Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Lukko kotikentällään taistelevalla ilmeellä Turku-Pesiksen kaatoon

Naisten Superpesis jatkuu raumalaisten osalta keskiviikkona. Otanlahdessa on tiedossa tunteikas ottelu, jossa toisilleen tutut joukkueet kohtaavat tiukassa taistossa. Kotiyleisöltä hyvää tukea saava Rauman Lukko saa vastaansa Turku-Pesiksen, joka joutuu tekemään täyden iltapuhteen mikäli meinaa viedä pisteitä mukaansa.


Turku-Pesiksen otteluohjelmassa valintakierros teki mielenkiintoisen playoff-tyyppisen rupeaman keskelle runkosarjaa. Turkulaiset seilaavat neljän ottelun voittoputkessa, jonka voitoista peräti kolme on tullut helsinkiläistä Roihuvuoren Roihua vastaan. Neljäs voittoputken voitto on keskiviikkoisesta kotijoukkueesta.

Lukolla on takana tappiollisen Turku-Pesis-ottelun jälkeen kaksi Pesä Ysejä vastaan pelattua ottelua, joista lappeenrantaan matkasi viisi sarjapistettä. Lukon pelinjohdossa tapahtuneiden muutosten jälkeen edelliset ottelut ovat olleet hieman erityislaatuisia. Nyt Lukolla on ollut parin päivän tauko ja Turku-Pesis saa taatusti hyvin asennoituneen kotijoukkueen vastaansa.

 

Lisäpotkua valmistautumiseen ja hieman perhosiakin vatsaan

 

Kuluvan sesongin alla nähtiin runsaasti pelaajaliikennettä kasitiellä Turun ja Rauman välillä. Raumalta Turku-Pesikseen matkasivat Emmi Maikola ja Kerttu Höyden. Lukkoon puolestaan tuli kolme pelaajaa Turku-Pesiksestä. Kolmikko Emma Nieminen, Johanna Käkönen ja Roosa Luoma ovat olleet kaikki tärkeitä palasia tämän kauden joukkueessa.

- Turku-Pesis ja Lukko ovat toisilleen entuudestaan todella tuttuja vastustajia ja nyt vielä kun pelaajia on siirtynyt puolelta toiselle, se lisää tietoutta vastustajasta. Toisaalta ei voi pitää mitään itsestäänselvyytenä, sillä aina joku voi yllättää ratkaisuilla joita vastustaja ei osaa ollenkaan odottaa, Lukon Johanna Käkönen pohtii.

Paluu vanhalle kotikentälle terästää tuntemuksia ja tuo pienen lisämausteen valmistautumiseen.

- Ainahan se pikkusen saa perhosia vatsaan, kun pääsee pelaamaan vanhalle omalle kotikentälle, Turku-Pesiksen Emmi Maikola tuumaa.

- Mitään ylimääräisiä paineita tai stressiä en silti aio pelistä ottaa, ajattelen ja pelaan peliä samanlaisesti kuin kaikkia muitakin sarjan joukkueita vastaan, Maikola jatkaa samaan hengenvetoon.

Kotiottelussakin vanhan joukkueen kohtaaminen saa pienen erityishuomion, mutta ennen kaikkea kummassakin leirissä tilanne luo erityisen latauksen otteluun.

- En oikeastaan jännitä sen enempää kuin muitakaan vastustajia vastaan pelatessa, mutta kun on näinkin tuttu joukkue kyseessä niin saa kyllä aikaan sen ylimääräisen lisäpotkun fiilikseen ja taisteluilmeeseen, Käkönen kertoo.

- Lataus on tietysti hieman normaalia voimakkaampaa, koska onhan vanhaa joukkuetta vastaan ne omat positiiviset ja ehkä vähän jännittävätkin juttunsa, Maikola summaa.

Lukko kärsi keskiviikkoiselle vastustajalleen tappion juhannustauon alla Turussa. Voitontahtoa näin ollen molemmista leireistä löytyy runsaasti.

- Hyvillä ja luottavaisilla fiiliksillä lähetään peliin. Edellinen kohtaaminen jäi varmasti jokaisella kaivelemaan mieltä ja nyt on todellakin revanssin sekä kelkan kääntämisen aika, Käkönen täräyttää päättäväisesti.

- Tavoitteena keskiviikon pelissä on se, että pelattaisiin mahdollisimman ehjä matsi ja voittoa tietysti haetaan. Innolla odotan keskiviikon peliä! Maikola päättää.

Kumpi länsirannikon joukkueista voiton lopulta ottaa, sen näet parhaiten paikan päällä Raumalla. Keskiviikkoinen matsi Otanlahden painekattilassa alkaa kello 18:00. Tervetuloa ”paikam bääl”!

Matti Airola, Fera ry

Rauman Lukko vs. Turku-Pesis, Otanlahdessa keskiviikkona 2.7. klo 18:00!

© Fera 2020

Friski
Rauman Lukko
Tallbo Ravintolat
FresCo
Keula
Alfa Laval
Raumaster
Gutz
Lyttylän Liikenne
Pyörä Nurmi
Suomen Sairaalatukku
TVO
Kuntomax
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Olvi
Posiva
Mr Jones
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
Sata-Seri oy
Rauman kaupunki
Lääkärikeskus Minerva
RaumHair
Lähitapiola
Wanhan Rauman Kellari
Karhu
Ravintola Kapteenin Huone
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Topteam
OP Länsi-Suomi
RTK-palvelu
Konttorimix Oy
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Satama
Euroports
Noname
KollanPojat
Satasairaala