– Musiikkia. Ja karkkia. Ja suoristusrautaa…

Paljasta jokin outo/nolo/erikoinen asia yhdestä joukkuekaveristasi, mutta älä kerro, kuka on kyseessä?
– Meidän joukkueessa on yksi melko ”epäsiisti” pelaaja. Kopissa pelipuvut penkin alla kasassa, kuten ovat muutkin vaatteet. Reikiä on löytynyt mm. sukista, alushousuista ja topista. Kun sanottiin viime kesänä, että poltetaan toi toppi, selvisi, että niitä onkin kaksi, joista molemmat ovat yhtä reikäisiä.

© Fera 2020

Mr Jones
Rauman Tehopakkaus
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
Hotelli Vanha Rauma
Rauman kaupunki
Rauman Satama
FresCo
Hovi Sale
Posiva
Remonttirauma
Hollming
KollanPojat
Jalonen Yhtiöt
S-keula
TVO
Raumaster
Marva Media
Alfa Laval
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Kivikylän
Kotipizza Wanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Olvi
Lääkärikeskus Minerva
Karhu
Kongsberg
Velec Oy
Timantti Nieminen
Wanhan Rauman Kellari
Friski
Satasairaala
Topteam
Rauman Pihapojat
OP Länsi-Suomi
Kuntomax
Pyörä Nurmi
Työvaatetalo
Tallbo Ravintolat
Rauman Lukko
Euroports
Hyvinvoinnin Walimo
Noname
Rauman Offsetpaino
Fazer
RTK-palvelu
Sata-Seri oy