Seuraava kotiottelu

14.05.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Lukon Johanna Käkönen: ”Nainen rauhoitteli minua koko ajan ja käski hengittelemään”

Halli-SM-alkuturnauksessa Rauman Lukon ja Porin Pesäkarhujen välisessä ottelussa kävi todella ikävän näköinen tapahtuma, josta selvittiin lopulta säikähdyksellä. Iso kiitos kuuluu nimettömäksi jääneelle naiskatsojalle.


Ottelu oli vasta alkanut, kun siparina pelannut Rauman Lukon Johanna Käkönen meni ottamaan kakkosrajassa lyhyttä lyöntiä vastaan. Viime hetkellä kovaksi käännetty lyönti yllätti Käkösen. Nuori raumalainen yritti väistyä pallon tieltä, mutta ei aivan kokonaan päässyt pois edestä.

Todella kovaa lähtenyt pallo osui pahan näköisesti suoraan Käköstä polveen ja peli keskeytyi pitkäksi ajaksi. Kentän laidalle näytti, että polvi saattoi pahimmassa tapauksessa mennä siten rikki, että Käkösen kausikin voisi olla vaarassa.

- Ammattimaista apua tuli heti paikalle. Jalka nostettiin koholle sekä jalkaan laitettiin paljon kylmää ja puristusside, Käkönen kertoi illalla tarkempien tutkimusten jälkeen.

Tilanteesta selvittiin lopulta vain säikähdyksellä, eikä polvi mennyt pahemmin rikki. Hyvä ja ammattimainen ensiapu oli tilanteessa todella tärkeää.

- Nainen rauhoitteli minua koko ajan ja käski hengittelemään sekä pitämään silmät auki. Hän oli paikalla niin kauan, kunnes minut nostettiin paareille.

- Nimeä en valitettavasti tiedä, kakkospuolen katsomosta hän tuli paikalle. Iso kiitos hänelle! avusta kiitollinen soturi kiitteli.

Johanna Käkösen tavoin Rauman Lukko ja Fera seurana haluavat kiittää naista avusta.

Matti Airola, Fera ry

Lue turnauksen otteluista klikkaamalla tätä linkkiä.

© Fera 2021

Alfa Laval
RTK-palvelu
Raumaster
Suomen Sairaalatukku
Lähitapiola
Euroports
Kivikylän
Olvi
Timantti Nieminen
Karhu
OP Länsi-Suomi
Rauman Satama
Noname
Rauman Juku Oy
Wanhan Rauman Kellari
Ravintola Kapteenin Huone
Hotelli Vanha Rauma
Gutz
Mr Jones
Kuntomax
RaumHair
K3Oy
Rauman kaupunki
Konttorimix Oy
KollanPojat
Rauman Sammutin
Jalonen Yhtiöt
Rauman Lukko
Topteam
Posiva
Rauman Pihapojat
Sata-Seri oy
Cafe Sali
Velec Oy
Pyörä Nurmi
Lyttylän Liikenne
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
FresCo
Rauman Tehopakkaus
Kongsberg
TVO
Keula