Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

Meea Lehtinen jatkaa Ferassa seuraavat kaksi kautta

Jaa sisältö:

Kasassa on nyt 13 pelaajasopimusta ensi kesää varten.

Feran päävaihtajiin lukeutuva Meea Lehtinen on solminut kaksi seuraavaa kautta koskevan pelaajasopimuksen Feran edustusjoukkueen kanssa. Viime kaudella Lehtinen oli naisten Superpesiksen runkosarjan kärkilyöntitilastossa kuudes 123 onnistuneella kärkivaihdolla. 

Lehtisen perässä oli myös muitakin seuroja, mutta Feraan naista vetivät hyvin toimiva seuraorganisaatio sekä tarjolla oleva iso vastuu. Fera pelasi nuorella joukkueella hyvän viime kauden ja nälkää jäi ensi kesäksikin. 

– Olemme nyt vuoden kokeneempi joukkue. Tällä porukalla on mahdollisuudet edetä pidemmällekin. Joukkue pysyy melko samana kuin viime kaudella, muutamaa täsmähankintaa lukuunottamatta, mikä on positiivinen asia, Lehtinen sanoo.

Myös pelinjohdossa jatkaa Lehtiselle tuttu naama, sillä Arto Felin teki pari viikkoa sitten edustusjoukkueen kanssa jatkosopimuksen. Felin jatkaa tutussa kakkospelinjohtajan roolissaan Toni Ojalan oikeana kätenä.

Feralla on kasassa nyt 13 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi: Jasmin Andreasen, Vilma Heinola, Vilma Mäkelä, Niina Nukarinen, Karoliina Koski, Meea Lehtinen, Laura Pohjola, Jenna Siira, Kati Tanhua, Venla Tanhua, Miia Tervonen, Tilda Tuomi ja Tinja Töyrylä. 

© Fera 2018

Marva Media
Marjatila Laaksonen
Rauman kaupunki
TVO
Pyörä Nurmi
OP Länsi-Suomi
Sata-Seri oy
Suomen Sairaalatukku
Alfa Laval
Raumaster
Remonttirauma
Kahvila-ravintola Torni
Jalonen Yhtiöt
Rolls Royce
Topteam
Rauman Pihapojat
Euroports
Velec Oy
Rauman Lukko
KollanPojat
Noname
Kontion Kahvilat
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Karhu
Lyttylän Liikenne
Kivikylän
Rauman Offsetpaino
Rauman Tehopakkaus
Posiva
Wanhan Rauman Kellari
Timantti Nieminen
Lähitapiola
Lääkärikeskus Minerva
RTK-palvelu
Friski
Hollming
Hovi Sale
S-keula
Rauman Satama
Fazer