Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Meijä Superi Flika – Julia Ruoho

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Julia Ruoho siirtyi täksi kaudeksi Pesäkarhuista Feraan, ja tähän mennessä seuranvaihtopäätös on osoittautunut oikeaksi: tie talvikauden haastajaryhmästä edustusjoukkueeseen avautui piakkoin Ruoholle ja vuoden alussa hänet kiinnitettiin raumalaisjoukkueeseen 2+2-vuotisella sopimuksella. ”Ei huono”, sanoisi eräskin kuuluisa porilainen tanssija-koreografi!

Nuoreksi, pääsarjauraansa vasta aloittelevaksi pesäpalloilijaksi Ruoho on hyvin itsevarma joukkuepelaaja – monet lähteet joukkueen sisältä vahvistavat, että tämä nuori nainen tykkää olla äänessä niin pukukopissa kuin kentälläkin. Valmennus- ja seurajohdon luottamuksenkin hän on onnistunut voittamaan puolelleen, siitä juuri pitkä jatkosopimus kieliikin.

”Yllellä” on aikaa ja puitteet kehittyä Ferassa Suomen kärkikastin pesäpalloilijoiksi, minkä hän tuleekin nykyisten ennusmerkkien mukaan tekemään lähivuosina. Lajitaidot ovat jokaisella edustusjoukkueen rinkiin murtautuneella pelaajalla hallussa, mutta huippupesäpalloilijalla tulee olla myös nälkää ja nöyryyttä kehittyä sekä riittävästi desibelejä pelikentällä– Superpesistä kun on mahdotonta pelata parkkivaloilla ja puolikkaalla tunteella.

Ja kun Ruoholla sekä motivaatio että asenne ovat jo huippupelurin tasoa, niistä seikoista menestys ei jää hänen kohdallaan missään nimessä kiinni. Ruohon kummiyrityksinä toimivat kaudella 2020 Rauman Akku sekä Kivikylän kotipalvaamo.

Julia Ruoho

Suosikkituomarisi?
– Juha Hujanen

Hauskin tai kummallisin lempinimi, jolla sinua on kutsuttu?
– Öylätti

Ensimmäinen kunnarisi?
– Niin monta kertaa, etten muista

Kissa vai koira?
– Kissa

Minkä supervoiman ottaisit, jos saisit vapaasti valita?
– Näkymättömyys

Kahta en vaihda: pesäpalloa ja… Mitä?
– Perhettä

© Fera 2020

Lääkärikeskus Minerva
Tallbo Ravintolat
Pyörä Nurmi
Hotelli Vanha Rauma
RaumHair
Rauman Tehopakkaus
Gutz
Wanhan Rauman Kellari
Posiva
Hyvinvoinnin Walimo
Satasairaala
Alfa Laval
Jalonen Yhtiöt
Karhu
Rauman Satama
Olvi
Rauman Lukko
Lyttylän Liikenne
Friski
Sata-Seri oy
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
Topteam
Keula
Noname
KollanPojat
Euroports
Ravintola Kapteenin Huone
Kuntomax
Kivikylän
Konttorimix Oy
Kotipizza Wanha Rauma
Timantti Nieminen
Mr Jones
Rauman kaupunki
FresCo
Rauman Pihapojat
TVO
Raumaster
RTK-palvelu
Lähitapiola