Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

7.4.2020

Meijä Superi Flika – Jasmin Andreasen

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Tämän viikon pelaaja, Jasmin Andreasen, on yksi joukkueen kovakuntoisimmista pesäpalloilijoista. Vauhtikestävyyttä ”Jassun” ulkopeliroolissa tarvitaankin, pelaahan hän useimmiten polttolinjassa. Nopeiden jalkojen ansiosta hän saa etenijänä suurta vastuuta sisäpelissäkin, mutta viitoset hihassaan Andreasen pystyy yhtä lailla myös kotiuttamaan joukkuekavereitaan kolmoselta. Varsinainen yleispelaaja siis kyseessä!

Sähäkästi liikkuva Andreasen on myös kuuleman mukaan yllättävän kova suustaan – naisen vastustajalle suunnatut letkautukset kaarella ovat saaneet jopa Feran pelaajien suut hymyyn. Kaikki kuittailu on toki hyväntahtoista, onhan Andreasen pohjimmiltaan sangen aurinkoinen persoona niin kentillä kuin kotioloissakin.

Vasemmalta puolen lyövä Andreasen on monipuolisen taitopalettinsa johdosta pelinjohtajan unelmapelaaja. Hänet voi laittaa mailan varteen käytännössä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niin, ja tietysti Jassu voi tarvittaessa tuurata Venla Tanhuaa lautasen äärellä, jos tilanne vaatii. Viime kesä oli Andreasenin ensimmäinen täysi kausi naisten Superpesiksessä, mutta tulokaspelaajan leiman hän karisti harteillaan jo viime toukokuussa – nyt hän on jo yksi joukkueensa runkopelaajista.

Paras automerkki?
– En tiedä autoista mitään!

Rystyltä vai kämmeneltä?
– Rystyltä

Vaatekaappisi on…?
– Täynnä

Paras bussiaktiviteetti vieraspelimatkoilla?
– Musiikki ja uni

IPhone vai Android?
– IPhone

Kahta en vaihda: pesäpalloa ja… Mitä?
– Perhettä

© Fera 2020

Karhu
Satasairaala
Hollming
Suomen Sairaalatukku
Kotipizza Wanha Rauma
Velec Oy
Wanhan Rauman Kellari
Marva Media
Rauman Pihapojat
Timantti Nieminen
Hyvinvoinnin Walimo
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
Hovi Sale
Noname
S-keula
RTK-palvelu
Remonttirauma
Hotelli Vanha Rauma
Euroports
Kivikylän
Lyttylän Liikenne
KollanPojat
TVO
Rauman Tehopakkaus
Sata-Seri oy
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Satama
Kuntomax
Olvi
Lähitapiola
Työvaatetalo
Friski
Rauman Offsetpaino
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Raumaster
Rauman kaupunki
Fazer
Kongsberg
Pyörä Nurmi
Posiva
Mr Jones
Jalonen Yhtiöt
FresCo
Alfa Laval
Topteam
Tallbo Ravintolat