Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

28.2.2020

Meijä Superi Flika – Fanny Lahtinen

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Fanny Lahtinen on yksi tulevan kesän uusista Fera-tulokkaista. Tämä Pesäkarhujen kasvatti on jo superpesisdebyyttinsä tehnyt, vaikkakin pääsarjatason otteluita hänelle on kertynyt vain pari kappaletta. Ensi kesänä Lahtiselle onkin tarjolla Raumalla suurempaa vastuuta kuin Porissa, mikä saikin nuoren naisen vaihtamaan pelipaitansa värin sinivalkoiseen. ”Hiton fiksu porilaiseksi”, eräs nimeltämainitsematon Feran seura-aktiivi Lahtista kehuikin.

Vaikka tuossa (aidossa) sitaatissa onkin aimo annos Rauma–Pori-huumoria mukana, piilee siinä totuuden siemen: Lahtisen peliäly on vertaansa vailla ja nuoresta iästä huolimatta on hän erittäin kypsä, säntillinen ja pidetty joukkuekaveri. Lahtinen elää täysveristä urheiijan arkea. Treeneissä hän tsemppaa ja kannustaa omiaan. Hän kuuntelee, analysoi, ohjeistaa, suorittaa – aina täysillä, aina kehityskäyrä ylöspäin osoittaen.

Tappavan kova heittokäsi on yksi Lahtisen suurimmista vahvuuksista. Feran etukenttä saakin naisesta kovan vahvistuksen – sisäpelissä roolia Lahtiselle annettaneen pääasiassa vaihtajana. Raumalaisella pesäpalloväellä on etuoikeus päästä todistamaan ensi kesänä tämän tulevaisuuden huippupelaajan ensimmäistä varsinaista superpesiskauttaan!

Fanny Lahtinen

Lempivärisi?
– Sininen/turkoosi

Tärkein pelipäivän rutiinisi?
– Musiikin kuuntelu

Musta vai valkoinen mailaerkkari?
– Valkoinen

Ilman tätä kodinkonetta en tulisi toimeen:
– Pesukone

Kuka on äänekkäin pesäpalloilija kaarella, kenet tiedät?
– Kyl se varmaan on Susanna Puisto

Kahta en vaihtaisi: pesäpalloa ja… Mitä?
– Läheisiä

© Fera 2020

Kivikylän
OP Länsi-Suomi
Topteam
Olvi
Fazer
Raumaster
Mr Jones
Tallbo Ravintolat
Remonttirauma
Wanhan Rauman Kellari
Alfa Laval
Kuntomax
Noname
Lähitapiola
Rauman Lukko
Posiva
Suomen Sairaalatukku
Rauman kaupunki
Rauman Offsetpaino
KollanPojat
Kongsberg
Timantti Nieminen
TVO
Euroports
Rauman Tehopakkaus
Työvaatetalo
Kotipizza Wanha Rauma
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Friski
FresCo
RTK-palvelu
Sata-Seri oy
Satasairaala
Velec Oy
Lyttylän Liikenne
Karhu
Pyörä Nurmi
Hovi Sale
Lääkärikeskus Minerva
S-keula
Hyvinvoinnin Walimo
Jalonen Yhtiöt
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Satama
Hollming
Marva Media
Rauman Pihapojat