Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Meijä Superi Flika – Ilona Hakoniemi

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Tällä viikolla esittelyvuoroon pääsee Ilona Hakoniemi. Tämä Laitilassa pesisoppinsa saanut nuori nainen on yksi joukkueen tämän kesän uusista vahvistuksista, ja mikä parasta, Hakoniemi päässee tekemään tulevalla kaudella naisten pääsarjadebyyttinsä juurikin Feran paidassa!

Vuonna 2003 syntynyt Hakoniemi on kerännyt kokemusta naisten alempien sarjatasojen peleistä Jyskeen ja Pöytyän Urheilijoiden riveissä. Tilastoista on helppo päätellä, mikä on naisen vahvuus pesäpalloilijana: viime kesän 26 aikuisten ottelussaan hän toi yhteensä 49 juoksua, eli lähes kaksi juoksua per matsi!

Myös valmennusjohdossa hehkutetaan Hakoniemen nopeutta ja siksi rooli edustusjoukkueen ringissä löytyneekin etenijäjokerina. B-juniori-ikäisenä hän saa osallistua myös tyttöjen Superpesikseen, missä hän ottanee lukkarin pestin hoitaakseen. Tunnolliseksi harjoittelijaksi kuvailtu Hakoniemi saanee näytön paikkoja kesällä naisten Superpesiksessä, mutta kiirehtimiseen ei silti ole tarvetta. Hän on sisältäpäin motivoitunut itsensä kehittäjä, eikä ole lainkaan epäilystä siitä, etteikö Hakoniemi juurruttaisi asemaansa Superpesiksessä lähivuosina.

Ilona Hakoniemi

Suosikkivihannes?
– Kurkku

Koukku- vai vaakamailanäpy?
– Koukku

Muna vai kana?
– Kana

Äänekkäin joukkuekaveri?
– Tämä vaihtelee kyllä aika lailla tilanteen mukaan, mutta sanoisin, että Ylle (Julia Ruoho) on tasaisen äänekäs!

Noloin (tai hauskin) asia, mikä sinulle on tapahtunut pelin aikana?
– Hmm… Nyt äkkiseltään ei tule muuta mieleen kuin se, että aina, kun yritän antaa kaarelta palautetta vastustajan lukkarille, niin aika usein omat joukkuekaverit nauravat, eli en ilmeisesti kuulosta hirveän uskottavalta.

Kahta en vaihda: pesäpalloa ja… Mitä?
– Perhettä

© Fera 2020

Rauman Tehopakkaus
Kivikylän
Rauman Lukko
Jalonen Yhtiöt
Timantti Nieminen
Friski
Lääkärikeskus Minerva
Pyörä Nurmi
Rauman Pihapojat
Alfa Laval
Kuntomax
Topteam
Konttorimix Oy
KollanPojat
Rauman kaupunki
Hotelli Vanha Rauma
Karhu
Tallbo Ravintolat
Lähitapiola
Rauman Satama
Kotipizza Wanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Ravintola Kapteenin Huone
Olvi
Noname
Hyvinvoinnin Walimo
Satasairaala
OP Länsi-Suomi
Euroports
Posiva
Mr Jones
RTK-palvelu
TVO
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Gutz
Raumaster
RaumHair
Keula
FresCo
Sata-Seri oy