Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Meijä Superi Flika – Fanny Lahtinen

Jaa sisältö:

Tässä juttusarjassa esitellään Feran kauden 2020 superpesispelaajat. Keitä he ovat? Mikä on heidän roolinsa kentällä? Ja ennen kaikkea: minkälaisia he ovat pesiskenttien ulkopuolella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tulevien viikkojen aikana. Joka viikko esittelemme nettisivuillamme ja some-tileillämme yhden pelaajan, joka myös kaappaa omalla viikollaan Feran Insta-tilin haltuunsa. Jos et siis vielä seuraa meitä Instagramissa, ota heti @FeraRauma seurantaan!

Fanny Lahtinen on yksi tulevan kesän uusista Fera-tulokkaista. Tämä Pesäkarhujen kasvatti on jo superpesisdebyyttinsä tehnyt, vaikkakin pääsarjatason otteluita hänelle on kertynyt vain pari kappaletta. Ensi kesänä Lahtiselle onkin tarjolla Raumalla suurempaa vastuuta kuin Porissa, mikä saikin nuoren naisen vaihtamaan pelipaitansa värin sinivalkoiseen. ”Hiton fiksu porilaiseksi”, eräs nimeltämainitsematon Feran seura-aktiivi Lahtista kehuikin.

Vaikka tuossa (aidossa) sitaatissa onkin aimo annos Rauma–Pori-huumoria mukana, piilee siinä totuuden siemen: Lahtisen peliäly on vertaansa vailla ja nuoresta iästä huolimatta on hän erittäin kypsä, säntillinen ja pidetty joukkuekaveri. Lahtinen elää täysveristä urheiijan arkea. Treeneissä hän tsemppaa ja kannustaa omiaan. Hän kuuntelee, analysoi, ohjeistaa, suorittaa – aina täysillä, aina kehityskäyrä ylöspäin osoittaen.

Tappavan kova heittokäsi on yksi Lahtisen suurimmista vahvuuksista. Feran etukenttä saakin naisesta kovan vahvistuksen – sisäpelissä roolia Lahtiselle annettaneen pääasiassa vaihtajana. Raumalaisella pesäpalloväellä on etuoikeus päästä todistamaan ensi kesänä tämän tulevaisuuden huippupelaajan ensimmäistä varsinaista superpesiskauttaan!

Fanny Lahtinen

Lempivärisi?
– Sininen/turkoosi

Tärkein pelipäivän rutiinisi?
– Musiikin kuuntelu

Musta vai valkoinen mailaerkkari?
– Valkoinen

Ilman tätä kodinkonetta en tulisi toimeen:
– Pesukone

Kuka on äänekkäin pesäpalloilija kaarella, kenet tiedät?
– Kyl se varmaan on Susanna Puisto

Kahta en vaihtaisi: pesäpalloa ja… Mitä?
– Läheisiä

© Fera 2020

Hotelli Vanha Rauma
Sata-Seri oy
Olvi
Lääkärikeskus Minerva
Kotipizza Wanha Rauma
Konttorimix Oy
Posiva
Alfa Laval
TVO
Suomen Sairaalatukku
Hyvinvoinnin Walimo
KollanPojat
Karhu
Topteam
Ravintola Kapteenin Huone
Kuntomax
Rauman Lukko
Noname
Wanhan Rauman Kellari
Jalonen Yhtiöt
RaumHair
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Lyttylän Liikenne
Timantti Nieminen
Tallbo Ravintolat
FresCo
Raumaster
Keula
Euroports
OP Länsi-Suomi
Rauman Pihapojat
Satasairaala
RTK-palvelu
Rauman Satama
Mr Jones
Pyörä Nurmi
Gutz
Lähitapiola
Rauman kaupunki
Friski