Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2019

Lukon Johanna Käkönen: ”Nainen rauhoitteli minua koko ajan ja käski hengittelemään”

Halli-SM-alkuturnauksessa Rauman Lukon ja Porin Pesäkarhujen välisessä ottelussa kävi todella ikävän näköinen tapahtuma, josta selvittiin lopulta säikähdyksellä. Iso kiitos kuuluu nimettömäksi jääneelle naiskatsojalle.


Ottelu oli vasta alkanut, kun siparina pelannut Rauman Lukon Johanna Käkönen meni ottamaan kakkosrajassa lyhyttä lyöntiä vastaan. Viime hetkellä kovaksi käännetty lyönti yllätti Käkösen. Nuori raumalainen yritti väistyä pallon tieltä, mutta ei aivan kokonaan päässyt pois edestä.

Todella kovaa lähtenyt pallo osui pahan näköisesti suoraan Käköstä polveen ja peli keskeytyi pitkäksi ajaksi. Kentän laidalle näytti, että polvi saattoi pahimmassa tapauksessa mennä siten rikki, että Käkösen kausikin voisi olla vaarassa.

- Ammattimaista apua tuli heti paikalle. Jalka nostettiin koholle sekä jalkaan laitettiin paljon kylmää ja puristusside, Käkönen kertoi illalla tarkempien tutkimusten jälkeen.

Tilanteesta selvittiin lopulta vain säikähdyksellä, eikä polvi mennyt pahemmin rikki. Hyvä ja ammattimainen ensiapu oli tilanteessa todella tärkeää.

- Nainen rauhoitteli minua koko ajan ja käski hengittelemään sekä pitämään silmät auki. Hän oli paikalla niin kauan, kunnes minut nostettiin paareille.

- Nimeä en valitettavasti tiedä, kakkospuolen katsomosta hän tuli paikalle. Iso kiitos hänelle! avusta kiitollinen soturi kiitteli.

Johanna Käkösen tavoin Rauman Lukko ja Fera seurana haluavat kiittää naista avusta.

Matti Airola, Fera ry

Lue turnauksen otteluista klikkaamalla tätä linkkiä.

© Fera 2019

TVO
Lähitapiola
Rauman Tehopakkaus
Rauman Pihapojat
Lääkärikeskus Minerva
Marva Media
Sata-Seri oy
Rauman Lukko
Fazer
Lyttylän Liikenne
Hotelli Vanha Rauma
Hovi Sale
Rauman Satama
Karhu
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Noname
KollanPojat
Työvaatetalo
Rauman Offsetpaino
Friski
Satasairaala
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
Velec Oy
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Posiva
Tallbo Ravintolat
Topteam
S-keula
Alfa Laval
Remonttirauma
Kongsberg
RTK-palvelu
Timantti Nieminen
Wanhan Rauman Kellari
Pyörä Nurmi
Hollming
Kivikylän
Rauman kaupunki
FresCo