Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

Meea Lehtinen jatkaa Ferassa seuraavat kaksi kautta

Jaa sisältö:

Kasassa on nyt 13 pelaajasopimusta ensi kesää varten.

Feran päävaihtajiin lukeutuva Meea Lehtinen on solminut kaksi seuraavaa kautta koskevan pelaajasopimuksen Feran edustusjoukkueen kanssa. Viime kaudella Lehtinen oli naisten Superpesiksen runkosarjan kärkilyöntitilastossa kuudes 123 onnistuneella kärkivaihdolla. 

Lehtisen perässä oli myös muitakin seuroja, mutta Feraan naista vetivät hyvin toimiva seuraorganisaatio sekä tarjolla oleva iso vastuu. Fera pelasi nuorella joukkueella hyvän viime kauden ja nälkää jäi ensi kesäksikin. 

– Olemme nyt vuoden kokeneempi joukkue. Tällä porukalla on mahdollisuudet edetä pidemmällekin. Joukkue pysyy melko samana kuin viime kaudella, muutamaa täsmähankintaa lukuunottamatta, mikä on positiivinen asia, Lehtinen sanoo.

Myös pelinjohdossa jatkaa Lehtiselle tuttu naama, sillä Arto Felin teki pari viikkoa sitten edustusjoukkueen kanssa jatkosopimuksen. Felin jatkaa tutussa kakkospelinjohtajan roolissaan Toni Ojalan oikeana kätenä.

Feralla on kasassa nyt 13 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi: Jasmin Andreasen, Vilma Heinola, Vilma Mäkelä, Niina Nukarinen, Karoliina Koski, Meea Lehtinen, Laura Pohjola, Jenna Siira, Kati Tanhua, Venla Tanhua, Miia Tervonen, Tilda Tuomi ja Tinja Töyrylä. 

© Fera 2019

Lähitapiola
Pyörä Nurmi
Wanhan Rauman Kellari
Noname
Hollming
Posiva
Kontion Kahvilat
Marva Media
Karhu
Jalonen Yhtiöt
OP Länsi-Suomi
FresCo
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Topteam
Sata-Seri oy
Velec Oy
Rauman Pihapojat
TVO
Lyttylän Liikenne
Kivikylän
Tallbo Ravintolat
Marjatila Laaksonen
Euroports
Suomen Sairaalatukku
Timantti Nieminen
Hovi Sale
Rolls Royce
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
KollanPojat
Friski
Alfa Laval
S-keula
Rauman Offsetpaino
Rauman Satama
Fazer
Remonttirauma
Lääkärikeskus Minerva
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Lukko